![]() |
Samo ti slikaj, budemo vidjeli dali je sve kak treba biti. :)
|
Tema ociscena. Autoru teme zadnje upozorenje za double posting. Prouci pravila foruma kad stignes, ne postaj vise puta, koristi Edit.
|
|
Upisi dir, lupi enter pa vidi ako ti je to C: dodijeljeno sticku ili ti je to primary hdd.
|
Citiraj:
|
Dok ti piše: "C:\>_" napiši "dir" i stisni enter i stavi tu sliku da vidimo
|
|
I sad vidis gdje je greska?
Ime datoteke je GF100~1.rom, renejmaj na stiku u GF100.rom |
Rename taj gf100. rom u nesto drugo 1.rom ili slicno jednostavno, u Win naravno..
I kad ces lupat y za yes , upali velika slova i ako ne radi y onda radi z. Da nebi bilo opet.. |
HOLY SHIT,ne mogu virovat da mi je promaklo,stoji razmak između GF100 i toćke >.<,oke idem sad flashat
evo uspješno sam flashao bios ali problem je ostao, kartica se ponovno black out-ala u furmarku na 1.04v, e sad jedan forumaš tu gore je napisao da je svojoj 480-ki problem iješio flashanjem "custom biosa" na kakav se toćno custom bios misli? |
prije stavljanja custom biosa, pokušaj sa ovim alatom OC-ati:
NVIDIA Inspector Tool http://downloads.guru3d.com/NVIDIA-I....html#download On mi je znao raditi gdje bi Afterburner krepucnuo. Što se tiče custom BIOS-a, to je bios druge grafičke koja ima isti PCB. Tom BIOS-u se promini voltaža i ostale postavke da bude po frekvencijama isti kao i tvoj originalni, i to je to. Imaš custom BIOS. Druga postavka je da otvoriš BIOS i editiraš ga ručno, red po red, što ti baš i ne preporučujem. |
ma da al to nebi trebalo pomoć prema svoj logici, nego danas kad mi je hladnije u sobi bilo mi se cinilo da se furmark na 1.04 održao 30-ak sec, inace nebi ni 15 izdrzao, mozda je stvarno do pregrijavanja vrm-ova?
|
probaj, nemaš ništa izgubiti. a naravno da je moguće da se pregrijavaju VRM-ovi.
|
Citiraj:
E i ako smrzava samo u tom sintetičkom testu a ostalo radi bez beda...koga briga..igraj se i uživaj. To je dobra grafa. Ak ti počne "trzat" ili smrzavat u igrama , viči. |
eto, onda po tvome iskustvu mu neće škoditi ni da bios matične promini.
|
nebi reka da je problem u ploći xd, naravno najmanji problem flashnit novi bios na nju
|
iskreno, ne mislim ni ja da je problem u ploči. Jesi li isproba clockati sa Inspectorom?
|
nisam,sutra ću,imam sad nešto posla,javim rezultat ;)
|
pitanje, zasto mi nibitor neda da diram postavke? ucitam bios u njega, integrity je zeleno ali sve postavke su zatamnjene.
EDIT:ali dajte šta vam pada na pamet da se moglo promijenit u godinu dana i da se kartici sad ne može dirat napon,ako nijedan od korisnika nije dirao bios a jedan samo rastavljao karticu i ko je toćno krešo sa pc expert foruma? on je recenzirao karticu |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:17. |