PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   220WS filipinjo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=94993)

sysyphus 08.02.2008. 14:57

mozete mi reci koja je tocno razlika jer u hgspota ima PHILIPS 220WS8FS i 220WS8FB razlika u kunama nije bitna samo me zanima razlika u modelima... i jeli je ima uopce

grabber 08.02.2008. 15:15

Jedina razlika je u boji okvira...

220WS8FS - srebreni

220WS8FB - crni

sysyphus 08.02.2008. 15:50

thnx mislija san da ima neka caka fala

Alfredo nr.3 10.02.2008. 16:06

razmisljam o kupnji navedenog monitor. zanima me da li je bolje na njemu citati nego na crteu? sluzio bi mi najvise za citanje e-booka i surfanja.

Gabre 10.02.2008. 16:20

onda ne vidim potreba za 22" ekranom... jedan obični 17" LCD će poslužiti..

a i isto tako možeš ostati na CRT-u...

estugarda 10.02.2008. 16:56

Citiraj:

Autor Gabre (Post 948131)
a i isto tako možeš ostati na CRT-u...

Uz duzno postovanje, ovo je jedna od vecih gluposti koje sam imao priliku ovdje procitati. Mislim; preporuciti nekome da cita knjige na crt-u!?
Mogao si mu odmah preporuciti da si iskopa oci.
Svasta.

gnomisa 10.02.2008. 18:21

Citiraj:

Autor estugarda (Post 948154)
Uz duzno postovanje, ovo je jedna od vecih gluposti koje sam imao priliku ovdje procitati. Mislim; preporuciti nekome da cita knjige na crt-u!?
Svasta.

tek ti pričaš gluposti...

Gabre 10.02.2008. 19:19

Citiraj:

Autor estugarda (Post 948154)
Svasta.

hmm... a zašto? ne vidim razloga da čita knjige iz neke blizine, neka podigne font i čita ih s druge strane sobe ako goće... a i CRT ako je dobar je isto nenaporan za oči.. dapače, manje blješti nego LCD..

a i ja sam bio više sarkastičan, nego što sam to stvarno mislio, no izgleda da sam krivo shvaćen... ;)

Rambo3 13.02.2008. 21:06

Citiraj:

Autor Uber Gosu (Post 934390)

EoD.

ti stvarno mjeriš broj postova sa stvarnim znanjem koji netko može zapravo imati? zakon. nastavi tako.

btw ja kupidoh monitor i čist je solidan al gornji dio brzo "potamni" ak se gleda odozdola, npr iz kreveta. ja zadovoljan.

Uber Gosu 13.02.2008. 22:08

Citiraj:

Autor Rambo3 (Post 951270)
ti stvarno mjeriš broj postova sa stvarnim znanjem koji netko može zapravo imati? zakon. nastavi tako.

Iz nacina komunikacije sam skuzio o cemu se gore radi i jednostavno prekinuo sprdacinu.:kafa:

Citiraj:

Autor Rambo3 (Post 951270)
btw ja kupidoh monitor i čist je solidan al gornji dio brzo "potamni" ak se gleda odozdola, npr iz kreveta. ja zadovoljan.

Imas TILT (naginjanje oko horizontalne osi napred-nazad) to je za krevet dusu dalo.:D

komer 14.10.2008. 22:56

dizem temu iz mrtvih,kupio isti monitor,sad,kad izađe iz sleep moda,titra mi ekran,i to samo lijevi dio,godnja polovica,znaci ako podjelimo ekran na 4 dijela,gornja lijeva cetvrtina titra,u uputstviam pise da ako se pojavi horizonlatno ili vertikalno titranje slike da se stisne tipka "auto" te podese phase/clock odnos...naime,kada je spojen monitor preko DVI kabla,ta opciaj je nedostupna,tako da nema smisla svaki put kad mi ode monitor u sleep ili ga ugasim pa ga upalim onda da mi titra slika i da moram stitkat odredene tipke...+ kad spojim preko DVI kabla to mogu zaboravit jer tipke ne funkcioniraju na tome...sad me zanima jel to vrijedno vracati na reklamaciju,jer jucer sam monitor kupio,pa vec me lagano zivcira to stiskanje i titranje...nema smisla...probavao sma i sa drugim kablovima i adapterima,i driverima za grafu,i mijenjao izlaze na grafi ,i lijevi i desni,i na oba je isti drek,dok LG nista ne titra,tako da je do monitora...pa sad,ako mi jos zatitra,ja ga vracam,pa nek se oni zezaju s tim,a ja ocu monitor bez titranja

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:09.