PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Konfiguracije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Konfa do 8500kn (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=48834)

Mr. M 14.10.2006. 00:28

Citiraj:

Autor tanja848 (Post 543424)
najbolje da ti kupiš komp od t-coma s epox-icom maxtorom i nekakvim Aeneon
ramom pa će ti to da radi ko puška : evil :

ocito da nisi shvatila ironiju u tme da je matrox sranje...epox ocito neznas kako se ponasa, pa ono...nemoj i ovaj post koji sam quotao izbrisati :D

i da, radje kupim t-scumovu komp, nego ono sto mi ti preporucis :burn:

EDIT: tanja, na kojim si ti drogama, inace ne konzumiram, ali bi probao to tvoje, prije 3 sec si imala 11 postova sad imas 8, uletis u shit do grla, pa se izvlacis nekim glupim komentarima... ATI kao brand jos uvijek postoji u prodaji, dok se ne dokaze suprotno, tako da.... :rolleyes:

mc_fish 14.10.2006. 00:34

Citiraj:

Autor Mr. M (Post 543431)
ocito da nisi shvatila ironiju u tme da je matrox sranje...epox ocito neznas kako se ponasa, pa ono...nemoj i ovaj post koji sam quotao izbrisati :D

i da, radje kupim t-scumovu komp, nego ono sto mi ti preporucis :burn:

EDIT: tanja, na kojim si ti drogama, inace ne konzumiram, ali bi probao to tvoje, prije 3 sec si imala 11 postova sad imas 8, uletis u shit do grla, pa se izvlacis nekim glupim komentarima... ATI kao brand jos uvijek postoji u prodaji, dok se ne dokaze suprotno, tako da.... :rolleyes:

2 razlicite stvari:D matrox->grafika
maxtor->diskovlje
btw nemoj bit tak grub(bez za***ancije)nije cak ni tak losa konfa...vec samo ju prevec forsira

tanja848 14.10.2006. 00:38

Citiraj:

Autor mc_fish (Post 543434)
2 razlicite stvari:D matrox->grafika
maxtor->diskovlje
btw nemoj bit tak grub(bez za***ancije)nije cak ni tak losa konfa...vec samo ju prevec forsira

matrox->grafika j. ena greška u pisanju

Mr. M 14.10.2006. 00:38

hehe, typo...probijaju mi zvucnici usi, gamad prozujala, pa nisam pazio sto tipkam :D

ovisi koja? :D ako je ona AMD based za 8k kn (plus 2k kn manipulativnih troskova), onda je losa, nhf :D a ako je ova druga, to moze lijepo zivjeti nezahtijevnim radom, jer, sve je dobro na defaultu i na nezahtijevnom radu :D

Citiraj:

Autor tanja848 (Post 543436)
matrox->grafika ***ena greška u pisanju : hitthewa

i upravo dokazala da ne cita sto trkelja, to se nije odnosilo na tebe :rolleyes: nemoras biti tako egoisticna :D

McG 14.10.2006. 00:38

Citiraj:

Autor tanja848 (Post 543380)
i da ati
haha
ati btw ne postoji više neupućenima. kupio ih je AMD .

Nakon ovog sam se moral malo smiriti, pa u pozadini lagano svira Nelly Furtado - Baby Girl. Pošto sam neupućen ili pak spadam u iste...naišel sam na ovo. I tako to...
BTW izvrsne konfiguracije, argumenti i prijedlozi.

Vuco 14.10.2006. 00:40

Ekipo, preselite ovaj razgovor u neku kafanu. Zatrpali ste thread sa totalnim offtopicom. Nije važno ko je u pravu, a ko ne - topic je o konfi za 8500kn i držite se toga!

mc_fish 14.10.2006. 00:42

lol ti i tvoje vijesti:)al sto je najsmijesnije oboje ste u pravu...amd je kupio ati...ali ati jos uvijek postoji kao brand...dakle ati graficke ce postojat i nvidia ce imat konkurencije...iliti nije umro;)

a sad mi vas je polako pun k prepiranja i danas sam prostacio vise neg u 3 tj i pocet cu guzit nekoga(kao za assrok ploce)

tanja848
Replying to Thread 00:44 : lol2 : nemres se sakrit

Mr. M 14.10.2006. 00:47

Citiraj:

Autor Vucko (Post 543440)
Ekipo, preselite ovaj razgovor u neku kafanu. Zatrpali ste thread sa totalnim offtopicom. Nije važno ko je u pravu, a ko ne - topic je o konfi za 8500kn i držite se toga!

iskreno, ja se trudim ukloniti tanju, po okolinu opasnu sa svojim savijetima, pa i za cijenu toga da i ja pokupim hladjenje :)

mc_fish 14.10.2006. 00:48

Citiraj:

Autor Vucko (Post 543440)

smiri hormon...rimember moja pravila?bez brige ti budi;) ovaj topic se tak i tak cisti kasnije

Mr. M 14.10.2006. 00:49

Citiraj:

Autor mc_fish (Post 543447)
smiri hormon...rimember moja pravila?bez brige ti budi;) ovaj topic se tak i tak cisti kasnije

samo da mi nisi dirao konfu, drugi post u topicu, moje zivotno djelo :D

mc_fish 14.10.2006. 00:52

Citiraj:

Autor Mr. M (Post 543449)
samo da mi nisi dirao konfu, drugi post u topicu, moje zivotno djelo :D

to ide 1. dole...salu na stranu ne zelim vidje tniti jedan komentar ovdje...btw ja nisam mod...odbio sam...protivio se rukama nogama perajama skrgama pa cak i somovskim brkima

tanja848 14.10.2006. 00:58

dečki čitaju previše bug :burn: : wtf : :)

Mr. M 14.10.2006. 01:00

Citiraj:

Autor tanja848 (Post 543461)
dečki čitaju previše bug :burn: : wtf : :)

bug? sto je to? : stoopid bolje citati bug neko pratiti reviewe na tomshardewru...ali riba rekao da nema komentara, pa shutim.... (sorry riba)

nicko 14.10.2006. 09:27

Ocito tanja848 radi sa gospodinom Pavelom ovdje. Dapace, mislim da mu je najblizi suradnik...

Citiraj:

Autor Mr. M (Post 543445)
iskreno, ja se trudim ukloniti tanju, po okolinu opasnu sa svojim savijetima, pa i za cijenu toga da i ja pokupim hladjenje :)

That's the spirit : lol2 :

atha 14.10.2006. 10:09

Bas ste strasni. Hranite trola samo tako, kao da ste par dana na forumu i nikada niste procitali pravila.
A ovaj decko po imenu tanja se jucer regao na forumu bas sa namjerom da provocira na sto ste se vi svi napalili? Prestanite sa glupostima.
Bio sam jasan.

Wolverine 14.10.2006. 10:44

trolčina vas hrani a vi tražite još :D : lol2 :
mislim vidite da feminizirani lik ne zna ni imena firmi pisat, i nikad nije čuo za Infineon čipove (Aneon brand na DDR2)
a glavni izvor ''provjerenih'' informacija je tom&jerry hardware

Atha daj lockaj ovo

bobe 14.10.2006. 11:40

da se poslušao moj savjet na poćetku ovo bi se izbjeglo...:burn:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:34.