![]() |
Moje napajanje ne radi tako i čisto sumnjam da je ono krivac. Grafa i proc su veći sumnjivci za buku. Nekako mi se čini da je proc krivac jer su box hladnjaci na toj seriji bili prilično loši i bučni.
|
Citiraj:
|
Problem rijesen!
Za vrijeme igranja skinio slucajno stranicu od kucista i odmah je pala brzina ventilatora, izgleda da je bio slab protok zraka, pa se napajanje previse grijalo i odmah dizalo brzinu gore. |
Preporuka: stavi koji vent na kuciste da izbjegnes pregrijavanje komponenti ;)
|
ponavljam, vx450 ne dize okretaje po temperaturi nego po opterecenju. Tako da opet vjerovatno nije u njemu problem.
Moj savjet je upaliti neki soft koji radi grafove rada ventova i raditi ono pri cemu je dolazilo do tih ubrzanja venta o kojima pricamo. Tako ce se vidjeti koji je u pitanju. |
Ovo bi bilo jako dobro jednom testirati uzivo ... npr kuciste s upaljenim ventovima i bez ventova (da se stvori veca okolna temperatura).
Tako se najlakse skuzi da li vent reagira ili ne. Prema Corsairovim stranicama on bi trebao imati ovu funkciju: "Ultra-quiet 120mm double ball-bearing fan delivers excellent airflow at an exceptionally low noise level by varying the RPM in response to temperature." Tzv. S²FC kod Seasonica (posto je ista platforma) ... vise o tome ovdje. Kod svojeg 380W Seasonica ovo nisam primjetio (doduse nisam ga niti zagrijavao previse), ali bi definitivno bilo dobro rijesiti se ovog pitanja jednom zauvijek :/ |
Greg ne znam po kakvom opterecenju , jer se dizalo i na obicnom pokeru.
Probat cu neki video pa cu postat da vidite. |
Evo videa http://www.youtube.com/watch?v=YH0wuzqoH_M , malo pojacajte zvucnike jer nije bas kvalitetan video!
Mislim da se jasno cuje kad pocne usporavat nakon otvorenog kucista. |
Opet problemi!
Maloprije igram skijanje i odjednom mi zablokira komp. , resetiram ga i kad treba uci u windowse samo crn ekran Resetiram ga i udjem u safe mode , tamo obrisem drivere od graficke i ponovo ga resetiram i on normalno udje, ali odmah ponovo sam instalira drivere i kad ga resetiram opet isto ( Crn ekran i stoji ). Imao sam instalirane zadnje drivere, jel netko zna sto bi moglo biti? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35. |