![]() |
Grafa iz siga.7300GT
Ću kaj dobiti ako stavim nove drivere? I mene živcira kada gledam film onaj omjer na telki .. trenutno imam Instalirani driveri nv4_disp (6.14.10.9131 - nVIDIA ForceWare 91.31) |
Provjerio sam na službenom nvidia forumu i još ništa nije riješeno tako da ako želite gledati video na TVu u ispravnom omjeru držte se 8.xx serije drivera...
|
tnx, znaci kao sto sam i sam primijetio. A misle li to rijesiti?
|
A valjda čekaju da svi pređemo na plazme ili LCD pa će se problem sam od sebe riješiti :D
|
Citiraj:
|
Pozdrav društvo. Kad ste već zapeli za sliku na tv-u moram se pohvaliti. Tamo prije svjetskog prvenastva krenuh ja u kupovinu televizora i razmišljam se plasma lcd plasma lcd.. kad dođoh ja u ve-mil a ono na policama more telki, od najskupljih i najvećih lcd-a do najgorih crt-a (Quadro i društvo) a među njima je bio i moj ljubimac. Svi vrtješe jednu sliku-film star wars ep3 i kad sam usporedio kvalitetu prikaza mogao sam samo reći jedno:plasma & lcd by by a ti ideš kmeni doma philips crt 29pt9020.(piksel plus2 ,dmt itd.. )sad dotični veselo žmirka u mojoj sobi a ja prezadovoljan!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:17. |