![]() |
E moram se ukljucit jer sam jednostavno izenaden problemom. Ja sam do sada imao oko 5 LCD.a 3PVA neki simens profesionalni mislim da je bio 17'' i 971p i Dell2407 ni jedan ni jednog mrtvaca. 930BF sami isto tako. Nisam u zivotu imo mrtvaca na monitoru mozda sreca mozda nekaj drugo... U biti jako sam zadovoljan sa tom cinjenicom da nikad nisam imo takvih problema...
|
citat :
Poštovani, Obavještavam vas da je stigao vaš monitor. Monitor je sa RT803 matricom i nismo uočili niti jedan bad piksel. http://img211.imageshack.us/img211/2051/linersmyd0.png :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Inace sve pohvale kodeksu, ali probajte si zamislit da su svi kupi kao nas Visage? Pa oni bi godisnje prodali 3-5 monitora:D
|
Citiraj:
|
Al se nakupilo Samsung/Lenovo šaljivdjija u jednom danu ;)
Nisam imao cajta danas, pa ostavljam za sutra :p |
Citiraj:
Ajde Visage, jedva cekamo nastavak priče:goood:.. |
8
Ah... Bez greske :) Ni P od pixela! Pozadinsko kako treba. Boje fantasticne u default dolasku. Vidim da je dosao jako, jako dobro podesen. Ne samo boje, vec i sve ostale finte u izbornicima koje zivot cine ugodnijima. Samo da ovakav i ostane! I dalje mi se cini pomalo preaktivan kad ga se pomiluje na crnoj pozadini, sa samih rubova. Ali, ne mogu reci da sam to ikad probao na prvom kupljenom modelu. Tako da, mozda se malo previse cifram :) Vec na par mjesta sam procitao kako se Dell posebno hvali procesom kontrole 27" modela. Dapace, naziva ga svojim najboljim modelim do danasnjeg datuma. Bas me je to sjetilo danas u servisu i cini se (barem za sad) zasluzeno. Kazu da je to jedini model kojeg nisu imali u reklamaciji! Trebam li reci da sam stigao u 16:02, dok sam servis arbajtuje upravo do 16h. No sve sam obavio kao da sam dosao prvi u jutro :) Ljubazni Marko je ponovo postavio monitor na provjeru, te sam okretao pozadine, kako bih se ja mogao bolje posvetiti trazenju mana. Trebam li ista vise uopce reci na temu ove ekipa iz Kodeksa? 8 |
Jesi barem ljude pićem počastio?
|
njima stvarno treba neku inspekciju poslat :D
|
Citiraj:
Nek se ugledaju malo na ostvarivanje garancije u Pevecu. :D |
Citiraj:
Definitivno, i naravno treba ih zatvorit..Pa nemozes tako radit u nasoj RH.:D Ajde bas dobro Visage da si na kraju dobio monitor koji ti je po svim parametrima prihvatljiv:) |
na temu Tolerancije mrtvih piksela.
ako se ne varam Philips ima garanciju na Nula (0) mrtvih piksela ako se ne varam. P.S. Jeli netko mozda negdje naletio na test ovog Philips modela? Philips 240PW9ES. http://www.consumer.philips.com/cons...or+240PW9ES-05 U HR ce doci pocetkom slijedece godine, tako su mi javili zastupnici philipsa za RH. |
Aj, aj dosta OT-a i spamare.
Slijedeće brišem. |
Citiraj:
|
Poznavajući tebe donesel im budeš neku zdravu hranu. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |