![]() |
jesu rekli kakve cijene ?
|
nisu, ali mislim da ce kostat 50-60kn mjesecno TV + ako si "iznajmis" jos koji film...
|
Samo da pitam, mi ćemo kada npr. uzmemo MaxTV morati i dalje plaćat još 60 ili kolko kuna HRT-u?
EDIT: Malo preformulirano pitanje, fala Hrconja ;) |
ahaha rofl pa nećeš morat ak nećeš
max tv je optional nebudu to svi imali :) |
Da, krivo sam se izrazio. Mislio sam da ako se uzme Max TV morat ćemo svejedno plaćat još i HRT-u, jer ipak su njihovi odašiljači/signal ili šta već...
Mislim da ko god ima satelitsku da mu neće reviše trebat taj Max TV, a videoteka mi je tak i tak u blizini :) |
da, upravo tako....
|
Citiraj:
|
Imaš pravo...totalno sam zaboravil, jer kolko se sjećam, ti plaćaš onolko kolko TV-a imaš u kući. Jel tak?
Sve u svemu, fora je taj Max TV, ali sve ovisi kolko će to koštat i kakva će usluga bit kad se spoji 20 000 korisnika (ili više) i oće "posudit" film... |
prvi put sam vidio nesto slicno u Londonu prije nekih 6 godina,samo puno,puno veci izbor svega...po cijele dane sam bio doma ni L od Londona nisam vidio :D a bio mjesec dana :D
uglavnom strava,samo sto se gore to nista ne placa...neka sitna pretplata,kaze mi stari da se placa nesto kao kod nas HTV pretplata |
nema filmova na maxTV dok je Blitz distributer
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: da se vratimo OT, evo, zamrznuo mi se danas popodne MTV base, meni najbolji program :( sad idem zvat t-scum da vidim sto je to... |
Citiraj:
|
Po zakonu se treba plačat pretplata za svaki TV drugo je kad vi kupite tv pa ga ne prijavite ili kaj već
|
Citiraj:
nego, da se vratimo na temu... sto se tice zamrzavanja, kao sto rekoh, jucer popodne i navecer mi uopce nije radio MTV base i slika je trzala na MTVhits-u...sad upalim, sve super radi :) |
Ti primas engleski base, mtv2 i mtv hits? to ja primam na digitalnoj, super programi... i sta kazes, onda oko 60kn mjesecno za sve te programe koje ti imas, pa to nije puno, to je recimo ko mini kablovska za nas koji ne mozemo do kablovske...
|
yep...60kn nije puno, ako ce radit kako spada...imam ja kabelsku (neki osnovni paket koji ne placam), ali ovdje je puno, puno bolja kvaliteta slike...skoro kao dvd...
|
Bilo bi bolje da Vodatel sredi malo svoju infrastrukturu brže, bolji je nekak TriplePlay... Dobiješ puno više za manje para...Sve isto ko MaxTv sam kaj dobiš i net...i telefon...i to dvije linije...
|
Citiraj:
|
a kolko ce kostati film neki?
edit: OT, al eto jedan zanimljiv BTW - DVD-i su totalno izgubili na cijeni. jucer sam na ininoj benzinskoj kupio vrlo lijepo upakiranu trilogiju Vrisak za samo 70kn... predobro |
Citiraj:
uskoro cu probat nesto, pa javi rezultate :D Citiraj:
|
kaj sve treba imat kako bi se pristupilo tom MaxTV-u ???
ja imam onaj Router SE555, 5GB, 1 Mb/s....to je za net...kaj još treba kupit za taj MaxTV? btw. možda si ga uzmem...dobra stvarčica... |
Mislim da niš drugog ne trebaš. Kada Max TV postane dostupan svima, onda ćeš valjda uzet ugovor na 12/24 mjeseci,platit kunu odma, a svaki mjesec neku novčanu naknadu za korištenje, dobit ćeš onaj set-up-box spojit sve na telku i uživat u programu.
Mogli bi ga i meni ponudit, da vidimo kako radi kad je centrala opterećena :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne mislim da daju se555
|
ae dawar njube šuti :D
ihihih poz i pusa :P |
onda ok...sad mi se to već sviđa...lol
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |