PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Przilica , koja? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=3284)

Elven 09.01.2003. 13:43

Citiraj:

Originally posted by Ivor
Stavio sam 48x zato sto nemislim ic na nize brzine ako sam imo 24x. I snimam mjesecno oko 10cd-a i ne radim s tim nikakav biznis.
Sigmund bi sigurno uzivao u ovom tvom postu, ali on sada ima drugih problema. Mala kratka racunica: 10cda na 24x(recimo da su "na muhi"-jel tu ide sibilarizacija? "na musi"? ajmo jezikoslovci, javite se) je 30ak minuta ukoliko snima 80min CDe. Ukoliko kupis 48x CDRW to ce ti biti 15a mina svaki mjesec i 15ak mina ustede (pazi ovo je samo teoretski). Stvarno mi nije jasno sta si tako zapeo za 48x zbog 15 minuta mjesecno... a onda pogldam sta je dobri stari Zigi govorio (i pisao :) ) i stvari postaju malo jasnije

msvrtan 09.01.2003. 15:26

Citiraj:

Originally posted by elven
Sigmund bi sigurno uzivao u ovom tvom postu, ali on sada ima drugih problema. Mala kratka racunica: 10cda na 24x(recimo da su "na muhi"-jel tu ide sibilarizacija? "na musi"? ajmo jezikoslovci, javite se) je 30ak minuta ukoliko snima 80min CDe. Ukoliko kupis 48x CDRW to ce ti biti 15a mina svaki mjesec i 15ak mina ustede (pazi ovo je samo teoretski). Stvarno mi nije jasno sta si tako zapeo za 48x zbog 15 minuta mjesecno... a onda pogldam sta je dobri stari Zigi govorio (i pisao :) ) i stvari postaju malo jasnije
ponavljam i ja bih to napravio zbog garancije...cak bi zamijenio korsitenu przilicu s istom takvom novom ak nis drugo..koliko god malo koristio przilicu ona se istrosi i hebi ga...po meni je tip dobro postupio i ja bih isto tako na njegovom mjestu..

Elven 10.01.2003. 15:00

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
ponavljam i ja bih to napravio zbog garancije...cak bi zamijenio korsitenu przilicu s istom takvom novom ak nis drugo..koliko god malo koristio przilicu ona se istrosi i hebi ga...po meni je tip dobro postupio i ja bih isto tako na njegovom mjestu..
ali zasto ne bi to napravio nakon sto ti przilica crkne (nemoj mi rec zbog love, jer koliko moze danas vrijedit LG 24x rabljena przilica kojoj je garancija pri kraju ili vec istekla)?

Ivor 11.01.2003. 02:02

Citiraj:

Ako sam przilicu povoljno prodo i za te novce (+ jos nest malo) mogu kupit 48x zasto bi kupio 24x koji sam imo i prodo? :confused:

Elven 13.01.2003. 15:08

Citiraj:

Ako sam przilicu povoljno prodo i za te novce (+ jos nest malo) mogu kupit 48x zasto bi kupio 24x koji sam imo i prodo? :confused:
poanta je da ga nije bilo potrebno prodavati

msvrtan 13.01.2003. 15:15

Citiraj:

poanta je da ga nije bilo potrebno prodavati
poanta je da je za nesto staro i sporo dobio nesto novo i brzo...end of story...nije to neka nauka

Ivor 13.01.2003. 18:39

Citiraj:

Originally posted by msvrtan
poanta je da je za nesto staro i sporo dobio nesto novo i brzo...end of story...nije to neka nauka
Bar je netko shvatio! :cool:

Elven 14.01.2003. 16:07

je li stvarno?

Citiraj:

Bar je netko shvatio! :cool:
onaj stari ti nije dobro radio?

Ivor 15.01.2003. 20:03

Re: je li stvarno?

Citiraj:

onaj stari ti nije dobro radio?
Sve je bilo u redu s njim

Elven 16.01.2003. 13:30

Re: Re: je li stvarno?

Citiraj:

Sve je bilo u redu s njim
sad bih ti opet mogao napisat onaj post sa gosponom Sigmundom (Freudom, ako jos nisi shvatio).

a ako si se bojao da ce ti uskoro riknut, kupi sporiji (32 ili 40x), ali kvalitetniji (Plextor...)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:56.