![]() |
kužim ja basicse elektronike, to uopce nije bed...neg sam princip rada odkud poceti šeme i to...
|
jer možeš opširnije opisat postupak kako si sa joysticom uspio doći do mjenjača
|
trenutno ljudi da se rijese problema oko razbijanja glave kako da rijese mjenjac kako spada, kupe lijepo g25 koji se sada vec vrlo povoljno da kupiti, pa od njegovog mjenjaca i elektronike sami sebi sloze svakojake mastarije. znaci prekidaci, elektronika, selektivni mod, zice i sve kaj treba je tu. samo treba osmisliti svoje kuciste i to je to.
i kad covjek bolje razmisli, to i je nekako jednostavniji put, bez obzira kaj g25 nije bas jeftina igracka, no uz par dana DIY slaganja, dobijes dugorocni alat za virtualnu zabavu. |
Citiraj:
|
ali treba izdvojit oko 2000 kn za g25:lol2:
|
ajd molim te opiši kako si to napravio
|
daj više opiši ili mi pošalji na pp
|
mislim da je sve lijepo prikazano gore na slikama... a i objašnjeno
|
Citiraj:
baš i nije jer ja ne kužim |
što ti točno nije jasno?
|
kako od joystica dobi to da može mjenjat,ja imam kućište i sve to ali mi nije jasno kako to pretvoriti da radi i kako to spojiti
|
izvučeš van kontakte od joysticka i spojis ih na tastere na mijenjaču. tako zapravo dobijes da ti je jedan taster=jedna tipka.
ako ne znas lemit, nemoj se ni hvatat posla... |
znam lemit i hvala
|
Citiraj:
Pa ako bi mi mogao bolje objasniti,bili trebao uzimati neke žice dodatne jer u mene na joysticku nema ni jedna zica, samo ploca? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |