![]() |
Citiraj:
|
Nisam mogao vjerovat kad sam vidio ovaj topic. Da ću napokon jednu šoračinu imat prilike zaigrat na PC-u a da nije iz prošlog milenija. To je bio dovoljan razlog za dual bootnut Windowse pa sam i ja isprobao ovo čudo.
Pošto jako slabo gejmam, nemam gejmersku konfu ko vi. Malo sam zinuo kad sam vam gledao profile na čem se to danas igra. Uglavnom, ja skroz zadovoljan perfomansama jer i ja vrtim 60 fpsa na skoro maxanim postavkama (sjene su na low, to nikad ne uključujem igdje) znači da je igra fino optimizirana. E al imam problemčićić. Malo sam prao onaj trening i nikak da prokljuvim kak se rade oni komboji koji u opcijama imaju piktogram u obliku kružića sa strelicom nekom polukružnom. To je valjda za gamepad objasšnjeno pa jel može neko od vas znanaca po seljački objasnit kak se to izvodi na tipkovnici ili neki link provajdat? thx thx thx. edit: igram na 1280/800 rezi, nisam ni probao jaču |
Citiraj:
ja sam na laptopu uspio potjerat mnoge igre, al je hw preslab za to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
on topic Sjećam se da sam i na PS1 izbjegavao SF, imao sam neki, ne znam ni koji, moguće jedinicu, i jedino čeg se sječam je da mi je bio ubojito težak i kompliciran. Onda sam se prebacio na tekken i dead or allive. SF IV sam probao neki dan, al nije mi to to. Navike radi vjerojatno. |
stvarno uzivam u igri ali nemogu onog setha preci.
imam dva pitanja:jeli netko uspio napraviti super combo napad li tak nes i kako da to napravim jer se s tim mucim duze vrijeme 2.da li mi netko moze poslati 100%savegame ako ne 100%barem da su svi likovi otkljucani hvala |
Evo ja iskopah prastari gamepad, star nekih desetak godina, spaja se preko gameport-usb adaptera, i čak sam odmah našao drivere. Trustov "Sight Fighter Digital Plus" ak zanima nekog. Nema ni 3 sata staža.
Uglavnom svi comboi se sada rade puno lakše iako još uvijek imam problema sa ona najjača dva gdje treba napravit 2 (četvrt)kruga + još neš. Al valjda ću ispraksirat i to. Jel idu nekom ti ultra i super comboi od ruke? |
Citiraj:
http://www.gamespot.com/pc/action/st...g=topics;title |
igraj
SCORE: 7990
AVERAGE: 85.81FPS OS: Windows XP Professional CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 3.50GHz Memory: 2046MB Graphics Card: ATI Radeon HD 4850 Series Display Setting: 1280x1024 60Hz 8xAA (17" LCD) |
dajte mi preporucite neki gamepad, ne skupi, ni ne treba neki bijesni...
|
ja upravo narucio iz vemila logitech wingman precision refresh 91kn, trebo bi biti dobar prijatelj mi preporucio jedino sta nema gljiva
|
LOGITECH PC Precision Gamepad oko 90kn,sasvim solidan..
|
Citiraj:
valja ovo kaj: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1011058 |
Citiraj:
|
Ja nikako izvest one Ultra i Super poteze:(
A inace naslov teme je Sreet fighter ... gg :goood: |
Haha malo je naslov sjeban,nisam ni primjetio :D,inace igra mi je odlicna ali i ja se patim sa onim super comboima i to
|
probao prek neta (dobio sam G4WL key, besplatno xD), neki lik me pwnal :D...moram si po gamepad...
|
Citiraj:
|
PSone gamepad i PS USB adapter. Works like a charm.:goood:
Sve igre u kojim sam probao, detektira ga odma, i bez greške radi, čak i u PS i PS2 emulatorima. To je za mene do sad najbolje i najjeftinije riješenje, imho, još uvijek nisam našao poštenu zamjenu Sonyjevom gamepadu, ima dobrih, čak i sličnih sonyjevom, al mi nije to to. :respekt: |
U HGspot-u je bilo za kupiti i koštao je 270kn! Orginalni PS2 gamepad i adapter za usb, sused ga je uzel i radi savršeno već 2godine...nepostoji bolji gamepad :)!
|
Citiraj:
|
došo gamepad zna neko kako konfigurirat ga za street fighter 4
|
Uštekaš gamepad i startaš Street Fighter 4 launcher.
http://img66.imageshack.us/img66/2830/sf4.th.jpg |
ma sazno ja nego uspio sam napraviti haduken , onu vatrenu kuglu ono kad ryu se zavrti u zraku al nikako onu da ga digne u zrak napravim ja to sam neznam kako:D.
Jel ko uspio super ultra comboe |
Citiraj:
|
što se tiče podešavanja gamepada, puno lakše i logičnije je rješeno ingejm nego ovaj controller settings na launcheru.
Ryuov haduken je najmanji problem napravit al ultra combo napravim jednom od 50 pokušaja negdje. I to još onda kad se najmanje nadam. -_- |
Citiraj:
i da radi na svim igrama koje koriste G4WL |
hehe, imam i ja dva (iz dučana) i hrpu "online kupljenih" igara :goood:
|
upravo kupio gamepad, jos samo da se s tim naucim igrat lol, cudno mi je
|
EXTRA TOUCH- kaj to znači ? To je u options, i ima par opcija a neznam za kaj!?
Evo upravo odigral malo...eee to se čekalo sad rasturam, nije tekken al odma poslje njega je sigurno, samo je to falilo od igrica, možda sad još koja izađe! Samo još neznam sve poteze tj neznam skoro niš al ide! Nego kad se izgubi, i kad odbrojava bilo kaj stisnem na gamepadu samo ubrzam! Jel se može restart ili ne, ak izgubiš sve ponovo? |
ne ubrza, stisni onog vraga za izlazak u meni (na tipkovnici tipak escape), i resumas,a l mi je glupo kaj si lika nazad moram birat
|
Citiraj:
je pa ubili su te, nemreš više s istim onda :) ! Finta je h tome da sam mijenjal neke tipke po gamepdau i sve sjebal tak da ni neznam kaj mi je za izlaz... bum vratil na def! :goodnite: |
ma kaj ubili, samo sam batina dobio lol, sad samo treniramu onoj sobi, ucim poteze/comboe, napredujem polagano
|
extra tač je za grafiku, ko kak je bio onaj cartoon ili paradise mod u far kraju
|
Jebemu druga runda protiv Setha nejde i nejde. $#(%()#"%
|
Setha pobijedi sa Blankom :D
|
evo danas sam i ja kupio svoj primjerak...
od prije mi je već poznato sve ali ima nekih stvari kaj lagano svladavam... parry i te gluposti... edit: može jedna pomoć? gdje se iskljuci da te ekipa moze challange-at dok igram u arcade modu? |
jel se moram logirati na windows live da bi mi igra spremala status u single playeru, jer vidim da mi igra sama ne sprema napredovanje?
|
ne, treba offline account
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:39. |