demetrius |
25.03.2006. 20:38 |
Citiraj:
Autor mat
ne kuzim zasto ubijate decka u pojam?!!??!
ako ne koristi internet i mjesecno s dial-upom napravi faking 50kn onda mu dsl sigurno ne treba jer ce platiti mjesecno 150kn a nece nista dobiti... eventualno ce se navuc na internet servise na kojima smo mi brijali prije 10 godina i onda nece imat love platit... pustite ga na miru moj dragi bože ne mogu vjerovati da ga svjesno u t-faking-com šalju
AKO SLUČAJNO ćeš i pomišljati na brži i bolji net: DCM. ak nije dostupan kod tebe onda neznam sto da kazem al nemojte ga probijat ovakvim premutavim pitanjima "sto ce ti modem" i "ne treba ti dsl?"... *križa-se*
|
ne ubijamo ga u pojam,koji će mu k**** dial up,to je staro,otvarat će iskonovu starnicu 5 min,da ne govorim samo nešto skinuti s neta makar 2mb odmah 15 min skidanja,update antivirusa i surfanje,još duže čekanje otvaranja stranice, ,osnovni paket mu je 100 kuna,ne mora uzeti t-com dsl ne znam neka uzme slovenski dsl svejedno samo neka uzme dsl,po pričanjima i cijene će valjda pasti,neka napravi što hoće,ja govorim iz svog iskustva sa dial-upom.
|