![]() |
AMD xp1600+ thermaltake 7 - normal 49, in game 56
prije 2 tjedna slagao p4-1.5ghz, normal 47, in game 55 ... |
Pa dobro kad je tako:D
JA ipak ostajem vjeran intelu;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, po mojem misljenju je PIII Tualatin s 512kB L2 vrrrrrrrrlo mocna stvarka. Steta sto nema postene dvoprocesorske ploce za nj:( |
Citiraj:
meni je tualatin sasigurno sljedeci procesor......ionako se nepalim na PIV ili XP pa mi jedino on preostaje od normalnih CPUova :) |
Citiraj:
|
Oh bando jedna kupio bih ja bolji proc nego mi trenutno ne treba jači.
Slijedeće ljeto mislim da ću ubost P4 ali će me puno koštat nova matična ,memorija,napajanje.... A što se tiče Celya zakon je! Radi ko zmaj:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
to je da dodjes blizu kucista, onak protegnes ruku kolko ide do power gumba i krenes trcat u suprotnu stranu da ti ne eksplodira u lice. :) |
Citiraj:
|
Ma nisam ja reko da je VIA najbolje rjesenje za dual proc ploču ali kad pogledaš da ServerWorks Server Set LE-T 3.0 ploča dojde 5000kn i nema AGP a VIA kosta 1500kn i ima AGP i kakve takve drivere ispada da je VIA ipak bolja ak oces napravit neku grafičku radnu stanicu.
|
Citiraj:
via je uvijek bila za "entuzijaste", ljude plitkog dzepa i punih strpljenja :) kaj se pak tog serverworksa tice, pa stvar je zakon.. nije za grafiku, al metnes gore bazu podataka ili web server i imas cist pristojan stroj i kaj je vazno stabilan. a graficka u svemu tome igra najmanju ulogu. treba ti sam dok instaliras OS, poslije toga vjerojatno neces ni monitor imat na tom stroju. |
Eh, gdje je otislo doba BXa, kada je bilo i opakih dvoprocesorskih ploca, imale su i AGP, bile su zaista stabilne, i primale su 1GB RAMa. Shmrc.:(
Steta sto je Intel odlucio da radne stanice MORAJU imati Xeon procove... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |