![]() |
Citiraj:
Btw, fish kaj se krpaš bulji pri osvajanju tvoje bivše :p :D |
Citiraj:
2. nije mu to bivša to mi je frendica koju je prcao prvi put kad ju je upoznao... naravno uz mene:D |
ma znas da nebi ja nikada:D
steta sto mi nije bivsa:p |
1. haha sam skurio tagana (sory sam al nemogu se suzdržat, fish znaš kak je to?)
2.zašto šteta? |
Kad gledam na koju foru je skurio takvo napajanje, ono, non plus ultra, 650 kuna, sretan sam što imam MS-a koji savršeno radi unatoč činjenici da je taj 4 pin konektor uštekan na matičnu :D
Je da živim u strahu i čekam da sve pregori, ali jebga.....nema se trenutno para za novo.... :D P.S. Sam....meni napajanje radi, a uz to mi je kartica sa 6200-tke flashnuta na 6600-tku :p |
znam kak je to bez brige ti budi:D
zasto steta...imas praf...steta sto niej sad:D |
Citiraj:
@ Gogzs Ako te tješi, ja sam imao MS400W 5mjeseci u kompu, radilo je normalno...Sve masno clockano, Barton,giga rama, 6800... |
khm khm ima sam jedan vanesa(koju ja okrecem onak):D hehe e buljo os doc u sri upoznat kumu?:beer:
|
ak me pozoveš?:cool:
|
Citiraj:
|
pa da budem kraći za glavu...
MOŽE!:D |
Citiraj:
|
od viška glava ne boli, a od manjka???:burn:
|
Citiraj:
ps gdje se nalazite mogao bi faakt doc malo gnjavit:D |
neam pojma, pošaljem ti poruku, a ovisi o njoj jer radi...
uglavnom javim ti.:D |
Jeste vas dva čuli za ICQ? Telefon?
A ne tu zaspammavat thread... |
malo su se razbacali ...:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Našli si žene pa se moraju malo pohvalit....djeca:D :beer:
|
Ma vidiš ti to, stignu bit cijeli dan na netu, skurit koji komad hardwarea i još ulove vremena za fukanje???
Sad mi je malo bistrije kaj znači onaj Bunny:D :D :D :burn: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam baš, jedan je imao Bunny-a, jedan je izjavio da je " ljubitelj pasive"...:D :D :D
Treći ima Bunny-a... Mislim-nije ovo bez vraga, samo čekam neke genijalce da zinu malo više-imam vas dosta još od onog threada Rvacka-Brazil:) |
Citiraj:
kad se ko zec...:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Već bu se on javil sam:)
|
jok nisam...ja e da pipl...nesto mi je riklo od mog mobilca...brijem da je sam proc...ram ili maticna da nagalasim ram je 280 2-2-2 maticna je an7 koja ide do 240 bez beda, a proc je ludak koji je usao u win 2880 dakle kaj god da je krepalo je gadno:( :mad: do utorka necu bit na netu najvjerojatnije tj imat cu dodatnog posla
|
Citiraj:
Posle mi dolazi frend na Dotu, 1 na 1... Pa da to što brže riješimo.:burn: |
evo evo idem
|
Citiraj:
Nije dobro za srce i krvožilni sustav. Na forumu treba biti reda, ali opet na svaštari tak i tak treba bit malo zafrkancije. BTW frendu sam sad preslagivo konfu u novi PC i kad stavim desnu bočnu stranicu nema zvuka i win se ruši. LOL. Nigdje stranica ništa ne dira. Any ideas? :beer: |
Citiraj:
Omakao mu se prst:D A sad za ozbiljno-ako se veli da nema spamanja po threadu o nogometu-nema i to je kraj priče. |
Citiraj:
|
e ovak bijase ja danas kod unakazenog:)
i nasao sam problem...kako tagan radi univerzalne 20 pinkse konektore(20 pinski na 24) se satoji od 20 pinksog...i jos se "nadoda" ostala 4 kojih se sastoje od 0 +3,3 +5 i +12...e sam je taj 4 pinksi konektor spojio na plocu umjesto 0 0 +12 +12 konektora koji je plavi(spojena 2 komada) i eto ti banane...sva sreda da je tagan umro a ne maticna:D stoga @ sam svaka cast jos jednom:D |
BISER:clap: :clap: :clap:
|
Jebo svoju sliku :D
|
Pravilno je "Jebo sliku svoju":D
|
Ma koga briga sta je pravilno a sta ne glavno da je narod svatio.:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |