![]() |
@fantom: neznam ja to!
@cox: sta dosad po mojim postovima nisi skuzio koju bih joj ocejnu dao?! Po meni najbolji 3rd person shooter. |
Citiraj:
|
Rekoh neznam, nek mi da decko mail pa cu mu mejlat;)
UPS:fiju: |
trebam pomoc.
instaliral sam igru al su pricali spanjolski. nije je uopce bilo u ad/remove pa sam ju uklonil rucno. sad ju nemrem reinstalirat jer mi da odma opciju play i unistal,a ak stisnem ijedno od toga baci eror. ak ima ko kakav savjet za mene informaticki nepotkovanog,sam pucaj. |
e,da. koliko je teska igra nakon instalacije?
meni je imalo 9,37g ako se ne varam |
oko 11-12gb...hm po svemu sudeci bilo bi najbolje da ponovno instaliras win, a sto se spanjolskog tice potrazi malo rjesenj, mislim da treba neki language file obrisat...
|
he he. sranje se sesilo na dan starim windovsima. frisko sam ih reinstaliral.
|
Igra,gameplay,protivnici,sve je to zajedno uz gothic 3 najveci promasaj godine.Na mom kompu je zivjela otprilike do 10-og zida i ispaljivanja 20 metaka u lika koji se nije ni pomaknuo kad ga metak pogodi.Kao da ga pogadaju pahulje snijega,a ne meci.Moli su malo pogledat kako se radi igra sa dobrim pokretima kod primanja metaka,a to bi vidjeli da su pogledali FEAR.
Nekom se mozda i svidi,meni je zagadivala hard bez veze. |
vratim se danas u ZG , vidim da nisam niš propustio na steam akcijama...nego gledam ponudu okolo i vidim GEARS OF WAR , jedinica , PC , 7 i kusur €...jel aktivna MP zajednica za ovu igru na PC-u još..vrijedi kupovine?
http://www.cdkeyhouse.com/recherche....tSearch=Search |
imho, ne, s današnjeg aspekta je ta kvazi squad-based pucačina zastarjela plus sama igra ima dosta problema teh. naravi...možda je bila ok vlasnicima konzola, al u pc konkurenciji nije bila ništa posebno ni kad je izišla.
možda najbolji feedback je činjenica da je evo niko nije spomenuo koje 3 i po godine :D |
Evo ja ću je ponovno vratiti??kako je igrati na windows 7??
|
Pokrenuo, hvala:amen:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |