![]() |
Citiraj:
Usto htio sam vidjeti kaj imaš u sigu i ubile me sve te boje :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
:stoopid:da..imaš pravo..X-fi xtreme audio..samo 600kn košta..eh..:lol2: |
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50240
tu je manje vise sve receno o raznim modelima X-FI, pa baci oko. mozda bi cak moderator mogao to stavit na sticky jer ima link na sav softver od creativa, a mislim i da ce slijedece 2-3 godine biti puno pitanja u vezi X-fi jer bas i nema previse alternative po pitanju zvucnih osim neke E-mu ali opet to je druga klasa zvucnih. EDIT: evo i tu je ispravljeno |
Citiraj:
Altair, Antares, Arcturus, AltairFX, Barcelona i tome slično. Ne zvuči baš ko X-Fi, al je na njemačkom pa ne smeta. |
ups krivi link.
dobro da me netko upozorio. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50240 evo ispravak |
Ubo sam X-fi fatality pro. Valjda me Bog nece pokarati:) Stize sutra pa javim jeli vrijedi cemu.
|
uf, baš me zanima kakva je....
Ak ti nije problem, napravi neki manji review.... Ja ću ubost X-Fi Xtreme Music (bulk) uskoro.... |
Nema frke. Ja sam mislio uzesti extreme music ali nisam uspio nigdje nabaviti jer su sve rasprodane gdje god da sam zvao. Valjda mi se nece ovih 64 x-rama odbit o glavu.
|
Evo ja sam samo htio nesto nadodati, a to je da extreme music nema digitalni izlaz, tek toliko da znas, jer je frend kupio logitech zvučnike Z5500 digital i dođemo kod njega kad ono extreme music nema digitalni izlaz, postoji neki dodatak koji joj to omogučuje, ali ga kod nas nema za kupiti... i ništa, onda je uzeo audigy 2 ZS i zvuk je pre***en. Sad, moje skromno misljenje je da razliku između X-fi i audigy 2 ZS (ili 4) teško da može tko skužiti, jer postoji raznih elemenata koji više utječu na kvalitetu zvuka (vrsta zvučnika, broj i raspored istih, oblik i veličina prostorije, kvaliteta zvučnog zapisa itd)
|
Potpisujem. Ali ova zvucna mi je davna želja pa nisam zelio propustit priliku dok sam jos pri parama. Ipak mislim da ce me koju godinu sluziti.
|
To digitalni / analogni je patka, bar što se tiče audigy 4 / z-5500.
Na forumu su me baš nabrijali na digitalno spajanje, kupio kabel i nikako to nisam mogao upogoniti na xFi Music, jednostavno nije htjelo. Onda sam upogonio svoj Audigy 4 i isprobao na njemu i potpuno ista stvar. Jedno sat vremena sam prebacivao pjesme između digitalnog i analognog (svakih 10tak sekundi, pošto se na z-5500 može spojiti odjenom oba) i ja nisam skužio nikakvu razliku u kvaliteti zvuka. |
Sve je to marketinški trik kao i ovih 64 MB-a x mega turbo rama koja cu ja dobiti na ovoj svojoj. Moš misliti šta ce mi to ubrzati rad lol.
|
A ***i ga..farbaju nas..to je istina..:D ..i Audigy4/ZS i Xfi serija je u pravilu dugoročno riješenje..sve je opet bolje nego onboard crap..ovisno o zvučnicima najviše,te kartice dolaze do izražaja..ja sam neki dan zamijenio X220 na jedan dan samo sa frendovim Z4 Logitechom..to je preporod bio..po snazi,dubini..svemu..jednostavno nemjerljivo..a kamoli ono..neki sys od 3000kn spojiti..
Ne treba biti obijesan..lijepo skromno..i bok..imaš ful dobru zvučnjaču..i sad baš da ćeš ju idućih 5g minimalno mijenjati..nema šanse..ako si pametan iole..šta se čini da jesi.. Tko to kupuje ionako svakih god dana..pa meni se frend ne miče,sad nisam siguran jel AWE64 pci..il neka u tom rangu..njemu je odlična..i bok..a stara ono..10g..to ti je kad se navikneš..:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Došla kartica jucer!!! Di da napišem review. U ovi ili novi thread da radim?
|
Lega je prije cca 1 godinu uzeo zvučnu za 2300KN sa 64MB. Naravno upitao sam ga čemu to pokraj 2GB, 7950 i nekog intela sa 2 jezgre... "Ne želim da mi zvučna troši procesor". Pošto mi je lega nisam se htio smijati, naravno to je izjavio u Ve-Milu naglas dok je bila gužva... Ja sam ispao njub a on pametnjaković...
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...623#post685623 |
X-fi xtreme music
|
prvo vidi dobavljivost i u jednom i drugom ducanu. nekako imam osjecaj da je nemaju vise.
a razlika u cijeni, pa razni rabati, stara zaliha, rijesavanje zadnjih par komada sa police itd... moze biti dosta toga. EDIT: posto vidim da dosta kolega pise da exteme music nema digitalni zlaz, to je greska, IMA ga i vrlo ga je jednostavno upogoniti... |
E da za sto sluzi onaj izlaz ko za joystick na zvucnoj?
Digitalni izlaz je tam di ustekas mic/line in ak se ne varam edit: izlaz je za onaj modul |
Jel ko spojio sennheiser hd 201/202 na x-fi xtreme gamer/music pa da kaze kak to zvuci?
Mislim da li su dovoljno glasne sluske? |
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_b53995c9.jpg
evo ti na kojoj su razini glasnoce kod mene hd 202 na gamerici, to mi je onak nekako normalna glasnoca kad su winamp/kmplayer na max... A sto se tice kako zvuci, to je ipak malo subjektivna stvar... |
Odlicno to me zanimalo.
Daj mi reci samo ta gamerica ima onaj konektor da se moze spojiti na front panel od kucista? Spojio bi to tak pa kad ukljucim slusalice da mi automatski zgasi zvucnike |
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d411af59.jpg
Moja ima za front panel i spdif neki... nema onog za creative front bay... i front panel mi radi... ALI, pouzdano mogu reci da sam dobio sa ovog spdif nekakav izlaz za nvidia graficku i da ide preko HDMI do telke... |
E to da.Nisam ni mislio na creative front vec na kucistu.
Thanks |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:32. |