![]() |
Citiraj:
ocito da nisi shvatila ironiju u tme da je matrox sranje...epox ocito neznas kako se ponasa, pa ono...nemoj i ovaj post koji sam quotao izbrisati :D i da, radje kupim t-scumovu komp, nego ono sto mi ti preporucis :burn: EDIT: tanja, na kojim si ti drogama, inace ne konzumiram, ali bi probao to tvoje, prije 3 sec si imala 11 postova sad imas 8, uletis u shit do grla, pa se izvlacis nekim glupim komentarima... ATI kao brand jos uvijek postoji u prodaji, dok se ne dokaze suprotno, tako da.... :rolleyes: |
Citiraj:
maxtor->diskovlje btw nemoj bit tak grub(bez za***ancije)nije cak ni tak losa konfa...vec samo ju prevec forsira |
Citiraj:
matrox->grafika j. ena greška u pisanju |
hehe, typo...probijaju mi zvucnici usi, gamad prozujala, pa nisam pazio sto tipkam :D
ovisi koja? :D ako je ona AMD based za 8k kn (plus 2k kn manipulativnih troskova), onda je losa, nhf :D a ako je ova druga, to moze lijepo zivjeti nezahtijevnim radom, jer, sve je dobro na defaultu i na nezahtijevnom radu :D Citiraj:
i upravo dokazala da ne cita sto trkelja, to se nije odnosilo na tebe :rolleyes: nemoras biti tako egoisticna :D |
Citiraj:
BTW izvrsne konfiguracije, argumenti i prijedlozi. |
Ekipo, preselite ovaj razgovor u neku kafanu. Zatrpali ste thread sa totalnim offtopicom. Nije važno ko je u pravu, a ko ne - topic je o konfi za 8500kn i držite se toga!
|
lol ti i tvoje vijesti:)al sto je najsmijesnije oboje ste u pravu...amd je kupio ati...ali ati jos uvijek postoji kao brand...dakle ati graficke ce postojat i nvidia ce imat konkurencije...iliti nije umro;)
a sad mi vas je polako pun k prepiranja i danas sam prostacio vise neg u 3 tj i pocet cu guzit nekoga(kao za assrok ploce) tanja848 Replying to Thread 00:44 : lol2 : nemres se sakrit |
Citiraj:
iskreno, ja se trudim ukloniti tanju, po okolinu opasnu sa svojim savijetima, pa i za cijenu toga da i ja pokupim hladjenje :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
samo da mi nisi dirao konfu, drugi post u topicu, moje zivotno djelo :D |
Citiraj:
|
dečki čitaju previše bug :burn: : wtf : :)
|
Citiraj:
bug? sto je to? : stoopid bolje citati bug neko pratiti reviewe na tomshardewru...ali riba rekao da nema komentara, pa shutim.... (sorry riba) |
Ocito tanja848 radi sa gospodinom Pavelom ovdje. Dapace, mislim da mu je najblizi suradnik...
Citiraj:
|
Bas ste strasni. Hranite trola samo tako, kao da ste par dana na forumu i nikada niste procitali pravila.
A ovaj decko po imenu tanja se jucer regao na forumu bas sa namjerom da provocira na sto ste se vi svi napalili? Prestanite sa glupostima. Bio sam jasan. |
trolčina vas hrani a vi tražite još :D : lol2 :
mislim vidite da feminizirani lik ne zna ni imena firmi pisat, i nikad nije čuo za Infineon čipove (Aneon brand na DDR2) a glavni izvor ''provjerenih'' informacija je tom&jerry hardware Atha daj lockaj ovo |
da se poslušao moj savjet na poćetku ovo bi se izbjeglo...:burn:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:34. |