![]() |
Ja sam u ZG, jucer sam provjerio teren kod Bake :D, lagano smo ja i mali stukli 2 pizze, a danas je glavno zderanje a ja dovodim jos jednog clana Umaske podruznice, pa ga stavljam na listu:
1. Tor 2. Jelc 3. Fleks 4. Mrkonja 5. AMD 6. Mad_Duke 7. Feldwebel Rak 8. ZED 9. Sky 10. Daddy 11. E.T. 12. Andeo 13.1. atha 13.2. "Pocasni clan" Hazi 14. Darth Vader 15. Isus 16. masni da pica 17. Debeli Buljo 18. Zunzara 19. Panorama 20. Komek 21. Killer Segal 22. nino5 23. nino5 junior 24. vsantek5 (117 kg, 191cm : stoopid ) Cuga 1. DUMA 2. Killer DIVA 3. Terminator 4. Sam Fischer 5. rendula 6. R.B. 7. vga kiljer 8. Lesa 9. Wolverine 10. gandza Gatanje: MM |
ja ipak ne dolazim niti ovaj put. nitko mi se nije javio da bi mi radio drustvo u autu. pa ne vozim ja tako lose, ljudi moji...
istina, bez pomoci citanja radara bi se jos mogao izgubiti u zg-u. valjda na slijedece dolazim napokon. :( |
Baš mi je žal da Mitzek ne dolazi, a ja sam tek jučer navečer saznao da sam danas cijeli dan slobodan.
|
otkazujem i ja dolazak...posao stisnuo : suicide
vidimo se drugi put... |
Citiraj:
|
Dakle to je konačna lista.
Klopa se plaća meni, cugu si plaćate kako ko naruči odmah konobaru/ici Molim mrcinu adminsku da to isprinta:D 1. Tor 2. Jelc 3. Fleks 4. Mrkonja 5. AMD 6. Mad_Duke 7. Feldwebel Rak 8. ZED 9. Sky 10. Daddy 11. E.T. 12. Andeo 13.1. atha 13.2. "Pocasni clan" Hazi 14. Darth Vader 15. Isus 16. masni da pica 17. Debeli Buljo 18. Zunzara 19. Panorama 20. Komek 21. Killer Segal 22. nino5 23. nino5 junior 24. vsantek5 (117 kg, 191cm ) Cuga 1. DUMA 2. Killer DIVA 3. Terminator 4. Sam Fischer 5. rendula 6. R.B. 7. vga kiljer 8. Lesa 9. Wolverine 10. gandza Gatanje: MM |
Citiraj:
|
Citiraj:
ccc...ova današnja mladež nije za ništa.... |
Baš, plati si taksi il hitnu z kolicima da te dopeljaju. :D
|
sam neznam kak bu se rešil proca, papak:p
|
A sky pico pa mogo sam ja doc po tebe....
|
Gle, nisam bio na poslu cijeli tjedan, a sad da idem lumpat van...ma nema šanse, kišem, kašljem, još da vas sve pozarazim. :)
@ ZED: A za proc, što se mene tiče, možeš doći kad god hoćeš do mene ili sljedeći tjedan negdje u gradu da se nađemo. |
Ja nažalost nisam išao, riječka podružnica putuje...
Očekujem puno slika i svih pozdravljam (da F9, i tebe... :) ) |
Citiraj:
|
I kad u koliko h su te friikin Žderonje danas?
|
Citiraj:
|
ja sada krećem :) idem lanit koje karlovačko...
|
Citiraj:
zato se i prijavio u zadnji cas, da ne odustane pol ekipe. |
google adsense jučer stigao u 'rvata. baš kad sam završio negdje oko 16h, reko taman... stignem popit pivu, dve, trideset s ljudovima... kadli stiže mejl da ne radi jedan od bannera. i j... ga. rezultati su vidljivi :)
nego... RAK nam se vratio? vidjeh da i msvrtan zuji po forumu pa ga zaflejmo prek PM-a... koji k... stare mange izranjaju iz tmine! |
Je, svi su tu osim tebe:) Baš si mogao dojahati na koju pivu. Da ne dave samo mene oko foruma, zaš se vuče itd: stoopid
|
Evo i mene doma.
U kratkim crtama.... -reko mi je tor da ce me stavit za super moderatora, ali mislim da malo pretjeruje. -Atha me napadno gledao cijelo vrijeme. -Nije bilo fisha pa sam se najeo. -Nino i njegovi su bili malo sramezljivi za prvi put, al naučit će se :D -ovi van zagreba su vec ostali standard. Osim renesisa koj je u kazni zbog loših ocijena -mr. M je na dijeti. -Rak se zdebljal. Vise manje klasika samo kaj si je danas i baka dalo malo vise truda... :) |
Evo stigo ja sretno prije 23,00. Prve Zderonje za mene, sve ok, jos sam zbunjola sa tim facama i nickovima :D, glavno da sam zapamtio ko je Fleks:p
E da, zapamtio sam i ko je Buljo, tako umiljatim, tihim i placljivim glasom je zamolio jos pomfrita i naravno dobio je 9 kom...:D Vutzo se uplasio i zbriso, zna on zasto...: stoopid |
Ja hoću slike, odma, sada odma... Nemojte mi spamat tu bezveze :D
Renesis nije u kazni radi ocijena, proći će on sa 4.3 ;) Drugi put cu zapalit gore i pokrast cu Fleksu svu hranu :D |
Ma kom ces ti krast hranu :P
Moras jos puno žganaca jest :D . Ajde da je to reko mitzek (njemu bi samo poklonio tanjur) il Tor (njemu se moram ulizivat da me stavi za super admina) jos bu shvatio, al ti :D @Nino5: Lol za pomfri. Jos mi je bilo cudno zakej si mu dao :D |
Citiraj:
Kakti nisi stigao ni na Žuju...od 16.00 pa do 22.00... Druženje je bilo ok. Upoznali smo škvadru iz Umaga i još par domaćih forumaša. Iziritiran brojnim peticijama "kupimo Fleksu grudnjak" MORAO sam ga zašlatat za sisu:) Moram priznati da su predlagatelji peticije bili u pravu. Dakle nećemo kako su neki predlagali slati donacije na http://www.pozega.hr/ nego budemo poštivali želju dotičnog i nabavit ćemo mu pravi pravcati PCE grudnjak.: goood : Sa žicom, u crnoj boji i sa logom sitea. Više vuče na B ali budemo tehnikalije rješavali u hodu... :beer: |
Citiraj:
Što se tiče klope nezadvoljan maximalno, dobili u plati pomfri za 2 osobe (a nas 6 za stolom), malo salate, al zato ekipa sve popravi.. :) Jel moram reč da je za našim stolom plata bila prazna :D After ko after uvijek super. :) |
di su slike klope ;)
|
e vidis kod nas je ostalo :D a fleks je bio kod nas, onda znas kolko smo mi dobili :D
|
Citiraj:
A ono ladybug ko da ne postoji. I onda mi rak jos na kraju samozatajno kaze da ja sigurno imam njegov broj. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
zar se nismo vec prije dogovorili da cu ja dobiti tange na kojima ce pisati "pc ekspert" i taman da se vidi kad se sagnes pa ti izvire iz hlaca :D...a uz tange ide i grudnjak (naravno : p) ....kakav sad grudnjak za fleksa...ne moze : p
...pijuckam kavicu (dorucak mi se vec malo slegnuo) i smisljam sto cu danas kuhati...i nekako mi se cini da cu se otputiti do trešnjevačkog placa i nabaviti zelenjave za cijeli tjedan...a danas bi mogla raditi punjene tikvice (pune se mljevenim mesom i odzgora se nariba sir i zapece): nuts : |
eeeeeej! ako još nisi ošla na plac, javi se pa pokupi i onog svojeg, pa da skoknemo na kavu... ja nisam spavao :(
|
heehe, sve je to lijepo, al ja još ne vidim slike... a već je 10 i pol... pa mislim stvarno :D
|
dobre žderonje... samo bi bilo oke da se ne poklapaju već 3. put ako se ne varam sa mojom popodnevnom smjenom na poslu :(
koka kola sucks... skoro sam se otrovo sa tim bezalkoholnim napicima. |
Ja budem danas laganu paradajz juhu, špagaće i mjeveno.
Kristalka. |
Izvještaj:
Više klope nego inače no opet to IMHO nije 50kn. Pommesfrittes? Nas 6 ( Atha, Vader, Andeo, ET, Buljo ) je dobilo pšommes frittesa za 1-2 osobe. Mesine je bilo u pristojnoj količini no po kvaliteti je bilo ispod standarda, ražnjići gumasti, kotleti hčadi, ćevapi isti, i gljiva premalo. Tak da ja neznam jel se isplati Baka. A što s etiče ekipe, treba li uopće nešto govoriti? Po običaju je bilo zakon. |
Citiraj:
prije bi rekao aveti prošlosti :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |