![]() |
|
Ali, ali... nije amoled!!
|
Još malo problema sa iP7
http://uk.businessinsider.com/apple-...16-9?r=US&IR=T |
Sta mislite koliko ce sedimca kostat oko nove? Vec sam pitao za savjet ovdje prije par mjeseci ali nisam htio dat preko 4k kuna za 6s (tolko dode na njuskalu a da nije uplata preko WU, razbijen ekran itd). Nekak iz principa necu dat vise love... A opet treba mi novi mob jer sadasnja petica polako postaje nocna mora za koristenje.
Btw @Mileni, vidim da hvalis oneplus3 pa me zanima jer bi pozalio ako uzmem njega? U zadnjih 5-6 godina koristim samo iphone koji odlicno radi u paru sa ipadom (facetime, imsgs itd) pa me i s te strane jebe malo prelazak na android. I bas nebi uzeo vanilla sedmicu, radje bi uzeo 7s ali opet nemogu toliko cekat. |
jet black, how yes no :D http://imgur.com/a/tamvB
|
Još veći problem na jet black je osjetljivost na ogrebotine.
|
Jel itko keljio dbrand na ajfonete?
Neki dan me to malo zainteresiralo, super izgleda. Full phone cover je nekih 20ak$ + shipping. Gledao sam tutoriale kako se kelji, i ono, nije baš mačji kašalj ako hoćeš kako treba, pa zato pitam :) |
A ovo što zuji cpu?
Citao nesto da budu povlacili, ko i samsung sa note 7 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
gazio ga je, poljevao ga, bendao ga je, hisss sound je tražio neki dan, i eo ga sad će ga probat za daily driver, vidit ćemo šta kaže za koji dan :D
|
Citiraj:
No ako si navikao na Apple ekosustav, i ako volis svu tu lijepu sinkronizaciju, onda ti to sve nista ne znaci. Ali se isplati barem isprobati, jer OP3 drzi odlicnu cijenu, a vrlo brzo se proda. Dakle ako si ikad mislio isprobati android i napraviti switch, boljeg trenutka nemas. Odlican mobitel sa smijesnom cijenom (u usporedbi sa drugim flagshipovima barem), i koji jos uz to odlicno drzi cijenu na njuskalu, a relativno lako se proda. Cca 3000 kn s dostavom. Ako ti se nakon tjedan-dva ne svidi, uz nikakav ili jako malen gubitak prodas ga. No opet, ako zelis nastaviti po starome, i ako ti sve to odlicno lezi, onda se drzi isprobanog recepta. Da moram drzati i koristiti samo jedan mobitel, to bi sigurno bio iPhone. No jedina alternativa tom iPhoneu za mene je OP3. Eto ti malo dileme :D |
Kako mozes pisati da ima odlicnu kameru kad je ona prosjecna, a video snimanje je ocajno lose.
Kamera je srednja zalost, sve ostalo je prva liga. Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
P.S. EOD sa moje strane :) |
iP7 jailbreakan
http://www.iclarified.com/56997/the-...ilbroken-photo |
iPhone 7 crni 32GB je na abrakadabri 5580 kn ukoliko se placa visa inspire karticom
|
https://www.youtube.com/watch?v=H5drvRTBuqk
Ovo je demo portret moda koji dolazi uskoro, nisam siguran na koje sve iphone, ali izgleda super. |
Samo na 7 plus afaik
|
Citiraj:
Edit: gledam sad vec sat vremena i razmisljam uzet par komada pa onda na njuskalo..ali zvuci predobro da bi bilo istinito. Sto propustam? :D |
A što čekaš :) ? U najgorem slučaju će ti stornirati narudžbu :)
|
pricekat cu jos malo...treba vidjet kako ce se cijene na njuskalu kretat nakon sto prvi pretplatnici uzmu ip7 i stave na njuskalo
Nadam se da ce ova promocija trajat bar jos neko vrijeme |
Osobno mi se čini da je tih 6.200kn za keš (bez popusta) manje nego što je bilo za prethodnike.
|
U njemackoj je upravo Iphone najskuplji mob u ponudi. Dok su svi modeli gratis u odredenoj tarifi, za Iphone se 7 se mora izdvojiti dodatno 199E za najmanji 32gb model.
Dok 7 Plus kosta 299E uz ugovor sto je stvarno previse. (32 gb) |
Citiraj:
|
Nije. Otprilike je novi model 100 eura skuplji nego Iphone 6 kada je izasao.
Puno previse. |
Ne, nabavna za 6/16gb je bila proslu godinu 645€, za 7/32 je 685€.
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Digli su cijene u EU zbog "korekcije na USD/EUR tečaj i povećanih davanja".
|
@IcyTexx
I to vec drugi put dizu. Radi tecaja. No kad je USD bio na rekordno niskim razinama, nekako su zaboravili spustiti cijenu u EU :) |
i, jel već netko ugrabio day one? :D
planirate opce ko uzimat, ocete 7, 7 plus? ja se jos dvoumim, imao sam 6 Plus i nakon par mjeseci ipak uzeo 6, al sad me opet vuče jebo mater |
Uzimam 7 128GB Black. Čim bude normalno visoke cijene. Možda Jet Black.
|
Stigao iPhone 7 prije par sati i ništa posebno. Od svega najviše mi se dopala nova home "tipka", osjećaj u radu, ekran i kamera su mi u rangu 6s odnosno ja ne vidim neku razliku.
Sve pohvale za abrakadabra ducan, mob je kupljen danas ujutro u 9h a već u 18h je bio na kiosku. Placen pbzom pa je ispao 5579kn. Sent from my iPhone using Tapatalk |
pickice, daj netko Plus :D
svaka cast babama na kioscima, danas su valjda ''najbogatije'' bile sa silnim ajfonima, čudi me da ih nisu orobili ili štoveć |
Citiraj:
Vidim na siteu za sedmicu se nigdje ne spominje jamstvo, dok na 6s uredno pise 12 mjeseci. |
Ima garanciju a uvoznik je hgspot, inače iPhone ima worldwide garanciju preko imei broja.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Nakon sto sam vidio sedmicu, definitivno ponovno kupujem 6s. Ne vrijedi duplo love ni za sta. 6s po pitanju brzine rastura, kameru ne mogu komentirati, ali 6s ima odlicnu takodjer i bolja mi ne treba. Ikone, iOS i sve ostalo je isto. Ne vidim ni jedan razlog za sedmicom :) |
Uskoro novi Apple proizvod u prodaji - Apple AirBag :D
https://www.youtube.com/watch?v=fnsrDIUWhTg |
Citiraj:
|
Jucer sam narucio na abrakadabri ali jos nista nije doslo na tisak.
Zna tko dal dostavljaju subotom? |
Cek, da li ios jos uvijek nema pretrazivanje imenika preko dialera, ono da pocnem tipkati ime pa da izbaci ta imena??!
Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:50. |