![]() |
imam MX500 i stvarno sa svojim botunima i ergonomijon to je savrsenstvo od misa, a ovaj 510 izgleda je*** dobro
samo mi je cudno u igricama kako fali nekako preciznost... volio bi da se pomice za najmanje pixel po pokretu ali nije tako...? |
MX510 je još najbolji. Ima 5.8 megapiksela/sekundi dok MX500/700/900 imaju 4.7 megapiksela/sekundi
|
Citiraj:
:rambo: microšrot? ni da mi ga daš :D mx 700 u info-gami za 421KN, mx 510 u linksu 360KN (mx510 stiže za tjedan dana) |
Citiraj:
|
gledam ja ovo cudo i mislim se... hm...
kako on moze bit bolji od MX500? ima 2100dpi? a Mx samo 800? koja je tu fora? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:rambo: ma daj...
toliko dugo nisam koristio kuglicu da vise ne znam kako to ide... ali istina je da kad moram nesto precizno ciljat ne mogu sa ovim svojim... preskoci 2-3 milimetra ili vise kod ciljanja... not good... da li ga mogu overklokirat? :D |
Citiraj:
|
moga si mi stavit link...
sad moram trazit... |
Evo ljink
|
Citiraj:
|
napravljen je od one pjene i preko njega je tekstil...
najobicniji mekani od 20 kuna... i crvene je boje... imam osjecaj da je to najgora moguca kombinacija... nista novo... :D -i nekad kad ga ostavim na mjestu on trza... sam od sebe... dok ga malo ne pomaknem onda prestane... :D -vidim da ima nekih cestica na leci od svjetla kako cu to ocistit? udubljeno je... |
Citiraj:
e da i moj buraz je imao tih problema sa btc šugom od miša i crvenom podlogom.kad je stavio moji staru podlogu (plava) nestalo je plesanje pointera kad je miš na mjestu |
Citiraj:
Specifikacija : Miš LOGITECH® MX™510 Optical Mouse optički 8 tipki & scroll wheel PS/2 ili USB Cruise Control System Back/Forward buttons 4,7Mpix 800dpi speed 1m/sec Mis je zakon za te pare! |
Citiraj:
http://www.bjorn3d.com/_preview.php?articleID=418 |
Citiraj:
|
Citiraj:
a sta sa podlogom, koja podloga pase bolje? |
Citiraj:
jedino kaj ti mogu reći da ne uzmeš je: nazubljene podloge (everglide) jer ih logitech ne preporučije za svoje optičke miševe. |
Ljudi moj 100-ti post!!! juku kuuuuu!!!!!i to u dva tjedna ;)
još bih bio boljeg raspoloženja da mi je netko u ta dva tjedna otpiko:"dobrodošao na forum"....:( |
mental dobrodošao na forum:D i SRETAN TI 100 POST :beer:
|
Je, Mental, velkam, a i tebi plivadon isto.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro jutro:D
|
1 privitaka
Ponosan vlasnik jednog od prvih 5 komada u prodaji u zagrebu (možda i u hrvatskoj)....rezervirao sam ga u 8:30 ujutro ;) i dobro da jesam jer su do 16h svi planuli... :D
šteta što nema onih crvenih sa promo slika :( evo slikica..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
evo popravljene slike......sorry svima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:42. |