![]() |
Ja sam produžio u 7 mj sa ht-ovom službom za savjetovanje i ispregovarao max3 paket neograničeni pozivi prema svim fiksnim i mobilnim, flat internet, osnovi max tv - za 209 kn + 10 kn turbo 50 mbts brzina, +15 kn max sportski plus paket, +29 kn hbo premium paket, znači sve skupa 264 kn. A u početku su me isto zvali iz ht- a i nudili za 265 neograničen tel, flat net, i max tv osnovni, al sam tražio jeftinije i da razgovaram sa službom za savjetovanje, s njim pregovaro i kao sam nezadovoljan i hoću preć kod drugih operatera i pozvao se na tcomov cijenik posebnih i proteklih ponuda na str. 9 su te najniže cijene max paketa bile. A ljudi ni neznaju da tamo to sve piše. Također sve dodatne matv pakete npr hbo ta služba može dat minimalno u pola cijene ako tražiš.
|
Kad vec spominjes taj cjenik posebnih usluga, isao vidjeti i cjenik normalnih usluga... nisam znao da t-com preko optike nudi 500/250 mbit u turbo 500 opciji za "samo" 200kn mjesecno...
|
@dakky traži za 209kn Max3, trebao bi ga dobiti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ljudi kao da su pali s marsa, stalno se priča o ovoj ponudi.
Neogr pozivi, wifi extender i Panasonic telefon. +15kn Sportski Plus HD (ili samo Arene 5kn) +10kn Turbo 50 ___ 234kn svaki mjesec Može i HBO za 29kn, Pickbox za 4kn 12mj. Ovo je moj prošli račun https://image.prntscr.com/image/4nc8...cd6hn9gHQ.jpeg Nego ja uz ovaj paket stvarno ne mogu dobiti struju -20kn/mj jeftinije? Dobio sam odgovor Povjerenstva za reklamacije da se ispričavaju i da će mi se ukinuti ugovorna obveza na struju jer mi je obećano 165kn bonusa dobrodošlice kada sam sklapao, a nisam dobio jer sam postojeći. Sada koliko vidim piše "za sve" 285kn bonusa za struju pa bi potpisao novi ugovor za struju, naravno ako bi dobio taj bonus. Naravno da bi bila muka da me prebace na istu cijenu pod nazivom "Max 3" (bez XS tj Start) za to= |
Ima kakvih naznaka povecanja VDSL brzina(paketa)?
|
Nema brže od Turbo 50mbps za bakar (eventualno neki dobili Turbo 60).
Možda i bolje da ne utječe na ostale parice toliko output power. Tek kada krene u realizaciju sav onaj vectoring i ostale stvari možda bude nešto ali za brže od ovog je samo optika. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sad po routeru imam propusnost 57Mbps i trubo 50, da uzmem MaxTV jel bi mi mijenjali profil da dobijem nešto veću propusnost ili bi mi srezali brzinu na nekih 40?
|
Provjeri parametre i max.
Ja imam "fleksibilni" profil tj ovo ti je minimum za turbo 50+maxtv Code:
Parameters Upstream Downstream |
Pitanjce, kako je Amis otisao u povijest, razmisljam o TComovoj optici. S obzirom da sam preuređivao stan prije par godina, ako netko zna mozda iz prve ruke, da li i u kolikom obujmu se po stanu buši? Thx
|
Treba ti samo lan kabel od mjesta gdje ide ont do mjesta gdje ce ruter stajati
|
Trebam internet za ured (poslovni korisnik)
Izgubio sam se sa ponudama na web-u... Telefon mi ne treba, ali ako se dobije za neku siću, ne smeta.. a za brzinu mi je bitno da je upload što veće... recimo 60/10 mi odgovara Jel se može dobiti što jeftinije od MAXadsl na 24 mjeseca sa Turbo+ 60 opcijom za 217,65kn/mjesečno? I s obzirom da mi treba što jeftinija struja, da li da i to uzmem kod HTa? |
Da oboje, na privatno uzmi Max2 preko predstavnika 149kn i struja -15kn i 285 kn bonusa
|
Citiraj:
Šta se za poslovne korisnike ne mogu dobiti ti uvjeti? |
Imaš Optimu 150kn 60/10 internet, 3 mjeseca možeš otkazati ugovor bez penala, ali ne znam da li vrijedi za poslovne korisnike. HT sigurno može ispod te cijene, ali isto, ne znam kako se odnose prema poslovnima.
Nazovi pa pitaj. :) |
Citiraj:
|
Po novom imaju i skroz prozirne kablove za optiku debljine 1mm. Dosta zgodno za ljude koji ne zele busiti ili provlaciti kanalicama.
|
Citiraj:
|
Pozz;
Zanima me ima li tko kakva iskustva ili informacije o proceduri kada zelis kao T-comov poslovni korisnik (firma) preći na privatnog korisnika, ali sa zadrzavanjem svih postojećih usluga koje trenutno koristimo na toj istoj lokaciji, znaci isključivo net i telefon bez MaxTVa i bilo kakvih ostalih opcija- MaxADSL Flat Rate 10mbit brzina, telefonski priključak, te usluga ispisa broja pozivatelja je ono što trenutno imamo na toj lokaciji. Ugovor sa njima nam je davno istekao, svi računi su uvijek na vrijeme uredno podmireni znači nemamo nikakvih dugovanja, imamo njihov ZTE router kojeg smo dobili kad se prelazilo na digitalnu telefoniju. Bio bi zahvalan za kakav savjet ili opis procedure, te na što eventualno pripaziti tijekom procedure. Šta uopce valja sad uzet od njih nisam pratio njihove ponude 100 godina, sad vrte reklamu i ponudu za neku Magentu. I da li ćemo s obzirom da imamo već router i sve ostalo na mjestu morat potpisivat opet neki ugovor ili ćemo moci kao i do sad samo plaćati račune za uslugu? |
Max2 od 149kn (20mbps+ neograničeni pozivi bez uspostave( za privatne je najjeftinije.
Zovi 0800 9000 i pitaj postupak prijelaza tj kako taj broj da bude na privatnu osobu. |
tnx care, nego vidim da si u Rijeci kao i ja, reci mi jel se uopce isplati na njihovom bakru trenutno naručivati ove veće (Turbo opcija) brzine, jer marketing kaze da mogu isporučit do 50mbit na određenim mjestima, nekako sam skeptičan prema toj računici?
Ja sam na Krnjevu novo naselje ako to igra ulogu radi centrale.:chears: |
Logiraj se na http://192.168.1.1/
i stavi parametre parice, tj ako imaš speedport http://192.168.1.1/html/engineer/ro_dsl.htm Samo tako se vidi kolika ti ja max moguća brzina Da, 10kn je svaka brzina iznad 20mbps, do turbo 50. |
1 privitaka
Citiraj:
E to me zanimalo, da li je taj info u routeru pouzdan, tj da li je to max brzina koju mogu oni isporučiti na tom priključku, ako jest , mislim da se svejedno isplati dati 10 kuna više mjesečno ako ne radi down onda radi upload brzine šta ne. Po ovome je valjda plafon kod nas 20mbit |
Mogao bi 30-40mbps, možda i više.
Sada si na adsl-u, a ne vdsl-u. |
Zna li netko jel se planira koji FTTC ormar u Vukomercu i Trnavi u Zagrebu
|
Pozdrav svima.
Mjenjao bih speedport router od t-coma zbog očajno lošeg wirelessa. Na bakru sam i nemam ni max-tv ni telefon, po odgovoru iz druge teme trebao bi moći kompletno zamjenitit speedport bez bridge-a? Stalno se u više tema spominje asusov ruter, ali asus rutera imao od 150kn do 3000kn pa bi molio preporuku za konkretan model. Znači jači i bolji wireless želim postići, jer trenutno ako se spoji više uređaja ili od izvan prostorije u kojoj je ruter net bude koma. |
@Sheby ... Pusti Speedport... uzmi bilo koji drugi router i ubodi ga u Speedport i slozi na tom novom wireless, bacat ce dalje... ja bi uzeo najjeftiniji, npr. TP-Link TL-WR841N, u Linksu ispod 150 kn.
|
Ako kupujem to već išao bih nešto malo bolje, naravno ako to ima smisla.
možda ovaj asus ili nešto do 500-600kn. |
Hihi može i džabe, meni odmah iza Speedporta je T-Comov SX763 na openwrt-u koji daje puno stabilniji i jači wifi signal.
Ili od HT-a dobivaš pri produženju/novom i jedan wifi extender. |
Citiraj:
|
Koliko je vama u zadnje vrijeme prošlo vremena od ugovaranja usluge do dostave routera/aktivacije usluge? Jel bliže 10 ili 30 dana?
|
Par dana, bliže 10.
|
Citiraj:
S time da mi je prikaz broja-CLIP tek nakon 5 dana uključen i da sam preko MOJ HT vidio da je ugovor u sustav unesen dan ranije (četvrtak). |
Trenutno placam 240kn za net (50mbit flat) + tel (kojeg prakticki ne koristimo)...
Posto uskoro istice ugovor, kad bi porazgovara sa predstavnikom, kojoj minimalnoj cijeni se mogu nadati ako pod novim ugovorom na 2 god uzmem net (50mbit) i max tv (neki osnovni paket, mozda hbo)? Bilo je price da je skuplje kad uzmes bilo koju uslugu bez fiksnog tel., jeli to i dalje tako...? |
209kn Max3 čitaj prethodne
|
Citiraj:
Poslano sa mog Vibe K5 koristeći Tapatalk |
Ok kolege, zahvaljujem...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:46. |