![]() |
Znam da je NEC 2490 WUXi 24" S-IPS i u Ameriki je nekih 100$ jeftiniji od svog većeg brata 2690 WUXi koji pak kod nas košta nekih 9500 kuna.
|
Znači da bi taj kod nas došao nekih 8500kn??? A za samo još 4000 kn dobiješ i računalo :lol2:
|
jabuka guy jbg tako je to... bolje onda kupi jabuku heheheh
|
pa i oću, ne brini ;-) samo znaš onu: "para i pameti nikad dosta" :cheers:
|
Samo pazi. Apple je danas izgubio tužbu jer reklamira svoje monitore kao "millions of colors", a zapravo svi imaju 6-bitnu matricu :)
Ako je 24' iznimka, onda je to dobar buy. http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=629390 |
Upravo tako, ova tužba i Appleova veelika greška odnosi se na 20", dok je 24" savršen! još samo trećina novaca i netko tko ima firmu i na konju sam hahahaha
|
Molim da se držite zadane teme.
|
Mislio sam da ću si kupiti NEC-a 2690WUXi, koji je u pravilu na netu svugdje označen kao "the" monitor - košta ko Sami 245T - ali sam se prevaril....može se kupiti samo na neviđeno - nek mi samo netko kaže ko može kupiti monitor za 10k kuna, a onda recimo slijedećih par godina gleda u (npr.) nekoliko mrtvih pixela nasred ekrana, jer to ne spada u garanciju (tek 8 komada)...bastards!!! :Machineg: :hitthewal: :banned:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:24. |