![]() |
Stalno mi se po glavi mota, da nije problem sa windowsom.
Imam instalirane drajvere za 2 jezgre i dual optimizer, jedino nisam instalirao onaj WinXPfix, pošto čitajući na netu i nije baš neophodan. C&C isključen. @BrunoZG Kako si ti svoje podesio? |
Isto sam to instalirao , als am i onaj patch stavio. al tek kasnije. NIje utjecalo na stabilnost to sto nije bilo MS patcha. U win imam sad Crystal CPUID u zamjenu za cool and quiet.
Citiraj:
|
Koji patch?
A skontao sam WinXpfix. ok Ma dobra je i ploča, samo nešto nije dobro podešeno, a ja ne mogu da dokučim šta. Sve je počelo od promene proca sa Venica na X2 |
MOgu ti samo reć da ni jedan patch ni optimizer nije utjecao na stabilnost. Prvo sam 3 dana klokao i mjerio di radi 100% stabilno a poslije sam stavio sve navedene patcheve.
|
Ovak vidis kaj ja imam za komp.
Nisam imao problema sa procesorom. Sve me upucuje na to da nesto s napajanjem nije uredu. Jako ti undervolta. Ja svojeg drzim na 1.35V na 2.0, ali moze i na 2.2 biti na toj voltazi. @bruno zg DFI nema inace nikakvih problema, ali je jako izbirljiv po memoriji, i nece raditi sa noname memorijom ili sa shrotex klasom. |
Napajanje sam promenio i voltaža je sada ovakva:http://img225.imageshack.us/img225/2...tageua1.th.jpg
Btw overclockovao sam ga na 2,65 pri 1,45v, a mema radi na 3,4,8,3@2,6v pri 480Mhz i sve radi kako treba :D Malo kasnije ću odraditi Prime, Memtest prolazi bez grešaka, SuperPi je 31s na 1M, 3DMark 05/06 takođe prolazi kao i PcMark04/05. Izgleda da mu se ne sviđaju default postavke, ali clock itekako voli : goood : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:14. |