![]() |
Mozda dodjem drito sa posla na cugu dvije tri :D ipak si sada to mogu dopustiti :D:D
uglavnom ocekujte i mene . |
Da kao osoba koja pazi na sigurnost prometa možeš si dopustit bit pijan :D
|
Citiraj:
Ja sam ovaj tjedan u čudnoj smjeni od 18:00 do 02:00 i teško da ću uspjeti raditi ujutro jer se sa šefom poprek gledam. |
Trebao bi u srijedu javiti baki koliko nas ima za Žderanje.
bdw-atha plaća cugu za 8000-ti post:p bdw2-možda opalimo humanitarnu akciju skupljanja para pod nazivom "Kupimo Fleksu grudnjak" Klopa je između 17h-18h, bliže 18h-tako da i radni ljudi uspiju doći... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ali ne samo grudnjak, moramo platit i utišavanje :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja barem nemoroma nosit segway za škembu :D |
Citiraj:
Nema veze-atha ima broj 8000.:D Danas-vadim iz škrinje sataraš, kuham rižu i u to sve uvaljam ostatak pečenja na kockice. Sve u vatrostalnu pa još malo u pećnicu. Brzo gotovo a fino. |
:o Ufackali ste me, yebiga, nema mi spasa. :o
|
@Jelc
Briši me sa spiska. |
Citiraj:
Već sam se uplašio da ću se morati borit za hranu i sa Ninom i sa tobom:D Kaj moraš rintat??? bdw-nabavila ti je moja žena kutiju onih opijata-kaj sad da delam sa tim, mislio sam ti dopelat to na Žderonje.... |
Citiraj:
Ako budem mogel dojti dišel budem na cugu. Uglavnom budemo se još čuli za opijate. Mogli bi se čenđat za onu flašu vina od Windowa. |
1. Tor
2. Jelc 3. mitzek 4. Mrkonja 5. Fleks 6. Mad_Duke 7. Amdejac 8. ZED 9. Sky 10. Daddy 11. E.T. 12. Andeo 13.1. atha 13.2. "Pocasni clan" Hazi 14. Darth Vader 15. Isus 16. masni da pica 17. Debeli Buljo 18. Zunzara 19. Panorama 20. Komek 21. Killer Segal 22. nino5 23. nino5 junior 24. Feldwebel Rak Cuga 1. DUMA 2. Killer DIVA 3. Terminator 4. Sam Fischer 5. rendula 6. R.B. 7. vga kiljer 8. Lesa 9. Wolverine |
Mislim da ste malo listu shebali. Zunzara je bio 25.
Uvjek zderonje budu dan prije nego sta imam kolokvij iz matematike :( |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=7991 |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ne, ja jedem normalno-ne želim izgubiti kontinuitet u Žderanju:p |
Mali podsjetnik Žderonjama:
Sutra je sv. Nikola što znači da treba očištiti čizmice, škornje i gumenjake :p i metnuti ih u prozor. Za one koji baš i nisu bili dobri neka stave guzicu na prozor da i oni neki ku... dobe. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bit ce same guzice po prozorima, tu i tamo neka cizma za opalit vritnjak guzicama :D:D:D |
Atha plača pivuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!
Je!!! Sad znaš kak je meni bilo :) E, već sam gladan. Baš trpam u sebe pečenu papriku s puno češnjaka zamišljam Ždere.... |
Pssst, stisaj se, vec mi se javljaju na PM. :o
|
Atha ne samo da plaća cugu već će morat osobno hazija pripremitit.:D
|
: goood :
|
Ajmo peticiju za Hazija napravit. Znam da ce bit puno potpisanih
http://tn3-2.deviantart.com/fs8/300W...yodalisque.jpg http://www.schmollo.de/wp-content/dead_rabbit.jpg Nego, kakav je jelovnik kod bake? Onak standardan il nekaj posebno za popravni? |
Citiraj:
|
Za mene nista od klope, samo cuga....
|
Ajd nek svako pogleda da li je na listi:
1. Tor 2. Jelc 3. mitzek 4. Mrkonja 5. Fleks 6. Mad_Duke 7. Feldwebel Rak 8. ZED 9. Sky 10. Daddy 11. E.T. 12. Andeo 13.1. atha 13.2. "Pocasni clan" Hazi 14. Darth Vader 15. Isus 16. masni da pica 17. Debeli Buljo 18. Zunzara 19. Panorama 20. Komek 21. Killer Segal 22. nino5 23. nino5 junior Cuga 1. DUMA 2. Killer DIVA 3. Terminator 4. Sam Fischer 5. rendula 6. R.B. 7. vga kiljer 8. Lesa 9. Wolverine |
Citiraj:
|
prometni kolaps u centru grada - kodijak na žderonjama dere po 5oj pivi već :D
|
fakin plavojka mi s***ala raspored za petak,neznam kad bum gotof,drzi me za rezervu Jelc,makar da Nineku opalim vritnjak i maznem mu zadnji cevap s tanjura...h***ga ,soferska je tuga pregolema......
|
Mene još temperatura pere, tako da se i javljam za klupu za rezervu.
|
Dečki-ajde se zmislite da li Žderete ili ne.:)
Tako da javim danas baki.... Ferengi-mojne njatke, ja sam i na štakama dolazio na Žderonje a ti sad tu cviliš zbog malo temperature:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
evo sky čuo si počasnog doživotnog precjednika bratstva |
Onda ćete mi hebat sve živo kad vas sve skupa zarazim... Ajde, probat ću doć u svakom slučaju. :)
|
ja dolazim 99%. da li ima netko iz RI i okolice bez prijevoza a da bi htio doci?
ne da mi se voziti i pricati sam sa sobom. ionako precesto to radim. :D hajde brzo mi se javite, jelc panichari. i ima pravo. |
Citiraj:
|
morao sam dodati jos fiju na listu :
1. Tor 2. Jelc 3. mitzek 4. Mrkonja 5. Fleks 6. Mad_Duke 7. Feldwebel Rak 8. ZED 9. Sky 10. Daddy 11. E.T. 12. Andeo 13.1. atha 13.2. "Pocasni clan" Hazi 14. Darth Vader 15. Isus 16. masni da pica 17. Debeli Buljo 18. Zunzara 19. Panorama 20. Komek 21. Killer Segal 22. nino5 23. nino5 junior Cuga 1. DUMA 2. Killer DIVA 3. Terminator 4. Sam Fischer 5. rendula 6. R.B. 7. vga kiljer 8. Lesa 9. Wolverine |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:35. |