![]() |
Citiraj:
|
Ja sam polagao po tako krasim uvjetima da su to bile drame :D
Polagao sm u sred zme snjeg do koljena je bio :) led kisa magla i takve stvari su bile svakodnevnica.... Samo cu reci da sam poslje svake voznje bio MOKAR od znoja koliko sam bio na iglama.. I sto je najljepse polagao sam na kamionu :) |
Re: Nesreće u prometu
Citiraj:
I to ti je bilo veselje......... nit svadbe nit djevojačkog |
Citiraj:
|
Ja bi nesto i uzeo iz kineskog zakonodavstva ;). Za teze slucajeve ekzekucija pred punim stadionom krvozedne publike. Identicno za silovatelje, pedofile, ubojice i slicno.
|
Ja sam bio u busu kad smo se vračali s mora, te je bus "naguzio" nekakvu kamp prikolicu ispred sebe.... nikome nije bilo ništa (osim busu) ali se stvano isprepadaš prilikom sudara
Nakon toga me je pomalo strah cestovnog prometa, i jurnjava nije za mene više ono šta je bila... |
Re: Re: Nesreće u prometu
Citiraj:
znači, ipak je cura bila kao suvozač. Još mi se i činilo kad je policajac otkrio tijelo da je žensko, a isto tako sam vidio da joj je glava smrskana bila... užas. A jel znaš što je tipu? koliko se kreten morao brzo voziti, nije mi jasno... |
Trebalo bi sve vozače poslje položenog vozačkog otpeljati na patologiju da vide posljedice sudara... Da vide kolko je u stvari svod lubanje krhak. Da vide kaj se dogodi kad šavovi na lubanji popuste. E prizor nimalo nije lijep. Od pritiska oči čak mogu izletit. I nemojte sad počet, znam vidli smo na rottenu. E treba vidjet uživo.
|
Citiraj:
I ja imam 90tak konja ispod haube sta i nije nesto ali solidno ide,i spojler naprijed i iza i alu felge i sve je to lijepo i krasno ali ne jurim po gradu ko da nemam glavu.Evo neki dan sam vozio po zaobilaznici 10ak minuta iza nekog starog peugota (skoro old timer) on je isao po zakonu 80km/h ja sam se vozio za njim iako sam ga mogao sedam puta proci,ali sve je bila puna crta pa nisam htjeo,ne zbog murije,zbog sebe jer ta puna crta je postavljena sa razlogom,pa tunel i bla bla...i opet sam stigao na vrijeme(doduse zakasnio sam par minuta,ali bolje to nego,nesto drugo) |
danas me zove prijatelj od kuće, i kaže,jel znaš da se stuka "jedan tip". reko, nemam pojma, što je bilo?
kaže, zabio se sa motorom u zubaricu u njenog Umića! kako, pa majstor je išao jedno 3 puta više od dopuštenog u gradu... završio u Rijeci na traumatologiji, pun vanjskih prijeloma, među ostalim i bedrene kosti! bit će mu vesel oporavak ako preživi... A pričalo se kako je on "najjači vozač u gradu, kako on slaže zavoje, ko knjigu... " |
bilo da se vozi brzo ili sporo, treba pratiti cestu, sporednu cestu, plocnik i sve vezano uz to. cetiri oka su potrebna. neki voze brzo neki sporo, ja volim malo brze, ali teba paziti i biti svjestan posljedica. necu dalje raspravljati da ne uletim u pljuvacnicu.
hej giga, koji auto vozis? |
hej giga, koji auto vozis? [/B][/QUOTE]
Peugot 306,onako malo skockan nis jako,eto trenutno se radi generalka na njemu,pustao je vodu na motoru i trosio malo vise ulja pa cemo sve usput napraviti, pa ide kod majstora na farbanje.Poslije tekme Rijeka-Hajduk zovem straog da dode po mene i tip ga mrtav pijan skuca od iza,odnio mi pola zadnjeg djela,a mozda i malo vise.I meni ga je bilo zao pa nisam zvao muriju.Sva sreca tip je poslije bio korektan,a mislim i bolje mu je bilo... Evo vozim i skuter pa mogu reci da me klinci sa skuterima uzasno zivciraju,a kako je tek ljuidma koji ne voze skuter ja mislim jos gore.Mislim mulci su stvrano blesavi ne kuzim kako vozi skuter bez retrovizora,msilim kuzim,ali kako ga nije strah da ga netko ne pokupi. Sutra cemo citati u Novom listu o decku koji je slagao zavoje,samo je jednog krivo poslozio ili je dosao kraj "te knjige"pa eto,ah nadam se da ce prezivjeti sta drugo... |
ja sam danas uspio razbit auto, vozim se ja po ilici i dozuji mi neki deda u cliu s onog placa i pobere me s boka
sutra kod limara (deda placa) pa da vidim koliko cu dugo bit bez auta..... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:24. |