![]() |
možda mu očitava temperaturu u farenhajtima:D
|
Baracuda NCQ 200 GB SATA oko 30 C bez venta.
|
@Fatal1ty: Smanji taj GLOMAZNI sig....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
moji su stalno 45+°C :) |
Citiraj:
|
Mene smetaju dimenzije njegovog glomaznog siga. Uostalom ko te pita za misljenje. Zato suti i odi pasi travu :D
Salim se, NHF (bubbi ovo ide, ne fatu. Sa Fatom se ne salim) No dobro on topic: Na kolko C rikava disk ak neko mozda zna? |
Hitachi 160gb PATA => 34/42 (pasivci na čipovima)
Maxtor 160gb SATA => 30/38 bez ventilatora, s time da maxtor visi u kanti , a hitachi je ipak u kavezu... na dodir mlaki, ni govora o nekoj toplini.... |
Citiraj:
Jel to znak da kupujem neko hladjenje, sta ce bit kad mi ljeto uleti u sobu?! |
pa stavi neki vent da puse po Hddu ;)
to je odlicno rijesenje ja svog maxotora od 120gb trzim na 25C° :) |
Raptor 150gb, 120mm@5v ispred, 90mm@5v iza , temp 22-25 celzija
Prije njega 2 x 36gbraptora isti uvjeti 26-30 celzija Znači napredak u odnosu na stare |
Pa kak si mogo živit uz dva 36 GB Raptora??? Ja ne bih mogo pored jednog, a kamoli dva... LOL :D
|
Suti. Vex je valsnik najtiseg high end PCa u HR :D
Samo cekaj da sad TREK tu dodje.... |
Eve moj Maxtor 80 GB 6Y080L0 drži 25 stupnjeva, a hlađen je sa Enermaxom 120mm, to je stvarno prihvatljiva temp. Samo kaj se malo čuje i stol mi se malo trese jer je komp na njemu + tucet ventova tranu.
|
Opičim Northija pasivno, metnem MX460 pasivnu of kors, sve ventove počupam i jedino ostanu od napajanja ventovi. To je tišina :smoke: (ali zagrijavanje nije malo :D)
|
khm, enermax, da mora da je tih :D
|
Citiraj:
@ Flex - shtaje, dobio si nogu na Linksu jer si se igrao "šefa" pa si sad došao ovdje srat ??? :p :D :smoke: |
Citiraj:
LOL ovi tvoji diskovi s time da su tvoji u spužvici se čuju ko moj raptor i oni moji u spužvici :D tak da hehehe |
Ajd ne seri...
|
Citiraj:
Links je priča za sebe. Tamo mi je bas gust srat. Ovjde serem konstantno, tamo samo povremeno. O razozima one noge tamo, na PM da Vedranu bezveze ne tjeramo mušterije. Dosta OT |
Citiraj:
čuo sam jučer:p :D |
evo ja mislim metnuti vent kod hdd pa me zanima koji dio hdd je bolje hladiti
http://img88.imageshack.us/img88/636...back1qf.th.jpg "crveni" dio ili "plavi" dio Hvala |
pa staviš u sredinu i hladi oba dijela
|
pa da mogu nebi pitao... zato me zanima, mogu samo na jednu stranu
|
onda ga samo staviš na recimo prednji dio i malo ukoso fixiraš da ide zrak dalje po drugom dijelu. ja sam imao tako napravljenu kombinaciju i radilo je uredno
|
Plavi dio.
|
evo moje temp
trenutno imam 3 harda unutra, wd 120gb sata, 2x40gb IBM idle temp su: wd 30c ibm1 33c ibm2 32c diskovi su hlađeni sa 3x92mm glacialtech system fan, dva venta su na 7v, a jedan na 5v |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Doduše kao ni kod procesora ne volin da mi išta ie poviše 50 C ako je to ikako moguće:) Trenutno iman Maxtor 120 Gb Sata hlađen sa 92 cm coolerom na oko 1500 koji se nalazi ispred samog diska i Everest kaže 30 C. Samo ljeto je pred vratima pa će to porast do jedno 40. Preko neće:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:21. |