![]() |
Evo ljink
|
Citiraj:
|
napravljen je od one pjene i preko njega je tekstil...
najobicniji mekani od 20 kuna... i crvene je boje... imam osjecaj da je to najgora moguca kombinacija... nista novo... :D -i nekad kad ga ostavim na mjestu on trza... sam od sebe... dok ga malo ne pomaknem onda prestane... :D -vidim da ima nekih cestica na leci od svjetla kako cu to ocistit? udubljeno je... |
Citiraj:
e da i moj buraz je imao tih problema sa btc šugom od miša i crvenom podlogom.kad je stavio moji staru podlogu (plava) nestalo je plesanje pointera kad je miš na mjestu |
Citiraj:
Specifikacija : Miš LOGITECH® MX™510 Optical Mouse optički 8 tipki & scroll wheel PS/2 ili USB Cruise Control System Back/Forward buttons 4,7Mpix 800dpi speed 1m/sec Mis je zakon za te pare! |
Citiraj:
http://www.bjorn3d.com/_preview.php?articleID=418 |
Citiraj:
|
Citiraj:
a sta sa podlogom, koja podloga pase bolje? |
Citiraj:
jedino kaj ti mogu reći da ne uzmeš je: nazubljene podloge (everglide) jer ih logitech ne preporučije za svoje optičke miševe. |
Ljudi moj 100-ti post!!! juku kuuuuu!!!!!i to u dva tjedna ;)
još bih bio boljeg raspoloženja da mi je netko u ta dva tjedna otpiko:"dobrodošao na forum"....:( |
mental dobrodošao na forum:D i SRETAN TI 100 POST :beer:
|
Je, Mental, velkam, a i tebi plivadon isto.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro jutro:D
|
1 privitaka
Ponosan vlasnik jednog od prvih 5 komada u prodaji u zagrebu (možda i u hrvatskoj)....rezervirao sam ga u 8:30 ujutro ;) i dobro da jesam jer su do 16h svi planuli... :D
šteta što nema onih crvenih sa promo slika :( evo slikica..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
evo popravljene slike......sorry svima
|
Citiraj:
Koliko love |
Citiraj:
biti će ih u linksu idući tjedan za oko 360KN (meni su rekli oko srijede) |
Citiraj:
Ma šta falli ovom? Meni je plavi ljepši. I kak si zadovoljan mišem? |
ma neonka i ventovi u kompu su crveni (tj komp je u crveno-plavoj kombinaciji) pa bi bolje pasao crveni....
nemogu ti ga usporediti sa drugim mx-evima jer nisam imao prilike raditi sa njima....no u usporedbi sa genius,btc,trust i fx-tech miševima na kojima sam radio (igrao) neopisivo je precizniji i brži to vrijedi i neki logitech-ov crni low-end model koji mi frend ima i stari microšrotov miš (mislim da je explorer,al nisam ziher) pretpostavljam da pomak nije silno velik od drugih mx-eva,ali misli da se definitivno isplati kupiti ako ste trenutno na nekom šrotu i trebate pomak na bolje jer mu je cijena ko mx500 ak stignem isprobat ću danas u kojim mu sve igrama rade gumbići pa ću postat da se može usporediti s drugim mx-evima |
evo nakon nekih 10 sati provedenih u različitim FPS igrama :D mogu reći da je miš odličan ono doslovce nema šanse da preskoči pri naglim pokretima iako će mi trebati bar još tjedan dana da mi sraste s rukom :cool:
inače par igri u kojem rade "dodatni" gumbići: halo,red faction, jedi academy nisu radili u: unreal2,ut2003,half-life,call of duty |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |