![]() |
Ha? Kako misliš trebaš znati šifru? Pa postaviš pod connection unattended access, dodijelis stalnu šifru i to je to?
|
Ne kužim?
Zar ne treba biti spojen na acc da bi mu pristupio? Koliko znam, onda ti trebaju login podaci, ID i šifra koja se stalno mijenja? |
|
Citiraj:
Na svaki TW možeš postaviti STALNU šifru (ID je ionako isti) i pristupaš na taj komp s tim TW kako god, bio on logiran na tvoj acc ili ne. Tvoj acc služi isključivo za upravljanje podacima, kopovima, skupinama istih itd. Nije nužan za nikakvo spajanje (ni s jedne strane) već isključivo služi lakšoj organizaciji svega. Stalnu šifru postaviš kako sam ti napisao gore - connection, unattended access. I to je sve, još jednom - NE TREBAŠ BITI LOGIRAN NA TOM TW DA BI SE SPOJIO NA NJEGA. |
Eh, učiš dok si živ. Tnx.
|
Da li netko zna kako ide sa komercijalnim korištenjem. Naime nije mi jasno slijedeće. Bi bi u tvrtci trebali imati na dva mjesta Teamviewer s kojim bi trebao pristupati na 5 udaljenih lokacija. E sad kužim da bi trebali kupiti 2 licence, ali me zanima što ide na lokacije na koje trebam pristupati i da li i za njih plaćam kompletne licence ili ?? Hvala.
|
Za TV placas licence samo za strojeve sa kojih se spajas, na ostalima nije bitno.
|
A i ne trebaš kupovati dvije licence za tvrtku. Recimo mi imamo jednu , TeamViewer je stavljen na jedno računalo, RDom se spojimo na to računalo sa naših radnih mjesta i onda TVom kod korisnika. Radi sa svih naših računala u lokalnoj mreži.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dali postoji kakva fora da spojim desktop komp i android mob i da mogu viditi zaslon svog moba na kompu i otvarati datotete koje imam na mobu na taj način?
|
Znam da anydesk ima tu mogucnost. Spajao sam se tako na mamin mob
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:24. |