![]() |
razgovarao sam s nekima od njih... oni ti od te love ne vide apsolutno niš. HGU njih pljačka kolko i nas. tjera da se registriraju i plaćaju članarine i svakave namete, a to je sve zapravo totalni reket.
Citiraj:
|
gamad, nema druge rijeci ... CDovi nisu samo za glazbu ... najmanje glazbe ide preko cdova ... ma nek si oni zabiju to u .... jedino se nadam da ce se neko sjetiti napisati tuzbu ustavnom sudu .. pa da vidimo..
|
Citiraj:
|
ne svidja mi se ovo nimalo, al mislim da tuzba nace pomoc, jer sam vidio na nekom linku kartu europe, i kao skoro sve zemlje EU imaju to, pa ce se na to izvlacit. moze se pisat sve i svasta al nazalost mislim da to nece pomoc:(
netko je napisao na prvoj stranici da ce ic kupovat cd i dvd u sloveniju. a i oni tamo imaju svoje zakone iste takve, i daju pare u svoje zaklade, mislim, ak slusas slovensu muziku, onda ok, al inace ti je u biti svejedno;) dobro da nisu stavili i dodatak na ram, posto je to isto ipak memorija:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa po meni bi se trebalo ic onom drustvu za zastitu potrosaca, pa s njima na sud. Mislim da smo mi u Hrv previse pasivnin na ovakove stvari, kao ljudi nesto mumljaju protiv prvih par mj, a nakon toga se pomire s sudbinom, kaj definitivno ne valja... |
aj pogledajte ovo http://www.thepetitionsite.com/takeaction/364222356
pa predložite promjene na http://forum.pcekspert.com/showthrea...550#post610550 ... prije nego što ju objavim... |
..snimim si cvijece u vrtlu na kameru i snimim to na dvd kao uspomenu radi dugotrajnosti...PITANJE !!! ....zasto pobogu ja placam sad vecu cijenu medija,di je u ovom slucaju glazba i ku*eva naknada da je moram placati,sram ih bilo..
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
da, distributeri će morati retroaktivno platiti naknade za cijelu 2006. godinu. eh sad... retroaktivno plaćanje... tko god ima ikakve veze s financijama bilo kakvog poduzeća zna koliko je opasan izraz "retroaktivno plaćanje".
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:51. |