![]() |
Možeš se meni smijat koliko hoćeš.Ja vozim Škodu feliciu combi(ne dizela) i znam da je u kurcu, ali i fiat je.Po mome mišljenju još više.
|
Citiraj:
|
Kao prvo .... vozim Clio dci 80 Ks - full oprema, star godinu dana
Kao drugo ... Toyota je jedan od najkvalitetnijih automobila. Kao treće .... Toyota na Balkanu i Lexus u SAD nisu iste stvari - zbog kvalitete materijala .... itd. Kao četvrto .... Talijani imaju loše automobile ( ne računamo Ferrari isl. jerbo to je daleko izvan konkurencije ) Kao peto .... iz prve ruke znam da su BMW-i kvalitetni, dok se got o njima brine redoviti servis. |
Citiraj:
|
Evo ga, glavni zaključak i poanta su da je FIAT u KURCU!:D
|
Citiraj:
|
Dobra je Alfa, ali ja bi si kupio kad budem imao para(drugo tisućljeće) mini coopera.:D
|
Ne diraj u Talijana i Fiat jerbo mi mogao nekom u kuču baniti s toljagom u ruci.:D
Fiat je loš i nekvalitetan auto, ali s obzirom na cijenu mislim da nudi razuman omjer dobiveno uloženo, pogotovo ak se dobro brine o njemu. Ja vozim Tempru, benzinca negdje od 97 i nijednom me nije nigdje ostavila ili iznevjerila. |
A da ne kažem da su skoro svi talijani pederi.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
......Pedercine :D :D e da fiat sux big time. Frend mi ima dva fiata punto jedan je star 3 godine a drugi nema ni 6 mjeseci i na ovom novijem zadnja vrata skripe ko neki stari ormar iz horora...a kasnije uz skripanje su pocela i zapinjat...a da ne govorim o rucici za otvaranje prozora. Bojo sam se da mi ne ostane u ruci kolko se klima, a nov auto...zalosno...:rolleyes: |
Citiraj:
|
Fiat i ne bi bio lalk los auto da ima originalno ugradjen kvalitetniji cooler :-))
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E, Talijanke su već druga stvar.:D
|
A jel bolji Intel ili AMD? Po meni Intel, jer ga ja imam (a nije mi avatar), a AMD je u kurcu (totalnom) jer ga ja nemam i jer mu se sva tri slova pišu veliko!!! Pa di to ima? A po oznakama nikad ne znaš šta si kupio. Svako malo mijenjaju politiku. Na procu piše jedna frekvencija, radi na drugoj, overclockiraš ga na treću, pa izgori, pa onda jebeš AMD-ovcima mater da im se procesor ne može clockati duplo od radne frekvencije.
E i na kraju, zaboli me čisto neka stvar šta neki Lord ili kralj ili bilo ko misli o Fiatu. Vjerujte vi meni da bi i ja vozija bolje. A sumnjam da bi neko ko auto sebi ne može priuštit rekao da je Fiat smeće. A i dovoljno sam BMW-aca po četiri-pet puta skupljih oprao na cesti (znam da to nije poanta posjedovanja auta, al kad su se preseravali na semaforu...). Je, ljudi, Fiat je sranje (da nas ne jebete više s tim), al' meni je drag. A da imam para, definitivno bi uzeo Mini Cooper S. Ajmo sad, Intel ili AMD? |
Složiti ćete se da ovo više nema smisla. Auto možete ocijeniti na nekom drugom forumu a isto tako i koji je bolji proc.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:02. |