![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
rofl za onaj članak u večernjem... neš' ti podučit puk sa skidanjem antene.
|
Citiraj:
Inače glede digitalne televizije, neka je, korak naprijed sigurno, ali ja se i dalje držim Kabelske + maxtv opcije:) A ovaj smišni bon nek nabiju sebi u guzicu. |
Oni koji imaju satelitsku ni neznaju šta je "riblja kost" :)
|
Ma nek si zabiju ono malo siće od para u pak-šu, kod mene do sada nije bil o digitalnog signala, a kad bude neka si ga sami plaćaju...
Radije ću odjaviti svoj TV i staroj uzeti MAXTV i da odjebem pretplatu od HTV-a... Ionako samo gledam RTL/NOVU, a 2 prog samo ako je utakmica... To je jedan veliki bulšit! Da su omogućili redovitim pretplatnicima da za 200kn kupe pošteni digitalni resiver, onda bi to bilo pošteno! Ja sam pretplatnik zajedno sa svojom obitelji otkad znam za sebe, i evo kako ti smradovi vraćaju! Fuj gamad jedna! |
Druže sve stoji, ali ovo nikako:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
DVB-T pokrivenost
Ima li Varaždin DVB-T pokrivenost?
Hvala |
Evo pa gledaj na kartu:http://www.oiv.hr/Download/2008/06/1..._1600x1200.jpg
A i ova stranica ti moze posluzit, karta je upravo sa te stranice http://www.oiv.hr/default.asp |
eh najači mi je komentar na vecernjakovoj str. :lol2:
Citiraj:
:D imam jedno pitanje jel cu i dalje moc hvatati Slovenske kanale no na DVB-T, pitam jer nekužim koliki je domet tih digitalnih signala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ekvivalent tvojoj izjavi je kao da ja kažem da ako kupim svoju garažu i svoje smeće odlažem na svom privatnom zemljištu, da ne moram plaćat komunalni doprinos kao svi ostali građani ili nekakav sl. primjer.:) Jedostavno moraš, s dvb-tom ili bez njega, tj. ne moraš postoji legalan i iliegalan način da ne plaćaš,... |
Citiraj:
|
Citiraj:
:) |
Citiraj:
Ima ima,lovi ko beba sve naše programe (HTV1/2,RTL,NOVA) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
oOO, pa ja sam jako blizu Ivančice... ALI mi ne lovi ništ, baš ni jedan program... Imam Hybrid U8000, anagolne sve lovi super, ali DVB-T NE. moram imat na riblju kost priključeno? |
Citiraj:
|
i stavi ju u vertikalnu poziciju za bolji prijem (Ivancica odasilje u vertikalnoj polarizaciji)
|
aktiviran odasiljac na lickoj pljesivici na ch 54.
|
Pozz, uhvatio DVB-T signal s malom antenicom, NOVATV, HRT 1 i 2, RTL. 100% signal. Čovječe WTF? nakon friške instalacije windowsa, OiV je odašiljač
|
Ja pokusavam cijeli dan ufatit nesto ali ne ide :(
ne znam jel do moje kartice ili do male antene sta sam dobio uz nju ili do programa koje koristim. Pokusao sa ProgDVB, DVB Dream, DVB Viewer Pro... nista... pise da je Level 80% ali od Quality nista, ponekad se javi 2%. |
Koju karticu imaš?
Jel živiš baš u VŽ ili u selu pokraj Vž? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
probaj mozda da okreces malo antenu da ne stoji uspravno
|
A, neznam. Ja sam 30km od VŽ... Sve prima full
|
Citiraj:
takoder isti problem. iz Vz sam, imam istu karticu i nist nemogu ulovit. probao sam sa sobnom antenom, ima pojacalo ali nista. |
Ja bi rekel da ni kartica ni software nisu bitni za dobar prijem DVB-T signala. nijedna kartica nije tolko loša da nebi dobro primala signal (naravno, ako je ispravna), ali vanjska antena (riblja kost) je obvezatna! Čak neki tvrde da ni sobna antena s pojačalom ne pomaže.
|
Bok ljudi! :D
Sorry na djelomičnom OT-u ,ali ja uopće ne razumijem ove hi-tech fore u vezi televizije, niti imam baš volje to studirati. Mene zanima samo slijedeće: Imam onaj običan stari CRT televizor koji ima uobičajeni okrugli analogni konektor i SCART utor. Ista stvar na VCR-u. Imam kablovsku (B.net) tako da ne koristim nikakve antene, tanjure, radare i sl. E sad, hoću li i dalje moći koristiti tu aparaturu kad ukinu analogiju i prijeđu na digitalno emitiranje? Ne želim kupovati novi TV i/ili neka dodatna pomagala... Znam da zvučim kao neuki zemljoradnik, ali molim samo kratko objašnjenje. :) |
Kablovska bu ti i dalje delala ko i do sad, a ako buš štel DVB-T mogel buš kupiti vanjski tuner. Zapravo, već ih ima za kupiti (200 kn na dalje), a i HTV bude delil bonove za nabavku tih prijemnika, čini mi se od 135 kn.
|
Da, ali se jednom mora (potpuno!) prijeći i na, kako to dotični operater zove, DigitalnuTV.
Citiraj:
Citiraj:
|
Postoji i standard za digitalnu kablovsku TV (DVB-C ako se ne varam), ali to ne ovisi o HRT-u, nego o lokalnom operateru kablovske televizije. Oni bi uz svoju uslugu trebali isporučiti i nekakav uređaj, pa bi se to opet moglo gledati i na CRT-ima.
|
Citiraj:
|
A tek kad uvedu
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:35. |