![]() |
Domy, gg na reviewu :D
Zanima me kako se ponasa sa nekim drugim medijima (npr. Traxdata, njih najvise koristim...)? I kolike su razlike u odnosu na H42N? igorba, kad bi trebao taj review? Vec sam nestrpljiv jer me ovaj moj Asus ubija... :D |
Nemam sponzora za druge medije... :D
|
Kad bi trebao? Većina testova je gotova, još par medija da snimim/testiram i onda slijedi pisanje (i to je napola gotovo). Šta ja znam, ovisi o drugim obvezama, jedno 2 dana... :)
p.s. Ali ako najviše koristiš Traxdatu, ne moraš čekati review :D |
Hoće li biti review tog H42N...? :)
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=66966 Čak je i sticky :D |
Eh, ta današnja mladež :D
|
Ma ja sam ono nešto...je.b.igha;sad sam samo iskopao stari thread,moje siprike. :)
Ali kad nam mladež tako,kako onda tek 'starež,jelda druže Buljimire... :) :goood: |
Da da, druže Ozy :D
P.S. Uzimaj više taj c2d da mi budeš učenik :D:D |
Za vlasnike (i potencijalne vlasnike) ove prže mala obavijest - izdana je nova verzija firmware-a 1.03 koja kao glavnu novost donosi rješavanje problema detekcije optičkog pogona koji se zna javiti s nekim pločama. Naravno, ako imate takav problem, morat ćete spojiti pržu u drugo računalo gdje ju normalno prepoznaje, flashati novi firmware, pa onda vratiti. Firmware možete skinuti ovdje.
|
Pas mater, prije dva dana sam tražio novi firmware i nije ga bilo... :D Hvala. :)
|
Nema frke, kad skužim nešto, dojavim... Doduše, s obzirom da ti na svojoj ploči nemaš problema, nisam siguran hoće li ti novi firmware donijeti nešto, jer nema promjena u podržanim medijima i/ili brzinama. moguće je doduše da je ponegdje strategija snimanja malo poboljšana, ali kako mi se čini jedina (dokumentirana) promjena je popravljanje kompatibilnosti s nekim pločama, kao što je verzija 1.02 izdana samo radi bolje kompatibilnosti s Vistom.
|
svaka čast majstore, u ponedeljak i ja idem sebi uzet jedan:
respekt: |
Ako nađeš, nema ih više po trgovinama... :D Uzmi H62N ili H66N, malo su bolji od H30N. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:41. |