![]() |
A svejedno mu je ili pehe ili onaj Golf :)
|
:burn: Dana je bila mesna štruca ,sa sirom i šunkom u sebi .. te pire ...mmmm
Sutra lazanje nadam se : D |
Citiraj:
Pustite vi pricu, Golf me nije iznevjerio. Jest da pilim 120-130kmh, ali svuda stigne bez ikakvih problema. :) Samo me malo muce homokineticki zglobovi, ali to nije prica za ovaj thread... ;) |
No pa znas da mi nije ni u kojem slucaju namjera bila uvrijediti te.
|
Citiraj:
A bas sam imo jedan pokloncic za tebe:o :o :smoke: |
1 privitaka
Citiraj:
:p ) Budu ti i ventile naštelali gratis:D :D :D Rendula-našao sam ti one velike kaj si me pitao zadnji put...:) |
Citiraj:
|
woops
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dakle dragi moji Žderonje-danas je ravno tri godine od prvog posta.:)
16.06.2003., 15:23 TRI GODINE...... Tako da na sljedećim Žderonjama imamo kaj slaviti. Napisali smo do sada hrpu recepata, pojeli brdo hrane i natrkeljali hrpu postova o najvažnijoj stvari u Rvata. U to ime sutra radim papicu sa kojom sam i započeo Žderonje.:) Na žalost-nismo u mogućnosti proslaviti godišnjicu zečetinom kako smo planirali, ali ima dana....:D :beer: :beer: :beer: |
Velis atha o nekom napajanju smo ono pricali jel???
ZED, poklon uvijek mozes udijeliti, ne moras se sramiti.365!!! :D |
Citiraj:
|
Ajde mislim da je dosta.Cuo sam da je Jelc poceo sa dolaskom toplijih dana svercat juzno voce i navodno ga ima gomilu a ne boji ga se udijeliti.
Ljubovat cemo u 4 tj u tvojem slucaju 6 oka :) |
Hahaha. 3 dana, 200 strana :D
Cekam hranu. Nisam nista jel cijeli dan. Sve mi smrdi da bu opet dostavljanje pizze.... |
Nema ništa boljeg od male neobavezne zakuske sa par prijatelja, u viksi daleko od gradske vreve :D
Pilo se i autohtono vino, iako znam da im je svima draže pivo.... :) |
gdje ti je ono vikendica?? :D
|
Citiraj:
Ja tako svako malo kad me pukne s ekipom se dogovorimo ....domace bilo ili crno sve pase malo mesine...brzole i kobasice sta za salatu kapule ili kapulice i naravno kumpire i ajmo naši :D di ces bolje...samo posto san ja jedini domacin i šef od kužine onda moran ja skrbit za meso i za komin..triba nacipat drva i spremit masline od lani za vatru ako fali.... u pauzi zalijes grlo... i naravno bez žena! : goood : |
Pozdrav iz Indije za godisnjicu Zderonja: hello2 :
: lol2 : http://img521.imageshack.us/img521/6759/zderonje0hh.jpg |
weeee, ajmo na žderonje...
|
Citiraj:
Ali SA ženama, molim ljepo ;) |
Vidi ti ovu zadnju, "SA ženama" !? Ko da ih mi ne zovemo na žderonje, ali sve su bojažljive, sjetimo se samo jedne sa zadnjih, došla i u sekundi zbrisala. Ko da ekipa samo tamo priča o kompovima i COD-u? Ccccc...
Na žderonjama fala Bogu ima najmanje priče o kompovima, uglavnom se pjeva :D |
Nisu žene bojažljive, to su samo stjecaji okolnosti kako koji čovjek može doći na taj dan...
I bilo je više od sekunde.... I pričali ste o kompovima :D:D:D |
Citiraj:
CAREEEEE !!!! : goood : : goood : : goood : : goood : |
Nino5 širi ideal žderonja po svuda, dobro je Fleks rekao, zaslužio si najmanje pivu...
Na jesen, ima da se nacrtaš u ZG-u :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zderonje all around the world. Cak nas i indijci poznaju. :D @daddy pm me with info. ;) |
Citiraj:
|
ja sam danas jeo kobasu od magarca i od kobasu od svinje koju su hranili iskljucivo kestenom-meso ima poseban okus : goood :
edit: moj je 6000 post!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :beer: svim zhderonjama |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:27. |