![]() |
Volim se smijati ljudima u facu kad sa 2 godine starom 8800gt doslovce sve vrtim na max@1920x1080 rezi, i prebolesno se vrti :D
Jednom mi se dogodilo na misiji gdje downloadam one podatke iz sobe, postavim clayeve okolo i ubiju me, loadao sam 4-5 puta a drugi put kad je loadalo mi je počelo štekarit bolesno, trzat kao da ne znam, imam celeron i gigu rama sa 7600GT... onak stane pa krene pa stane pa opet... |
Citiraj:
|
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Ovdje sam našao drivere za svoju Ati Radeon Mobility x1600 za Vistu 32-bit na Win Visti, dok za Windows 7 postoje samo za Mobility HD 2000 seriju i više... Napravio sam si restore point i još se premišljam da li da pokušam sa Vista 32-bitnim driverima. Koliko je to preporučljivo? Aj pliz pomoć netko... Edit: Nasnimio sam Ati Mobility Catalyst za Vistu 32-bitnu, frend mi rekao da su isti driveri za Vistu i 7-icu tak da sam pokušao. Promjene neke nema,igra se i dalje normlno vrti ali su hijeroglifi još uvijek tamo...znači nije do graf. drivera, da li može biti do DirectX-a? Vidio sam kad sam pod run upisao dxdiag da mi ispiše verziju 11 DirectX-a. Da li možda treba biti starija verzija? |
Evo i meni od danas mw2 "leti" sa 15fps a nekad i dodje na 3,konfa je u sigu.
Normalno sam igro sve do danas kao da je poludila nece i nece.Probo sa drugim driverima,nova instalacija ali uzalud i sto je najbolje na svim postavkama isto,bilo max ili low detaljima. wtf |
A loš crac*?
Ja na svojoj Hd3300 integruši bez problema guram na 1024x768 i nekim detaljima uključenim bez štekanja i 40-60fps-a. Kada ima dima i prašine 15fps-a možda i manje, no nije clockana, a ima jako velik OC potencijal! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:01. |