![]() |
Citiraj:
Ja imam "račune" i kod DT-a i Iskona (DT onaj start paket-bez pretplate, Iskon 5GB-ni)...Ne spajam se preko DT-a i od njih dobivam, naravno, samo račun za pretplatu, a Iskon mi šalje račun za promet... Ne znam kako ide u obrnutom slučaju... |
Citiraj:
Istina koji put kazu drugacije ali nakon sto ih pitas dali su sigurni jer sam dobio zadnji puta drugu informaciju stave te na cekanje, pretpostavljam pitaju nekoga nadredjenoga i uvijek mi potvrde to. Dakle ako je vjerovati ljudima sa 0800 9000, 20kn kroz prvih godinu dana ce ti uvijek dolaziti spoio se ti ili ne. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
T-com= placas naknadu za brzinu
Kako prec na iskon ili obrnuto: Promet imas kod T-coma= uzmes start paket 512 MB - nespajas se preko tog usera, nema prometa, racun 0 kuna. Uzmes user od iskon spajas se preko Iskona i rjesen problem! Isto vrijedi i obrnuto. |
Nijemcima plaćam samo pretplatu za 384/64 (znači, start paket kojeg ne koristim), Iskonu 105 kuna za 5GB....
|
Sorry postaru letimicno sam procito posteve pa sam ubiti ponovio ono sto si ti rekao. Uglavnom to je ta sema. Pozdrav!
|
Ja mislim isto da se neisplati prelazit na ISKON buduci da u START paketu placas 512mb.... :rambo:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:29. |