![]() |
Zlik sa korgalla?
|
Neki dan sam baš zaklao jednog lv40 tauren warriora,nije se okrenuo..na Stonetalon Peaku gore..hihi,a ja lv23: lol2 : : lol2 : dwarf warrior..uletio je među lv25 elite dryade i ja im malkice pomogao..: goood : ,eto ti razlog da igraš WoW,ako su ostali uvjeti zadovoljeni..cash,i puuuuno free time-a...
Taman je pokušao pobjeći,i capnem ga za improved rendom...bilo je gotovo..: nono : :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo frend mi vice sada preko msn-a da treba odma uz igru kupiti bon jer kao ne radi, da li ima trial veze jer ga on nije ukucao???? : wtf : |
Citiraj:
|
Nema veze trial acc.
Uz igru dobijes 30 dana free, aj nije free - platio si to :D u kutiji negdje ces nac gdje je taj key, ispod treceg cd-a ili na manualu. http://img283.imageshack.us/img283/2075/p1010005nh3.jpg (sry na velicini slike) Mislim da se jedino sa tim keye moze napravit pravi account, jer inace nebi nitko davao 200 kuna za 4 cd-a ;) |
Citiraj:
Misliš ili znaš :D, misliti je.... Jer bi ovaj vikend zaigrao pa ono, za se znam spremit... I porucit frendu da je PCE uvijek u pravu :clap: |
samo sec, idem provjerit kod blizzarda direktno.
|
Citiraj:
Kao i na svakom forumu :D... Izgleda da ipak treba i bon za igranje... |
Opet im je jutros krepao server..:( :( ,nešto opet updateaju..
|
Ma daj ajde, ova tema je pocela ici u beskraj pa da to okončam dobio sam konfrimaciju od frenda da sa igrom dobivas 30 dana free, nazvao sestru i rekao joj da ode u Algoritam i kupi mi "vrld of vorkraft" :D, nadam se da ovi tamo u Gajevoj imaju... Jer ako nemaju : DualWiel
Sutra je igra kod mene nadam se :)... |
13/07/05 N/A 60 Day GameCard Expired
13/06/05 N/A Free Month Expired 03/06/05 N/A Ten Day Guest Pass Expired al davno sam ja to uplatio. |
|
Citiraj:
Koja kila mi nebi falila :D... |
Hahaha pogledao sam ju tri puta...e ovo je strašno..: lol2 : : lol2 : : goood :
Blizzard employee : I don't have a WoW account, I have a life...:D :D |
Citiraj:
Svatko ima svoje, svoj nacin zabave, stvari koje ga zanimaju, u koje ulaze novac, koje ga zabavljaju i na kraju krajeva cine sretnime. Naravno, to sve vrijedi dok se ne predje granica, odnosno dok ne ode u extreme kako su neki recimo napisali u ovoj temi kada je rijec o igranju. No to vrijedi i za sve ostalo od kupovine HW-a, igranja ove igre, cuganja, kockanja itd.... Tako da je i igranje omiljene igre najblaze, a opet ne gubi se pojam drustvenosti ako si umjeren i s druge strane steknes i online frendove kako je i Beren spomenuo. ;) |
A to "nagovorite me da igram wow" je isto ko da si reko "nagovorite da se sexam", dok ne probas neznas kak je : goood :
|
Citiraj:
I sada razocaranje dana, u algoritmu nemaju WOW, dobro kakva je ovo država!!!! :rambo: Imaju samo bonove, tako znaci, prodajete bonove, a kak bi ljudi igrali ako ne prodajete igru, zvao sam ovog lika u algoritam game shop on nezna ni kada roba dolazi!!! A buduci da zivim u usranom karlovcu sumnjam da cu ga tu nac... Idem poslijepodne u potragu : CoolRamb |
Kupio sam WOW u Klc... :smoke:
Jos graficku i vidimo se u igri... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29. |