![]() |
Bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle I want to ride my bike I want to ride my bicycle I want to ride my Bicycle races are coming your way So forget all your duties oh yeah! Fat bottomed girls They'll be riding today So look out for those beauties oh yeah On your marks get set go Bicycle race bicycle race bicycle race Bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle Bicycle bicycle bicycle bicycle Bicycle race To je zivot :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
malo mi je glupo razmisljat o ovom.... ionako ne mozemo nista promjeniti sto se tice nafte. |
Zagorci bu postali prava velesila čim nestane nafte...
Oni se već pola stoljeća voze na alkohol:D |
Citiraj:
|
kaj se brinete, znate da je Tesla nasao besplatnu energiju i način kako doći do nje. To su Ameri popalili poslije njegove smrti ali prije ili kasnije će izači na vidjelo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
sad, mi možemo vjerovati u to, a i ne moramo. isto kao što možeš vjerovati u to da ti je žena/cura vjerna, a i ne moraš. sve je relativno. |
Citiraj:
BTW, ozbiljno mislis da me vara s nekim, a? :D |
Schrodingerova macka je dokaz... :D
|
Citiraj:
ti možeš tvrditi da se to nije dogodilo, neko drugi može tvrditii da se JE dogodilo, i niitko od vas zapravo ne zna istinu, samo nagađate po vlastitom nahođenju. baš kao i kod žena/cura. sve je stvar što želiš vjerovati. želiš li biti paranoidni/posesivni/ljubomorni freak ili da ti puca kita za nju? sve je stvar stava. |
Citiraj:
Citiraj:
|
meni sad tu neke nije jasno kod tog projecta philadelphia, vi kazete da je nadjena besplatan energija. neznam jesam jakaj propustio u clanku kaj sad citam ali tam pise da su trazili mogucnost da izbjegnu magntene mine a rezltiralo je netajanjem i ponovnim pojavljivanjem broda na kojem je testiran. meni sad tu nije jasno kak je tu neki besplatni izvor energije?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |