![]() |
@Eddie
Ako nemam kabelsku, kolko košta priključak i sve to??? |
|
Ma meni to ista stvar. Ako hocu istu ovu brzinu ko i sa t komovim dsl-om platiti cu isto toliko mjesecno (Bora 1000/192 kbps 361.91 kn) na flatu ko i kod njih.
|
imat ces vecu brzinu uskoro za iste cijene, a vec ova je skoro 30kn manje od t-scuma, al zasto bi htio takvu brzinu...slabiji paketi se vise isplate, uvijek imas flat
Citiraj:
|
Ja imam dsl paket od 512 mb i to mi je premalo ,swaki put pređem preko 1gb pa onda pazim da mi ne uzmu josh 20 kn...Koliko su cijene paketa od 2gb i 5gb???
|
|
Citiraj:
|
Preporučam ti da nikako ne uzmeš 512MB paket. . Meni su doveli negdje 23. net i jedva nisam prešao ( došao sam do 766MB) , drugi mjesec sam prešao za 4 paketa... Pa sada sam se prebacio na 2GB ( ovo mi je treći mjesec adsl-a).. Ne igram baš online...Ovo je dosta za surf , i skinuti nekad neku pjesmicu... Za surf ti samo treba 1GB minimalno..A što se tiče online igranja...
Ja sada prek neta igram GTA:San Andreas... Oko 100ljudi je online i troši samo 34MB u 2 sata i 10 minuta... ( download i upload) ... |
mene je zvao lik iz iskona da me obavijesti kako mogu uzeti njihov paket prometa
pošto sam sa T-comom potpisao 24-mjesečni ugovor koji se odnosi samo na brzinu i nisam dužan koristiti njihov Flat rate |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |