![]() |
Citiraj:
xGAME Izlazi u trecem mjesecu valjda, ovo je open beta. |
može li netko dati link za download?
ja nikak da nađem tu betu |
http://www.fileplanet.com/
Tu registriras FREE account ako nemas i kliknes ovu slikicu di pise Battle Forge i sljedis upute :goood: |
Mene je razocarao onaj patch koji mi je skidao 2:30h.
|
Koji patch ? Meni je skinulo sve u komadu. :stoopid:
Prvo skine neki downloader/instaler i skine svih 10gb u komadu. |
Hmmm znam da sam instalirao sve i kada sam pokretao igricu da je pisalo da skida patch ... mozda i je skidao tih 10 gb.
|
Igra pomalo i nije baš optimizirana, dobro Beta je još... al meni zna dobro trzati u borbama - 1680x1050, večina toga na high
|
Official Announcement
Skracena verzija: Moje pare s ovim sistemom nece vidit gg EA :baad: Citiraj:
|
Fak, šta će ga ipak naplačivati? :fuming:
|
Damn, ovime sve pada u vodu....
Uzas.... Prvo najave full free, navuku ljudi i bubnu da ce se placar... Nemam komentara... hammer_of_thor meni je poclo trzat od kad sam natraga na visti. Na xp sve na max na 1920x1200 stalno preko 100fps, a sad kad je dernek onda trza kad skrolam :S |
zbilja pizdarija, a igra je imala odlican potencijal . Ak ce se placat ja nemislim igrat :)
do kad ta beta traje? |
Valjda do treceg mjeseca
|
A baš su me razočarali. Kak bi lijepo bilo da ostane besplatan... :/
Inače, napravio sam si dobar zeleni deck i brzo se navukao na njega - razara :D Sad sam jos ubacio 2 vatrene karte (neki sa 1100 damagea a zahtijeva 1 fire orb) tak da mi on ovak fino dođe, te neku bombu :D |
Jeje! Zeleni je brutala. Ako ti treba koja karta samo me dodaj pa mi whisper bubni kad me vidis online!
Ja sam ti BlazeCro Sto se mene tice i ja cu igrat do kraja bete, ali uz toliko placanje ne namjeravam.... :stoopid: |
evo reko da probam pa ako mi se svidi i svidila mi se, doduse nije da ima baš konfiguraciju za igrat pa malo trza ali je igrivo(navikao sam već). IGN:konjo pa se javite
|
Evo BF Client je sada FREE :goood:
Citiraj:
Ovi koji su bili u beti, pa ako necete igrati dajte mene podatke od beta accounta vaseg pleaseee :care: (ako ih se sjecate) |
Citiraj:
Ček šta sad? Jel igra free na kraju ili ne? (full verzija) Ak je besplatna nabacio bi ju rado |
Besplatna je :beer:
Ali nove karte ipak tribas kupovati s BF Pointovima, koje kupis pravim parama i BFP nemozes dobiti igranjem. Iako sam vidija da leekovi trejdaju gold za BFP, tako da se moze valjda i skroz bez ikakvog placanja dobiti nove karte. Gold se dobije prelazenjem misija. |
Pa ok je onda :)
Makar šteta što igranjem misija nemožeš nove karte kupovati... ali nije loše ako će netko trejdati... |
Da oživim temu, navukao se na ovo danas:)
Nick: Odinarius Pa me nađite ako još neko igra. |
Eto ja te dodam.
Ja igram jos od bete :D EDIT: Duh... Novi nick mi je WolfbaneCro |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:38. |