![]() |
k550 je noviji model plus mu daje što nema joysticka ima brz software i kamera je ko na k610i...a za k750 ti se bar po meni više neispalti dat pare makar je mrak mob...rađe bi malo sačuvao novce i uzeo k800 jer isplati se svake kune a i pada mu cijena..!!!:respekt:
|
Citiraj:
Citiraj:
cijena ne pada tako lako, mora proć vremena :kafa: |
Citiraj:
|
nije mi jasno zasto niko ne preporuca W810i, mob se moze nabavit za 1500kn (i manje) novi, mob je po meni jos uvijek odlican, baterija traje dosta dugo, kamera je ako je to vazno solidna (bolja od one na k750, kao i display), dolazi sa 512MB MS i odlicnim slusama, izgleda stvarno odlicno mislim a ce se vecina oko toga sloziti
koristio sam ga nekih pola godine i svakako bi ga stavio ispred vecine navedenih, osim K800 al on je i dosta skuplji |
Citiraj:
a koliko košta W810i?? |
|
šta ti to znači, crni??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
iskreno, ja bi si kupio K550i, ali ne sviđa mi se to što ga ima samo u Tele 2 mreži..ne znam zašto, ali tele 2 mi se ne sviđa....
:respekt: |
Citiraj:
|
znači, smatraš da je dobar mobitel, čim si još naručio 2
|
Citiraj:
|
ok, hvala što si mi to dala na znanje :banned:
neodlučan sam jer su slični, a taj mob bi mi trebao trajati par godina :fiju: |
Citiraj:
Trajao bi i duze da mi ga se kcer nije docepala. :D |
Ja sam prilicno nezadovoljan izradom K750. Skripi grozno, cak i kad tipkam, otpala mi jedna tipka, joystick steka, izglodala se vratasca od kartice od otvaranja, klima se poklopac kamere. Mob imam pol godine i bio sam prilicno pazljiv. Moglo je to i puno bolje. A i sluske su koma. Tipke moras isprobati, meni su se gadile pa sam se navikao.
|
Citiraj:
a glede otpadanja tipke, to stvarno ne znam kako je moguce, frend ima mobitel pola godine, i svaki fakin sat igramo neku igricu na njemu, a i joystick i gumbi rade savrseno |
dobro... :stoopid:
|
kada bih sada birao između K750i i K550i, sigurno bih kupio K750i, ali sada sam vidio da u vipu ima V630i...
sada me ponovno muči pitanje: da li da uzmem SE K750i ili SE V630i?? evo i usporedbe ta 2 modela: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...id=0&pid=10457 |
K750 , iako ima pr. joystick , ali ima i bolju kameru . v630 je vrlo privlacan zbog 256mb kartice i zvucnika koji sad idu u vipu uz mob , ali ja ga vise ne bi uzimao , imao sam jedan i nisam bio zadovoljan .
|
ustvari, ja v630i nisam vidio "u praksi" pa ako ga netko ima može li mi reći svoje mišljenje o njemu??
:care: |
hajte ljudi, pa zar nitko od Vas nema SE V630i??
kakav je u radu, jel sporo ili brzo otvara izbornike, kakva mu je kamera i što je najvažnije, mislite li da je bolji K750i ili V630i??? :respekt: |
E sad...
V630 mi izgleda kao neka klasa "sa strane", dok je k750i općepoznato vrhunski mobitel (bio kad je došao na tržište, a bogami i sada...), pa tako da dajem veliki glas za k750i. Istina imam taj mobitel, no ne preporučujem ti zato, nego zato što je mobitel stvarno premoćan. Imam ga godinu i po(!), joystick savršeno radi, kamera još bolje, tj. sve odlično radi... Tako da ako budeš kupovao k750, možeš učiniti slijedeće : odma ga flashat u w750 (opširan i odličan guide ovdje), ubaciš nove drivere za kameru i zvuk (s čim zapravo i dobiješ bolju sliku i bolji zvuk), jeftino nabaviš karticu za njega (od 1gb, najmanje, meni je toliko drag da trenutno nabavljam karticu od 4gb za mob), i nabacaš muzike, slika, spotova, itd... Jedinu manu bi dao slušalicama, jer je šteta što su tako loše slušalice uz tako dobar mobitel ( i to se može riješiti kupovinom walkman slušalica, koje nisu baš kao mdr-51, al jesu kvalitetne). Kako vidiš ne znam jeli se još nekom mobitelu pridalo ovoliko pažnje, modanja, mogućnosti i tako dalje... Donedavno si se dvoumio između k750 i k550, tu ti ne bih mogao ništa preporučiti, jer su oba moba odlična, ali sad kad si uzeo v630 u obzir, mogu ti reć samo KUPUJ k750!!! :dobartek: |
znam...ali, ipak ovaj je 3G i noviji je model...a što kažu, k750i ima svaka baba sa sela...
Citiraj:
|
Pa razmisli oće li ti trebati 3g uopće... A ako ga ima svaka baba sa sela, to valjda znaći nešto, isto tako je bilo sa Nokiom 3310...koju još uvijek imam i još uvijek radi...
I zaboravio sam reć. k750 ima tako dobru bateriju, meni još uvijek vuče po 6 dana bez punjenja... edit : i da istina gubiš garanciju, a ako kupiš nebradiran mob, onda uvijek možeš vratit sve na staro i imat garanciju ko da ništa nije bilo... |
a zašto svi govore da k750i ima bolju kameru, kad oboje imaju 2 MP
btw. v630i puno glasnije reproducira zvuk :D |
Citiraj:
meni je k750 bolji uredjaj od v630 i nisam imao problema sa izradom niti jednog k750 , a imao sam i iz vipa i t-mobilea i slobodne prodaje nekodirane , i daleko najbolji je bio jedan koji sam imao za Kinu bas sa onim divljim znakovima . |
ok, znači, svi ovdje glasate za K750i...:respekt:
e, da...jedno pitanje: jel K750i ima samo ono svijetlo koje svijetli dok slikate ili baš bljesne kao bljeskalica na fotoaparatima? |
Neki dan sam u t-comu vidio SE w880i i naprosto se zaljubio :D cijena je paprena (3500kn), ali ima na crnjaka za 250€
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne bljesne jer nije prava bljeskalica, ali djeluje kao bljeskalica.
|
ali, onda on ne pomaže puno kad slikaš nešto "daleko", npr. neku livadu ili plažu noću...jel tako?
|
Tu ti ne pomaže ništa, nikakva bljeskalica, ako nije dovoljno osvijetljeno da to možeš uslikat...
Možda ako imaš reflektor ugrađen na mob :D |
Citiraj:
ta "bljeskalica" onda u biti i ne pomaže baš pri slikanju??? |
O ne, bljeskalica itekako pomaže, naprimjer, kad si na slabije osvijetljenom mjestu, i slikaš neki objekt iz blizine od otprilike 1 - 1,5 m, dobiješ dovoljno osvijetljenja da dobru sliku, ja naprimjer čim malo svjetlosti fali koristim bljeskalicu.
A ono što sam rekao "Tu ti ne pomaže ništa, nikakva bljeskalica, ako nije dovoljno osvijetljeno da to možeš uslikat...", to sam mislio zato jer si rekao slikat nešto dosta daleko, plaže, livade i tako dalje, to je velik prostor koje treba osvijetliti. |
Citiraj:
|
sutra idem na more, ali kada se vratim, uzet ću najvjerojatnije v630i...bio sam kod jednog servisera i uzeo ga u ruku...jako mi se sviđa...a i model je noviji
:dobartek: |
A možda nokia? Recimo 6233 po meni puno bolja od K750, jedino K750 ima bolju kameru. Nokia ima veci ekran, rezoluciju, stereo zvučnike koji doslovno grme, jeftinije memorijske kartice, puno bolji soft. Ovaj S40 3rd edition je super soft, daleko ljepsi od SE-novog, nokia podrzava video pozive i UMTS mrezu. Ili mozda neki symbian ? N70?
edit: 6233 snima video u VGA rezi |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:08. |