PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Nakon kolko dovedu adsl? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38169)

blozer 19.05.2006. 19:44

da to je taj... Jel to neko smeće od modema?
Danas kada je došao serviser spoji on modem na usb te stavi unutra CD sa driverima isada udje u cd, driver i čeka....pa zatim spoji usb s modemom.. i otvori se onaj prozorčič add new hardver.... uglavnim nekaj je krivo napravio i kaže da mi je to do kompa ( nije se htijelo spojiti na net) te da moram kupiti mrežnu karticu pa ću onda moći..kaže da nevaljaju USB hudovi Lol
i lik ode... Sjednem za komp uniinstaliram drivere i snjimim ih ponovo i sve radi...Inaće bio je ovak Ok....

edit: Sada sam tek skužio kako se jako zagrijava..užasno... kako da ga hladim? a tek sam 8minuta na netu.. užas

Pomo 19.05.2006. 21:09

Kupi mrežnu za 25 kuna u kvarku, i ubodi preko mrežne, bolje radi kad se poštela...
A hlađenje, paaa.... poli ga vodom tu i tamo pa će se ohladit : roller :
Šala, meni siemens se515 radi 24/7 već 6-7 mjeseci i nije mu ništa, a svinjski se grije, tako da ne vidim potrebe za dodatnim hlađenjem.

West 19.05.2006. 21:14

Tako je i meni dosao spcijalac iz t-koma, samo je donio paket, ja potpisao i on otisao, sve ostalo sam sam napravio, ali dosao je oko 24., pred kraj mjeseca, pa je rekao da pricekam pocetak drugog mjeseca, dakle 1. i da se onda spojim, zbog prometa da mi se racuna od pocetka mjeseca. inace bi mi naplatili ovih par dana do kraja mjeseca, a to naravni nisam htio.

@blozer: dobro ti je pomo rekao, sad si na usb-u, a da ga imas na mreznoj imao bi 100.0Mbps, tako ja imam http://www.imagesforme.com/images/4628untitled222.JPG
Sto se tice zagrijavanja, to je normalno i moj wlan se grije, nece mu nista biti, ako te to bas tolko brine nazovi t-kom i pitaj ih za to.

tutix 25.05.2006. 19:14

evo ja podnio zahtjev u ovaj ponedjeljak i došli danas, stari mi kaže kao znaš ko je bio danas, ja iz za***************ancije: ovi za maxadsl mislim u sebi nema šanse, dodjem doma vidiš sve instalirano, nemrem vjerovat 3 dana. jedino što nema iPod Shuffla u paketu koji sam obećo sestri dat

blozer 25.05.2006. 21:34

@tutix zato su se i ćurili, da ne dobiš iupod : D
Još me samo zanjima od kad do kad je obračunsko razdoblje?

Lihto 25.05.2006. 22:05

meni su doveli nakon 4 dana:p

Mr. M 25.05.2006. 22:54

Citiraj:

Autor blozer
@tutix zato su se i ćurili, da ne dobiš iupod : D
Još me samo zanjima od kad do kad je obračunsko razdoblje?

obracunsko razdoblje ti je od dana kad se spojis pa do kraja mjeseca, i onda ti ide od 1. do 30. u mjesecu :)

inace, meni likovi dosli nakon kojih tjedan-dva, i ok, dosla dva lika, i sad jedan ide staviti splitter, a drugi spaja kazdu. i ok, sve oni to fino spoje, odu na net, seru po modemu, kao sve srede i da se ja spojim. ja si mislim, necu, zbog flata, ali ajd, da vidim dali radi...kad ono, ne radi :D i naravno, oni pametni kazu, ma to ti je zbog MAC-a, ja ok...nazovu tam neku sluzbu, javi im se neka zenska i tip joj pol sata objasnjavao sto da radi :D i tako, prvo zenska, onda neki lik, onda drugi lik...i kaze ovaj jedan, e, nemamo mi vise vremena, ajmo mi, i kaze meni, probaj kasnije, ak neide probaj instalirati preko usb-a, ja ok. probam ja kasnije, i prek usb-a, nis neide...i nazovem 2.5 sluzbu za korisnike i kazem da ne radi, ovo-ono...i dodje mi lik isti da (!!!!) nakon 1-1.5 sat, i proba on i vidi neide, nazove lika nekog tamo kod njih i kaze mu da ne radi, da pogleda sto je...pola sata tisine, i javi se lik tamo i kaze, evo probaj sad, kad ono radi...uglavnom, zenska i likovi s pocetka price su ga gadno zasrali (dobro da imaju osoblje na pravim mjestima koje zna kako zeznuti :D )

hapy 28.05.2006. 09:45

19.05. dao zahtjev
24.05. uključili me :)

Stvarno su me iznenadili !

Zagreb, Dubrava

jed2i 28.05.2006. 16:47

predao zahtjev i dosli mi nakon nepuna 2 dana stvarno sam se iznenadio :)

a frend je cekao mjesec i pol

rendula 28.05.2006. 17:17

Citiraj:

Autor blozer
yasda ( y je nopako)?

vidi vraga, to slovo je k

Alucard 28.05.2006. 21:53

ja cekao 4 mjeseca.... :(

Stana64bit 28.05.2006. 22:54

2 dana

amerix 06.09.2006. 12:04

došli nakon 4 dana ;)