PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Koji mobitel kupiti? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=97069)

Munjara 07.02.2008. 18:56

Citiraj:

Autor danc00 (Post 944502)
Joystick je PUNO bolji od SE-ovih, jedina mu je mana kaj je bar za mene malo premali, mislim preniski, pa zna prst klizat dosta, al kvaliteta izrade je odlična, a ne ko na SE. Tipke također dobre, al ak imaš velike prstiće malo ćeš se duže navikavat pisat sms al niš strašno, sve u svemu ja sam zadovoljan, a i ti ćeš bit kad vidiš koje sve mogućnosti ima. Evo ja ti jednog prodajem, a da ti uzimaš na pretplatu:kafa:...ak te još kaj zanima pitaj.

Joystick na n73 je sranje za koristenje i tu ne govorim o kvaliteti već o uporabi.
Joystick (ako nemas peh da otkaze) na SEima je jednostavan, funkcionalan i odlicno napravljen.

danc00 07.02.2008. 22:11

Citiraj:

Autor micek_kc (Post 945868)
a zasto nebi uzeo nokiu e61i?
slici bb-u ima dosta dugo trajanje baterije (oko 5-6)dana.izgleda solidno i ima siroki ekran...i btw simbian je + sto ima wlan pa se mozes i negdje spojiti...
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=NOE61I

:goood::goood:hehe, zbilja to je odličan APARAT, al nije za mobitel. Imal sam ga i velim, malo računalo pogotovo ak staviš 2GB karticu al velim DAJ GA POGLEDAJ na KAJ LIČI:goood:,
Pa nije baš tolko loš đojstik al da je dobar nije baš, al za razliku od SE bez brige si da ti nebude krepal ak ga previše koristi, dok sam imal SE više sam koristil tipke za kretanje po menu-u neg đojstik baš zbog toga da mi duže traje :kafa::fiju:

Freek 07.02.2008. 22:57

Citiraj:

Autor Munjara (Post 945916)
Joystick na n73 je sranje za koristenje i tu ne govorim o kvaliteti već o uporabi.
Joystick (ako nemas peh da otkaze) na SEima je jednostavan, funkcionalan i odlicno napravljen.

Sorry, al nešto najgore što sam vidio za koristit je upravo yostick na SE-ima

matman 07.02.2008. 23:47

Citiraj:

Autor micek_kc (Post 945868)
a zasto nebi uzeo nokiu e61i?
slici bb-u ima dosta dugo trajanje baterije (oko 5-6)dana.izgleda solidno i ima siroki ekran...i btw simbian je + sto ima wlan pa se mozes i negdje spojiti...
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=NOE61I

Ako dozvoliš da malo "doradim" tvoj post odnosno ubacit drugi model u tvoj tekst pošto mislim da mu qwerty tipkovnica nije tolko bitna.

Znači isto pitanje ko od miceka ali za e51?

Munjara 08.02.2008. 00:31

Citiraj:

Autor Freek (Post 946049)
Sorry, al nešto najgore što sam vidio za koristit je upravo yostick na SE-ima

5-6 god star t68i
skoro 4 god star k700i (nakon 2 i pol god je joystick počeo raditi sranja- rastavio ga ispuhao prašinu-pošpricao sa wd40 i radi kao i prvoga dana vec godinu dana)
2 god star w800
kratko druzenje s k750
2 mjeseca star k800

Po pitanju preciznosti, i općenito korištenja meni je joystick apsolutno najbolje rješenje.

Freek 08.02.2008. 13:29

Citiraj:

Autor Munjara (Post 946129)
5-6 god star t68i
skoro 4 god star k700i (nakon 2 i pol god je joystick počeo raditi sranja- rastavio ga ispuhao prašinu-pošpricao sa wd40 i radi kao i prvoga dana vec godinu dana)
2 god star w800
kratko druzenje s k750
2 mjeseca star k800

Po pitanju preciznosti, i općenito korištenja meni je joystick apsolutno najbolje rješenje.

kako kome, ja gore rješenje od tog yosticka nisam vidio

danc00 08.02.2008. 16:25

SE ima dobar joystick nema kaj ALI SAMO DOK RADI!! A počne zezat nakon 5-6 mj. ! Imal sam ih pun k. i znam !

kalixius 08.02.2008. 18:01

Da Nokia N73 nema Joystick odmah mi je uzeo.Ovako se ipak malo dvoumim jer ne kupujem mobitel svakih 6 mjeseci.

Kod Sony Ericsson mobitela sam iz vlastitog iskustva naučio im je Joystick katastrofalan i da postoji 99% šansa da nakon 6 mjeseci krene zezati ili se čak pokvari.

Nokia E61 mi izgleda ko dobar mobitel,ali u tome bi slučaju rađe uzeo BlackBerry.

Nemojte previše raspravljati "zakaj ne bi uzeo ovaj" ili "pa ovaj je bolji"...Konkretno gledam Nokiu N73 i E51 te Sony Ericsson K770.

Corporal Clegg 08.02.2008. 18:26

Citiraj:

Autor kalixius (Post 946594)
Kod Sony Ericsson mobitela sam iz vlastitog iskustva naučio im je Joystick katastrofalan i da postoji 99% šansa da nakon 6 mjeseci krene zezati ili se čak pokvari.

Ispravak - zakljucno s K700. Iz osobnog iskustva znam da SE mobovi nakon K700 imaju dobre joysticke.

Girrari 08.02.2008. 19:29

Ma uzmi onda N73 i bok, nemoj se opterećivat. Mislim, stoji da treba dobro razmislit kaj kupuješ i da se mob najčešće ne kupuje svakih 6 meseci, ali opet nije to auto ili stan pa da se nemre popravit situacija čak i ak se zezneš... ipak ga kupuješ za kunu.
Joystickom na Nokiji se nemoj opterećivat, radi sasvim ok. Šogor je ima više od godine dana i nema nikakvih problema, a čovjek radi dosta na terenu i trebaš vidjet na kaj mobitel liči... nije više srebrn nego bijel koliko je zguljen i izlupetan, a radi normalno.

danc00 08.02.2008. 22:34

Citiraj:

Autor Girrari (Post 946670)
Ma uzmi onda N73 i bok, nemoj se opterećivat. Mislim, stoji da treba dobro razmislit kaj kupuješ i da se mob najčešće ne kupuje svakih 6 meseci, ali opet nije to auto ili stan pa da se nemre popravit situacija čak i ak se zezneš... ipak ga kupuješ za kunu.
Joystickom na Nokiji se nemoj opterećivat, radi sasvim ok. Šogor je ima više od godine dana i nema nikakvih problema, a čovjek radi dosta na terenu i trebaš vidjet na kaj mobitel liči... nije više srebrn nego bijel koliko je zguljen i izlupetan, a radi normalno.

Hheh, imaš sličnog šogora ko ja frenda, moj je ko novi, al da vidiš njegov n73...on veli da je njegov otporan na udarce a radi u građevini pa vam to sve govori kolko je dobar, joystick je dobar i nek te to ne odbija od mobitela...za 1 kunu ćeš biti i više neg zadovoljan!!!!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:44.