![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Grupacija cije proizvode reklamiraju, uredno zastupa Eizo monitore, a koliko je u tome pretjerao govori i gaf preporuke LaCie monitora, koji su skoro identicni Nec modeli. Izuzetak su LaCie PVA modeli, koje kao i Eizo, znacajnije unapredjuje elektronikom i podesavanjem. No poanta je u tome sto Nec kriza, dok Lacie preporuca, cime je objasnio koliko je $ati :) No stvari koje je rekao za Photo odabir nisu daleko od istine. Ali bavi se i raznim temama, pa sam ga i prije preporucio za citanje na forumu. Citiraj:
|
..
Uz spomen proslogodisnjih ColorEdge kalibraco noviteta... zacrtano obecanje sad postaje realnost za sve CG modele: ColorEdge je kompletno presao na samostojnost kalibracije! Svaki novi model od tada je nastavio ocekivanim trendom. Novost je i kategorija CX "ekonomske" klase HighEnd ponude unutar CE serije. Eizo kaze zbog napretka tehnologije, no, meni se cini da je trenutna ekonomija puno veci razlog : , Koliko se zeli biti dostupan u prihvatljivijoj kategoriji, posebno dokazuje ovaj model : Profitirat ce i Flex serija, buduci da su 2 top modela uvijek blizu stremljenju ka CG seriji. Moguce je da ce i top model Flex serije dobiti koji senzor viska ;) .. |
Nova Flexscan serija je ponovno pokupila izvrstne ocjene na prad.de. Posebno mi se dopada što su doskočili učestalom ergonomskom problemu pozadinskog osvjetljenja LED moduliranjem jakosti struje. Eizo ne iznevjeruje :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:03. |