![]() |
...jučer za ručak: dinstani grašak na luku podliven juhom od povrća....i uz to pohnai pureći šnicli:)
danas: salata od tjestenine s tunom, grahom, kukuruzom, kuhanim jajima i paradajzom...fino hladno...za ovakav vruć dan ...savršeno :) |
Ja danas imam papicu sa kojom sam i započeo Žderonje:D
:beer: |
bemti...jucer je bio rodjendan Zderonja....
SVIMA SVE NAJBOLJE :):beer: :beer: :beer: i puno dobrih obroka :) |
aj žderonje drž'te se
nedajte se codu2:D |
Kaj bu onda žderonja?
bu kakav popis da vidimo koliko je uopće zainteresiranih? |
Uhhhhhhh jos jedan naporan S & D vikend-festa je prosao. U skladu sa uputama koje sam dobio stavljam samo slike "objekata" destrukcije
http://www.slibe.com/fullimage/9ef91...e_034__Sma.jpg http://www.slibe.com/fullimage/8c7e0...e_037__Sma.jpg http://www.slibe.com/fullimage/6684e...e_066__Sma.jpg u zadnje vrijeme ne mogu pobjeci od janjetine, nikako :D , pa nisam ni ovaj put (tesko mi palo). To je samo dio "repertoara" koji je bio, ostalo nisam stignuo slikati. Razlog - preuzela me Karlovacka i Zuja i ko je onda vise mislio na Canona: lol2 : |
Žderonje su 30.06
Tko dolazi nek se piše. Neki su se već zapisali, čak bude došao Snjakma i njegov šef:p Ja idem makar bude 1/8 finala, ako treba docukat ću svoju drugu telku do bake:) Danas-šalata od krastavaca, paradajza i paprike. Malo maslinovog,gore naribanog slanog ovčijeg sira.(ne fete nego ori-điđi) Prilog-četri pečene kranjske, raženi i hladna Žuja. :beer: |
pa daj hiti onda taj popis tu da vidimo svi....pital me sky kad su...
|
ja sma za:P
|
Citiraj:
Za pisanje-znate postupak.... Budem ja počeo: Tor Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed Ribetinu neću pisati jer je neodgovoran... Tko dolazi nek se piše na listu... |
Tor->dugujes mi onu pivu;)
Jeltz->pica Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba |
mc_fish budi dobar i bez spama-jer buš opet dobil voće umjesto mesa:p
|
Citiraj:
|
Prijavljujem se na slet Žderonja!
|
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 ribo, donijet cu ti one grafulje na zderonje onda :) |
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko 30.06 se igraju dvije cetvrtfinalne utakmice, u 17h i 21h. Meni nije bitno, ali samo da ekipa zna. |
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Zeca dobijemo džabe? Plaćamo samo bakinu cugu i hranu? |
joj dofuramo mi i telku ako treba...ako baš budu neke dobre tekme ;)
|
Citiraj:
|
e daaaa....nema posla ovaj put...ak treba pošalji po nekom taj grah : nuts :
|
Citiraj:
|
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Cya there :) |
Citiraj:
a ti mi dofuraj garanciju onda ok lesa?:beer: btw moze onda cem dofurat torbu i sve 5 oki nico |
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd |
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd rendula |
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd rendula MadBoY |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma, Zule je malo njakfi...pa mu se ne da.. Budemo taxi po pola, nije bed:) Osim toga, ako imamo sreće-bude nas drug organ odbacil mado...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:44. |