![]() |
Citiraj:
Ljudi pa gdje vi živite? Da bi se u nečemu uspjelo, treba biti bezobrazan, odvažan i drzak. Nice boys finish last. |
Napokon odlazi, sve kaj je Isus rekel potpisujem.
|
Zlobni ste i zavidni čovjeku zato što je najbolji. A dobro. Imate na to pravo.
Ali on odlazi s još jednom titulom...osmom u karijeri... A što ste vi postigli u životu? :p : finger : :D |
Svi mi znamo kako je "osvojio" svoje titule, zato ne kuzim zasto ga neki ovdje toliko hvale. Zbog statistike? Najveci broj pobjeda? Najveci broj pole positiona? Ja kazem je*** to, sta me briga sto ima najvise pobjeda i pole-ova kad je sup** i ko covjek i ko vozac.
|
Ajd me prosvijetli, kako je on to osvojio sve svoje titule?
|
Citiraj:
|
I to je nešto novo? Ne znam jesi li gledao kad je Hakkinen tako imao svog vodonošu? Uvijek kad je Hakkinen bio prvi, a drugi vozač (ne mogu se sjetiti koji) drugi, ovaj drugi je zadržavao sve dok je ovaj šibao naprijed.
Stvar je u tome što sve što se radilo u Ferrariju i što je Schumi radio su radili i drugi, ali drugima se to nije toliko uzimalo za zlo i pamtilo. |
....da evo sad sam tek skonto da je Schumacher jedini imao svog vodonošu, nije to dosada imao ni jedan od velikih vozaca....
|
Citiraj:
ti ga inače poznaš osobno i u privatnom životu pa znaš kakav je kao čovjek? Reci mi tko je tvoj onda favorit, jer MS sigurno nije. Pa da počnem ja pljuvati po njemu i govoriti da je šupčina i loš vozač. |
Citiraj:
Malo da Massu dotaknem. Bio sam s dečkima u bosku i rekli su da Massa ima novi poboljšani motor što bi mu trebalo bit prednost, a i šumijevom motoru je ovo bila druga utrka, a ovaj je opet bio sporiji. Al, ne kažem da nije sranja radio, nit da je najveći ikada. Uvijek mi je Senna bio draži od njega, al nažalost Senne nema. Za mene postoji samo Ferrari i baš me boli ko vozi za njih. |
Citiraj:
@ostali Ajmo bez vrijeđanja, kostruktivna rasprava, ako neko nevoli MS netreba izositi da je djubre i umanjivati njegove uspjehe, neka bolje da konkretan primjer, a fore na koje se svi pozivaju su vec viđenje tijekom cijele ere F1 samo sto ih je Schumi najbolje iskoristio, pa neka tako probaju i ostali umjesto da budu pice nasminkane. |
Citiraj:
Citiraj:
|
tako bahato je napravio bio coulthard - hakinenu,tako bahato je bio napravio i fisichela - alonsu,sta se nesjecas toga?
massa - kubica duel: kada mu se covjek maknuo s staze,dali znas da je Massa vozio s brzim bolidom od MS zbog novoga i jacega motora,na speed trapu je bio 15 km/h brzi od MS. MS nije bilo u top 10 po brzini u vremenima na utrci,i nakon tih svih inovacija massa je vozio sporija vremena pola sekunde od MS kad mu nije bilo kubice ispred,jesi upoznat stime mozda? jesi upoznat stime da je nakom loma nogu se vratio s sarafima u nozi,jos uvijek nije bio 100% spreman i svima stisnuo samar s svojim voznjama,jeli moze to netko drugi napraviti,u toj sezoni coulthard 2-3 puta onak bas bahato - pusta hakinena jer ih MS razbija u svemu,jeli znas taj podatak mozda? dali se sjecas spa kad je kisa padala pa kad je hakinena otplesao milijun pirueta - proglasena jedna od najsramotnijih scena vidjenih na telki poslije one opet njegove scene cmizdrenja u sumici zvana i poznata mika iz vrbika! dali znas sta je coulthard tu napravio na toj utrci prvom vozacu ferrarija? zato bez licemjerja vise,kome smeta neka se ne izjasnjava! I SVI KOJI KENJAJU PO - MS NEKA SE IZJASNE ZA KOGA SU PA DA IZVUCEMO MALO PODATAKA O NJIHOVIM KVAZI VOZACIMA! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam ti odgovorio gore tko i kada,zar ne? a neces se sjecati ocito i kad se izjasnis za koga si kao i ostali,pa kad te ekipa malo propita o tvome najboljemu kvazi vozacu.
"boli me k...." izjave tipa toga se vidi da se previse zivciras i zamaras velicinom MS ili masse i ferrraija pa te i frustrira malo previse,a bolid je bio jako dobro podesen i prije i poslije utrke je bio zadovoljan,uostalom pitaj vga killera kako je reagirao massa nakon kvalifikacija,prije utrke i poslije utrke. Ocito da postoji onaj koji bolje vozi od ostalih ;) |
cassper - to majstore.
tako treba, udri kontru! neka se malo slegnu ti MS mrzitelji. :) |
Citiraj:
Svidjaju mi se kvazi vozaci,al ovo nije thread o njima:burn: Citiraj:
Citiraj:
|
Flood, ja bih prije rekao da se njemu puno više to gleda i pamti, a da nema ništa puno više sranja od Montoye niti Hakkinena
|
Citiraj:
Sennu nikada nisam volio - da je bio jedan od največih bio je - ali i on je, kad je došao u F1 počeo sa suludom vožnjom, uletavanjem i izbacivanjem drugih vozača. Iz nekog razloga to se nikad ne spominje. Shumija su mrzili od početka - i ja sam ali zato jer sam navijao za Prosta - ne zato jer je švabo - mnogi to nisu mogli progutati - taj vjetar je puhao iz engleskih timova. Ali najviše su ga zamrzili jer se radovao pobjedi na utrci na kojoj je Senna poginuo tj. iskoristili su njegovo skakanje na podiju - kao gle gada. Osporavati njegova dostignuča je suludo. Sumnjam da će iko više to ikada dostiči ili jako teško. Mene raduje napredak ostalih timova jer su utrke zanimljivije. Najviše bi volio da svi voze ili znaju voziti kao Alonso ili Shumi pa to onda bude spektakl. Da im se vremenom srede motori i ostalo pa da ostane čisto vozačko umiječe... I izbacio bi šuga staze npr. Monte Carlo - čemu to služi osim šminke meni nije jasno. |
E ta Imola 1994, vec su tone tinte ispricane o tom skakanju, a gle vraga, mlađahni Mika, osvojio treće mjesto i onda skakao kao lud na podiju. Sumnjam da je i Larini bio drugačiji.
Mislim zao bi je zbog Senne, ali opet, it takes two to tango. |
Citiraj:
Nakon kvalifikacija je bio uzasno ljut na Alonsa. @ cassper - svaka čast. Sve sto si reko stoji i imam isto mišljenje. Naravno da je svima koji ne navijaju/mrze schumija nije drago ovak neš gledat i da je u zadnjih par godina Ferrari pod povečalom. Otprilike znam kak je to jer sam ja prošle godine pizdio dok sam gledo onakav Ferrari. ***iga tad su shebali stvar, al je opet šumi izvlečio kaj se moglo. Sjetite se samo Turske, kolko se sjecam da je Turska, da se šumi vrtio na stazi ko početnik. Ovogodišnja utrka je pokazala da nekaj prosle godine nije valjalo jer se do sad ni na jednoj stazi šumi nije tolko vrtio. |
Citiraj:
Citiraj:
|
znali su da je senna mrtav.......i nitko nije skakao po podiju, jedino se šum malo smješkao ali nije skakao
inače meni je također žao što šumaher odlazi, makar ga u najmanju ruku ne volim,ali rezultati su mu u svakom slučaju za skinut kapu. i nadam se naravno da će otići kao gubitnik |
Citiraj:
|
Citiraj:
1) nije thread o kvazi vozacima jer ga oni ni ne zasluzuju,ali nije ni thread o hrackanju po schumiju ;) 2)nitko ne usporedjuje nikoga niti o velicinama masse ne govori,nego lijepo procitaj malo bolje moj post gore. 3) imas pravo - schumi na svakoj utrci potvrdjuje da je car ;) |
Evo slavlja, fulao sam ja u necemu ali i dobar broj vas, ocito sam gledao krivu snimku.
http://www.youtube.com/watch?v=t2mqz...elated&search= |
e sad me bas zanima - dali ce netko nakon ove snimke poceti za njega opet navijati posto mu je bio idol nekada,a nakon imole vise nije otada ga mrzi - na temelju cega ???
jeli sad napokon ljudi kuze da jedino to moze britanski tisak izmisliti i napuhati svaku stvar oko schumija ili nekoga drugoga nebritanskoga vozaca,ali nisu imali prilike hrackati po nekome drugome posto je MS sve poosvajao pa su samo njega blatili godinama!! jeli znate ko se veselio u parkfarmeu tada - samo hakinen i donekle larini ! ako uopce neko zna sta ja parkferme. |
Formulu pratim od tamo negdje 92, a kroz period od 98 do 2006 na prste jedne ruke mogu nabrojati utrke koje sam propustio gledati (uživo).
Statističari i Antistatističari: odfukajte od MS-a jednom zauvijek, jer se onu svojoj karijeri nije utrkivao sa tablicama, papirima, grafovima, brojkama… već sa živim ljudima od krvi i mesa, odnosno sa njihovim bolidima. Do pobjeda odnosno naslova nije dolazi kalkulacijom slažući matematičke/fizičke formule izvan staze, već je svoju slavu stekao odličnim vožnjama; uvijek željan pobjede tjerao je svaki svoj bolid do krajnjih granica. (To što je Janica Kostelić toliko bolja od ostalih nije statistika već DOMINACIJA!) Senna i Prost su se međusobno sudarali u borbi za naslov SP, i danas se o tome priča kao o velikim dvobojima dvojce (stvarno) velikih vozača, a MS-a treba doživjeti kao pokvarenjaka zbog ISTIH stvari??? (da ne bi bilo nekakvih zabuna za mene su sva trojca veliki vozači i jako dragi) Najžešći kritičari spominju VN Austrije (kao primjer kako je MS „izgradio svoju slavu“) kad je Barichellu javljeno iz BOXa (dakle odluka Ferrarija) da propusti MS-a. A nitko ne spominje VN U.S.A. kad je MS prepustio Barichellu pobjedu, iako mu Ferrari nije to naredio. Dakle, najveći pokvarenjak, je sam ispravio grešku koju je njegov tim napravio prema „vodonoši“ iako za to nije imao obvezu! Baš je đubre taj MS! O bajkama kako su skandali i prljavi potezi vezani samo uz ime MS-a su kvartovske priče za malu djecu. Činjenica da SVE vezano uz MS-a (kao najdominantnijeg vozača) ima u najmanju ruku bar duplo veću dimenziju. Svi se sjećaju kako je MS pregazio mehaničara u boxu (ne svojom krivnjom, jer mu je lolipop-man dao znak da krene dok je crijevo bilo u bolidu) a puuuno ljudi je zaboravilo (novinari pogotovo) kako je jedan vozač svojom nepromišljenom vožnjom uzrokovao nesreću sa posljedicom smrti. Da je to uradio MS (s obzirom kako ga je dosada FIA redovito kažnjavala) sigurno bi ga izbacili iz F1, a možda ga i ganjali po sudovima zbog „ubojstva“. …..još se čujemo…. |
Svaki Schumijev incident može se tumačiti na dva načina: onako kako je stvarno bio i onako kako britanski tisak napiše da je bilo!
|
Gle ja nisma öitao britasnki tisak nego sam gledao utrke i gledao RTL. kad RTL koji su apsolutno pro schumacherovski rekli da su ga kroz karijeru i pratili skandali i sumnje onda ti to dovoljno govori.
@cassper piše se parc fermé, i da jako dobro znam što je to. |
Kronoloski...
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A sto se tice tiska za svakoga se vozaca pisalo da su ga pratili skandali i sumnje tako da to nije nista novo,pa tako i za schumija,posto covjek drzi sve rekorde i sve zivo je osvojio pa je ljudima bila dosadna i frustrirajuca ta njegova dominacija,o njemu se malo vise pisalo i napuhavalo,to moras priznati. |
Citiraj:
niti jednoga kolegu on nije krivo informirao,to sta si ti neupucen preko telke i preko prasicka to je tvoja stvar,imam dojam da si ti taj kolega neupuceni. pajdo,ti i tvoje zavjere ostalih dokazuju da nerazumijes neke stvari,a ocito si i slijep vidim da je i tebi detalj oko imole pobjegao ;) ako ti smeta schumi nemoj pisati vise ili se izrazi napokon koji je tvoj kvazi vozac;) o massinom bolidu se moze saznati puno preko internetskih stranica raznoraznih,a i informacija od drugih ljudi,tako da bez brige ima upucenih ljudi,ocito ni sam neznas da na bolidu na samoj utrci mozes podesavati bez beda neke dijelove ako nisi zadovoljan s necim,tako da....: hello2 : |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
kontradiktorni?? nemoj molim te vise...skuzio sam ja i previse...
zato sam i napisao da se moze popraviti u utrci jer je radjeno.. imas na svim zivim intervjuima i pricama od znanih ljudi ako veli da je bio zadovoljan i da je sve sljakalo kako spada osim u nekom dijelu utrke prije popravljanja nekih stvari onda je to to,uostalom ponavljam opet procitaj 5 puta ako neskuzis iz prve o cemu se prica ovdje.Uostalom pogledaj si treninge i kvalifikacije i testiranja pa ces vidjeti razliku izmedju oba vozaca u momcadi ;) |
My bad,onda je Kubica bolji vozac u slabijem bolidu.A o usporedbama MS i Masse ne bih vise,rekao sam prije sta mislim o tome...
|
Znas i sam da je i schumi u slabijem bolidu osvajao neke od naslova,znaci da je bio bolji vozac od nekih drugih u boljim bolidima....i meni neide u glavu cemu usporedbe...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni je najaca fora koliko svi vi protivnici MS-a zelite da izgubi, Kimi bi ga rasturio, Sena bi ga unistio....hgehehe... to je samo dokaz njegove veliöine i nepobjedivosti i zato vam svaka pobjeda drugog vozaca toliko znaci. Kad se prtekne Schumia, jjejejejjejejeje i kakav obilazak, Michael je dole....... Kad Alonso obidje Montoyu, ..... i Alosno obiso Montoyu...... ! Hehe!
Statistike, pa ako je covjek odvezo sterilnih 15 sezona i osvojio 7 naslova, trkajuci se s najnajnajnajnaj(nemam dovoljno naj)boljim bolidom u F1, svaka mu cast, ja mu opet skidam kapu, mozda covjeku bila bolja motivacija statistika nego trkanje :D . Vidim da usmena predaja cini cuda i da pola ljudi zapravo uopce nezna sta se sve dogadalo sa MS, a jos manje znaju zasto ga toliko mrze. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58. |