![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tele 2 mobilni ili ? |
Citiraj:
|
Dal ce na kraju onda T-Crap podici brzine uploada ili?:stoopid:
|
Mo'š mislit kako će ih povećati.
|
pa kad nema gdje, mora postojati razlika izmedju paketa, a tehnicki je vrlo tesko isporuciti i ovo sto trenutno ima najbrzi paket
|
Citiraj:
|
sta je ovo nema vise nista pametno u ponudi t-coma za produzenje ugovora a ja tek sad mogu produzit ugovor jel ima tko kakvih najava hoce li sto skoro biti u ponudi?
|
Citiraj:
|
pozdrav.
na moru imam adsl, ali buduci da je kuca u funkciji pola godine dali je moguce ukljucit i iskljucit adsl pretplatu svaki put ili oni stavljaju neku veliku cifru na takve slucajeve(naravno, racunam na ovo bez ugovorne obveze) |
Mislim da nema takve opcije. Ili ćeš imati adsl cijelu godinu ili ga uopće nećeš imati. Kao i obično, u matičnoj domovini gazde našeg t-scuma, takva mogućnost postoji.
|
T-COM PODACI I PAKET
POŠTOVANI
zanima me sljedece Primjer - Ja imam flat ugovor sa t-com max adsl providerom ali se selim u drugi stan - U tom drugom stanu vec postoji korisnik koji ima internet ali max adsl start paket , no u dogovru sa njime ja zelim prije nego skupa promjenimo start paket u flat paket sljedeceg mjeseca da unesem podatke koje koristim doma ''pass i user'' . Pitanje - Hocu li ja onda moc skidati na tudem tj njegovom kompjuteru flat adsl iako sam na drugoj lokaciji ali koristim svoj kucni password i username ili je to nemoguce i dobiti cu neki LUDI racun ako skinem recimo 20gb fileova a na start paketu sam. Hvala unaprijed |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sav promet koji ti napravis (kad si logiran na svojem akauntu bilo gdje u hrv )ide na tvoj racun na tvoju kucnu adresu i to je to . Kompjuter tj prikljucak preko kojeg se spajas mora imat adsl vezu da bi bio u mogucnosti spojit se na net (stoga on placa tu mjesecnu naknadu,tj onih 60 kn za posjedovanje adsl prikljucka). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E kakva je ovo nova fora sa promjenom paketa? Htio sam si promjenit paket za slijedeći mjesec sa 15 GB-a na Flat Rate. I sad piše da će mi paket biti aktiviran već od sutra, a dolje niže da se promet naplaćuje proporcialno prema danima koliko su pojedini paketi bili aktivni u mjesecu. Može netko to malo objasnit?
Hvala |
evo kako sam ja to shvatio:
za 28 dana će ti računati paket od 15 gb, a preostala tri dana će ti računati flat, tako da ćeš za ovaj mjesec platiti skoro punu cijenu 15gb paketa (-3dana), te par kn za tri dana flata. neka me netko ispravi ako griješim |
Citiraj:
primjer: prijelaz sa start paketa (1gb) na 15gb, imas pod start paketom potroseno 3 gb i prebacis se na paket prometa od 15gb.. tih 3gb ce ti se svaki naplatiti po 20kn a ostatak prometa ti ide po paketu prometa 15gb.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
sjecam se ja dok sa ja uzo adsl negdje oko 24-25.12 da sam iso na frendove sifre jer nisam htio da mi tih 7 dana zaracunaju kao 1mjesec od 2 mjeseca besplatnog fleta kolko sam dobio, pa sam se tek spojio na svoje sifre 1.1. :D |
a da, bilo je bas bezveze. znam da je bilo puno ekipe koje je jedva čekalo taj 1. u mjesecu. :D
|
zna li ko koje stvari ce nudit postojećim korisnicima za produljenje ugovora, ?naime, meni je istekao jos kad se djelio GPS i htio sam ga produzit i taman ga bilo nestalo i otad cekam neku akciju :fiju:
|
Citiraj:
|
ja cekam za max tv, ova "ljetna akcija" predugo traje. A dobis samo 3 filma iz njihove videoteke :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
p.s. ne kuzim kako vam moze biti lakse pitati nesto ovdje i onda cekati neodređeno vrijeme da vam neko odgovori kad tamo za minutu razgovora saznas sve? :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:01. |