![]() |
Citiraj:
Njakfi, Jelc provokator jedan, c c c ;P |
Citiraj:
Sereš ga ko i newbie pro (ko je to uopće? :D ) koji je sad dao jedan od najtežih ispita i kao nezna dal će doć...ccc... |
ja se prijavljujem po prvi put. vidimo se tamo:D
|
Jeltz
Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd rendula MadBoY Rak MisterM |
+horza
|
A jeste se ljeni dodat...ccc...
Lista Tor Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd rendula MadBoY Rak MisterM Destroyer horza Oće precjednik doć? |
Mislim da je Rak nekog ispustil kad je quotao pa nam je sad cijela lista manjkava:)
|
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd rendula MadBoY Rak MisterM Destroyer horza |
Eto kako je to rendoova fino ispravio. :smoke:
|
Katastrofa, zderonje usred radnog dana i to još za vrijeme četvrtfinala, cc tko li to organizira. :D Ne radimo svi u državnim firmama da možemo usred radnog dana piti i jesti Šteta baš bih Vas rado temeljitije upoznao...:D Ah, ništa oet ču Vas na slikama gledati kako klopate :(
|
|
ja sam doma dobil zabranu :(:(:(:(:(:(
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Šteta, mogli smo gledati neki film, recimo King Konga :eek: :p :D Citiraj:
No, ajmo sad malo za ozbiljno kaj ne mogu biti te zderonje subotom, cc... Onda dojdemo mi iz Rijeke, netko nas udomi i vratimo se doma u nedjelju :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tridesetog su u Rijeci Ramirez, Let3, Leut itditditd.... A vi idete za kipući Zagreb : nono :
|
iako ih poštujem, not my kind of music, tako da rađe idemo jest :D
|
Citiraj:
Leut i Ramirezi. :o |
Ionako košta 80kn - tak se tješim :)
danas: samo kava, i ostaci čupavaca koji su mi "slučajno" : sweating predugo ostali u čokoladnoj smjesi : nuts : |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gadovi. :( |
Ja sam malo prije sa ženom ubio 80 dkg čevapa.
Slistio jedan poveći luk srebrenac. Potamanili pomfrit od skoro 1.5 kg krumpira. I narafno pola kruha. Sad sam to zalio sa hladnim Tuborgom i vjerujte da mi je teško. Idem malo prileć. |
Andeo - samo radi tebe cu ostati na koncertu. :) :D
|
Citiraj:
Osim kave, treće, najbolji dio današnjeg dana bio je kada me tata nazove i pita jesam li gladna, ja velim ne, a on doma donese porciju Rubelj ćevapa i smažem ih sve zajedno sa ambalažom u kojoj su i došli i sa sladoledom : nuts :: nuts :: nuts :: nuts : |
Citiraj:
|
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd rendula MadBoY Rak MisterM Destroyer horza Terminator |
Citiraj:
|
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd rendula MadBoY Rak MisterM Destroyer horza Terminator Buljo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:50. |