PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   bezicni mis za FPS? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=160495)

fanATIk 07.10.2009. 19:33

Jebga, bolji sam u CoD-u nego u šahu. :D

CyCl0p$ 07.10.2009. 21:12

ma cekaj, ja sam trol jer sam reagirao na netocnu tvrdnju kako su bezicni misevi jednako dobri za pucacine kao i obicni?

to je bit, a ti si na primjedbu kako call of duty nije brza i zahtjevna igra na kojoj bi se nedostatak zice osjetio poceo meni kenjkat jer sam ti dirnuo u svetinju i iskonstruirao si sam sebi neku pricu u glavi.

zatim sam ti ja objasnio, ti naravno nisi shvatio nego si opet iskrivio moje rijeci u svojoj glavi i napisao totalno bedast, besmislen post.

nisi jedini koji ne shvaca sto mu se kaze, ali bi ocekivao od nekoga tko se busa godinama u prsa da ipak kuzi nekog boga.
ocito mudrost ne ide nuzno s godinama, probaj jos jednom procitati sve pa ako ide, ide.
ako ne, onda ne znam, zao mi je sto sam uopce spomenuo, mozda previse ocekujem.

sry za OT bas bezveze je ispalo, ja i dalje tvrdim, i nisam nikako jedini, da wireless misevi koliko god bili dobri, nisu DOVOLJNO dobri za "ozbiljnije" igranje FPS-a :(

fanATIk 07.10.2009. 22:02

Gle, moje mišljenje je da su bežični miševi jednako dobri za FPS tako da je tvoja tvrdnja po meni netočna.
Ništa ti ja nisam kenjko jerbo mi CoD nije svetinja nego izvor dobre zabave. I lijepo sam ti odgovorio na sve tvoje primjedbe u vezi igre. Na način kako ju ja vidim. Meni je igra dobra. Ti si se našao tu mene uvjeravat da igra ne valja. Zbog čega? Boli te neka stvar za to što je to meni dobra igra.
Po mome, tvoji postovi su bedasti i besmisleni pošto na ništa ne odgovaraš, samo trolaš i provociraš.
I busanje godinama.... Baš si papak. Ti si te moje godine izvuko iz mene pošto si me želio prikazati infantilnim pošto posjećujem igraonu. To nije bila provokacija? Ne... Odgovorio si na moju molbu da pojasniš to malo? Aha...
Nemam želudac za tvoje proljeve tako da ništa od ponovnog čitanja.
Vidim da si zadrt što se nekih stvari tiče pa ti lijepo preporučam forum.hr pa tamo provociraj i trolaj na raznoraznim temama stila "ati je za kurac/ nvidia je zakon" ili u nekoj intel/AMD prepucavačini, ili čak ti otvori temu "Pokrećem peticiju za gašenje proizvodnje bežičnih miševa". Tamo ima plodnog tla za takve poput tebe.

Eto, jebga, rekao end pa me opet navuko.:D Neću više. Najbolje da mod obriše sav OT.
Ak imaš još šta za reć, koristi PM, nema smisla više ovdje.

QuidZz 08.10.2009. 00:04

@CyCl0p$ i fanATIk Prepucavajte se na PM. Dok citam Vase postove, ko da gledam dvoje male djece kako se svađaju.

@kekec Dobro ti je kolega gore napisao, po meni najbolji bezicni mis je G7. Kupis ga i miran si.

:chears:

Mar 08.10.2009. 02:02

Uj! :D

Ako se želite raspravljati koja igra treba više skilla, ovo nije tema za to.
Uostalom, IMO "kašnjenje" bežićnog miša je vrlo smješna tvorevina jer kad se dodaju razni imput lagovi i ping, to kašnjenje ako ga i ima (kod modernih miševa) je totalno beznačajno - više je važno da je miš dobar/ispravan neg da li je žičan ili bežičan.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:27.