![]() |
kao muskarci, a jedu maslac za dorucak...:baad:
btw pojeo mi 40 posto baterije hot spot za 40 min. jbg...nemam jak kucni net pa mi trebalo za skinut update...necu vise koristit sigurno :D samsung je malo bolje to radio...opcenito slabiji signal ima |
Ekipa, jel netko iskopao mozda u kojoj je kod nas trgovini najjeftiniji 15 pro? :D
|
baš gledam na njuški, koji k je s cijenama?
15pro 256gb ima i po 600€? novo, sealano... ima vise oglasa, kakva je to patka? |
Citiraj:
|
Svaku večer iza 20h lik otvara 4-5 novih profila i diže lažne oglase, ja sam primjetio to zadnjih 10-ak dana, ujutro svi profili budu pogašeni od strane Njuškala ali netko se vjerojatno i upeca tokom noći. Navodno to traje već mjesecima, bar tako piše čovjek na Njuškalu koji je prevaren putem PayProtecta.
|
Ne bi li ga taj payprotect trebao zastiti?
|
Nije ga prevarilo putem payprotecta, nego je kliknuo na link koji vodi izvan payprotecta...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Nitko od ovih najjeftinijih s nabave ne izdaje R1 račun. Ili nisu u sustavu PDV-a pa izbjegavaju to naglasiti ili je neka muljaža.
|
A što si očekivao, da će ti ga netko jeftinije prodati, kad se Appleov RRP zna, a rabati koje daju su isključivo prema svojim Authorised i Premium resellerima.
|
Decki, je li uspio netko reklamirati iPhone nakon što je isteklo njihovo jamstvo od jedne godine?
|
Zar nije u EU obvezno jamstvo od 2 godine na mobilne uređaje?
|
Šogoru otišao nakon godinu i par tjedana i otpilili ga...
|
Gdje ga je kupio?
|
IStyle, mislim da je rekao
|
ja znam za slučaj reklamacije iwatcha nakon godinu dana..pozvati se na zaštitu potrošača i ostale peezdarije
|
Citiraj:
Ako je jamstvo od proizvodaca 12 mj, EU zakon koliko se sjećam obvezuje dućan u kojem je kupljen osigurati drugu godinu jamstva. Neki poput iStyle-a su i dalje šupci. Npr. frend kad je uzimao 14icu prošle god u Sancti, frajer nam je sam na kasi rekao jamstvo ti je 2 godine. Mislim da je čak bolje gledati gdje kupuješ, nego da se kasnije moraš pozivati na zakon o zaštiti potrošača ili EU zakon o jamstvu na uređaje unutar EU. EDIT: da nebi ispalo da lažem. ss sa SD stranice |
Tako je; 1 god traje jamstvo proizvođača, drugu godinu daje trgovac. Mogu se vaditi koliko hoće, takav je zakon u EU, a samim time i u HR. Ukoliko se netko pokušava praviti lud, prijava mingu i brzo će se predomisliti.
Nego; zadnji put kad sam koristio iPhone (iPhone 12), prekrižio sam ga jer nisam mogao ići na ništa niže od 4g u network settings. Posto radim od doma, gdje logično i provodim veći dio dana, nemam potrebe za ičim osim nužnog - 2g. Najviše zbog nepotrebne potrošnje baterije. Koliko se sjećam, to je navodno do operatera koji ne otključavaju opciju biranja svih mreža. Ima li koji operater u HR da je otključao ti mogućnost? |
tcom minimalno 4G
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
4g signal je slab na mojoj adresi. Iako iskljucim datu, i dalje je spojen na 4g mrežu. Inače kad sam doma prebacim na 2g, primjetim drastično dulje trajanje baterije. Jailbrejkao bih iPhone samo iz tog razloga.
|
Aha. E jbg onda.
Vidis, nisam znao da ne mozes to na iphoneu promijenit. Koji debosi. Jos jedan razlog zbog kojeg odustajem od prebacivanja. |
Prije se moglo mijenjat ali sad samo između 4g/5g ima opcija.
|
Citiraj:
Ako ti kratko traje baterija, provjeri da nije do toga... meni uredno traje dan-dva |
Citiraj:
|
Problem sa prebacivanjem / brisanjem
Prijatelju iPhone XR javlja da nema više slobodne memorije na uređaju. Nema pretplatu na iCloud, gmail ima samo osnovni acc i nema niti jedan drugi aktivni cloud storage:
Izbrišem par nepotrebnih aplikacija i instaliram Rambax-ov Simple Transfer koji koristim na svom mobu gdje radi bez greške. App prebaci odabrane fotografije i snimke na komp i nakon što iphone izbaci prompt potvrdim brisanje sadržaja, poruka nestane ali ništa ne izbriše sa mobitela. Nakon nekoliko pokušaja prebacivanja i brisanje uspije ali samo privremeno, mob odnekud vrati izbrisano i opet javlja da je interna memorija puna. Ista stvar se dogodi kad radim cut/paste iz DCIM foldera. Aktiviram flight mode na mobu da budem siguran da ne vraća fileove iz nekog meni nepoznatog cloud synca/beckupa ali ovaj i dalje neda da se stvari brišu, a onda kad brisanje uspije od nekud ih vrati nazad. ----------- Se netko susreo sa ovim i gdje tražiti uzrok ? Nemam više mob kod sebe i nisam probao odraditi reset moba. Prijatelj evo zove da mu opet javlja da je memorija puna. :fala: |
To je i meni nekada moj shitPhone radio. I SE 2020 te stari 7. Događa se i da u dva foldera bude ista fotka.
Već dulje vrijeme mountam telefon na Linuxu (ifuse) pa tamo radim move na laptop. To još nije zakazalo. Usput se vidi filesistem kakav je a ne kako je od prije par godina neki iOS uveo prikazivanje foldera u formatu yyyymm(a/b/c) |
Citiraj:
|
imam problem sa punjenjem iphone 13 mini na kabel. Ne lovi kontakt, ponekad moram preko 10 puta istekat/ustekat da krene punit. Isprobano sa nekoliko kabela. Neki hint?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |