![]() |
Citiraj:
|
gdje mogu skinut igru duke3d atomic???
|
Ako koga zanima potroshnja prometa kod igranja Dukea, troshi ~ 300KB po satu.
Mozhete igrati mjesec dana po 5 sati dnevno i potroshit chete koliko i za 1h COD2 sveukupno :D |
Evo ja sam isto za igranje samo javite kada cete igrati pa da nabacimo. Jedini problem je sto ja imam windows verziju duke-a tako da bi radje igrao u toj verziji nego u ovoj sto sam skinuo jer ipak tamo imam open gl i to izgleda pristojno.
E da i u ovoj w32 verziji nemam zvuka dok je u windows verziji imam. Znaci uvijek mi trazi tu w32 verziju, vidim da nema ni jednog configa koji mogu pokrenuti da promjenim exe file koji treba pokrenuti. Edit: Koliko sam vec na windowsima dugo zaboravio sam stare trikove dos, znaci samo exe file od windows verzije sam renejmao u w32 i to je to radi ko zmaj sa openGL i speechom. |
Sve ti pishe u prvom postu.
Morash imati Duke Nukem 3D Atomic Edition (1.5 verzija), xDuke port (trenutna verzija je 19.7.1) i DukesterX (trenutna verzija je 1.5.1). xDuke port sluzhi da mozhesh igru pokrenuti pod windowsima dok Dukester omoguchava online igranje. Postoje i razni drugi portovi ali xDuke se pokazao najstabilnijim za online igru. |
sorry šta upadam sa OT-om, ali može li mi netko reći gdje bih mogao "kupiti" full igru koja bi radila na Win XP SP2 ? :rolleyes: Možda i ja zaigram s vama...
Hvala |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |