![]() |
Pa jasno. Sve ih spoje na tablu, uključuju jednog po jednog (na iste zvučnike!!), koristiš isti cd i slušaš uvijek istu dionicu. Vidjet ćeš da će i kvaliteta zvuka odskakat (recimo, meni je Kenwood daleko najlošiji).
Cijeni svoje kune. A oni neka se potrude zaradit. Sretno. |
Citiraj:
|
Znalci, jeste li imali priliku čuti Blaupunkt Los Angeles MP72?
Iman priliku nabavit povoljno ovaj model. http://products.consumerguide.com/re...887#FullReview |
dvije mal stvarćice.....prvo Pioneer MP3 se može naći za 1100 kn
drugo spominje se stalno 60Wx4.....kao "stvarna" .....no pogledao sam uputstva i tamo piše MAX ako je izlazna snaga pojačala premala u odnosu na zvučnike....postoji mogućnost da ih nećeš moći potjerat kako treba.....u autu je dobro (posebice ako zvučnike spajaš na HU....jer oni imaju nominalnu izlaznu snagu 25 -30W (oni bolji)) gledati zvučnike sa većom osjetljivosti....jer će takvi zvučnici biti glasniji sa manje snage |
@miato
vidim da si odusto od ugradnje kompa u auto. prije nego si odusto jesi razmišljo o vibracijama koje bi se stvarale na cesti i kolko bi se to sve skupa treslo. vjerujem da bi nakon prvih 20ak km sve otišlo u k**** |
ja isto razmisljao o ugradnji kompa u auto ali brzo odustao od toga. prije negdje pola godine sam si uzeo pioneer 7700MP MP3/WMA/AAC za 1900 kn (tada su u ducanima kostali oko 2500 a sada ih ima za 2000 - 2100).
stvar ima 4x50W mosfet pojacalo u sebi i kada sam to spojio na macaudijeve 25" 250Watne zvucnike culo se hebeno.. no nije dovoljno buke :) pa sam jos stavio i 2x100W macaudiovo pojacalo straga i sad je to to... kristalno cist zvuk sa odlicnim basom (nemam sub - nije ni potreban) i jos moram naici na neku rupu u cesti zbog kojeg ce pioneer preskociti... :) sto se tice namjestavanja zvuka i zvucne slike u autu, neznam kakav je alpine ali za ovog pioneera mogu reci da je to nesto nevjerojatno. ima milijardu i jednu opciju za ekvilajzer a jedna od onako coolerskijih je i podesavanje nagiba (!) sinusoide ekvilajzera. puko sam kada sam to vidio :D jos k tome ima i senzor za buku (kojeg se moze ugasiti naravno - kao i sve ostalo :) ) pa kada se vozis pri vecim brzinama ili po grabama u gradu pioneer ti fino sam pojaca zvuk da anulira promjene. kad se parkiras ti ga stisa i vozdra :) moral price: netreba ti komp u autu. neki mp3 playeri su kompovi sami za sebe! :gringo: |
Ajmo sad svi pogledati od kada datira ovaj thread-iz 2003.:rolleyes:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:35. |