PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Sarkom mekanog tkiva (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=320509)

Ivo_Strojnica 02.08.2024. 12:59

Pa iskreno, traze se posvuda.
Kad imas bolesnog bliznjeg, pitat ces svakog, prevrnuti svaki kamen, poslusati informacije posvuda.

Iskustvo se nadje svugdje, kao i zlata vrijedni savjeti.

Oholosti i prepotentnosti nije mjesto nigdje, ni na pijaci ni u strucnoj ustanovi.

Munjara 02.08.2024. 13:01

Koliko vas zna što je sarkom? Koliko ga je preboljelo? Jebote ovo nije AMD Intel rasprava ovo je pitanje života i smrti nečega što je rijetko i zloćudno.

medo 02.08.2024. 13:07

Sarkom mekanog tkiva

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3755180)
Moj susjed, jak dobra osoba i duša od čovjeka, je gladovao tj. nije jeo ništa i samo je pio čaj bez šećera 42 dana ako se ne varam. Netko mu je rekao da će tako izliječiti rak debelog crijeva. Nije želio na operaciju. Izdržao je gladovanje što je bio poduhvat ali umro je godinu dana kasnije u gadnim mukama. Pred kraj nije mogao ni ležati od bolova, stalno je sjedio sa glavom nasonjenom na ormar. Nisam vidio, bilo mi je preteško gledati ali vjerujem pričama drugih.

Moj bivši šef se također izgladnjivao dok nije nažalost otišao pod zemlju.

Pretrage mogu jako iscrpiti pacijenta i mentalno i psihički pogotovo ako se radila neka biopsija pod općom anestezijom. A liječenje još nije ni počelo. Mene je to baš izmrcvarilo. U takvom stanju se ići izgladnjivati s jednom nogom u grobu s malignim tumorom u sebi koji te jede… ne znam :-/ Meni to ne bi nikada palo na pamet da napravim.

Organizam treba ojačati da se izbori protiv te bolesti, nikako iscrpljivati.

Bubba 02.08.2024. 13:25

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3755178)
Dobro dođu ovakve teme, da čovjek vidi kakvim umovima je okružen

Taman si me preduhitrio jer nisam imao snage pisati na nekoliko agregiranih Shit of the year postova ovdje. Isto to se bijektivno preslikava koliko su ti isti besprizorni likovi nevjesti u poslovima primarne teme ovog foruma.

@OP, s obzirom da si kroz povijest pisanja na forumu evidentno sklon losem psihickom stanju, svesrdno ti preporucam da se manis interneta oko ove teme, informiras se iz pouzdanih izvora i ne nasjedas na imbecilne preporuke petparackih sarlatana i generalno opasnih maloumnih likova.

Bilo kako bilo, sretno, jer to je primarna stvar koja ce ti trebati!

medo 02.08.2024. 14:06

Sarkom mekanog tkiva

Besprizorni? Imbecilni? Šarlatani? Generalno opasni maloumni likovi? Lijepo kolega, lijepo. I zrelo prije svega. Nije skroz neočekivano od tebe.

A veliš, najviše će mu trebati sreća? To je temelj tvog pristupa njegovom problemu?? OMFG…

Munjara 02.08.2024. 14:22

mogao bih ti pisati memoare na temu, ali sazetak bi bio:
isplaci, preplaci, ispitaj, prosurfaj, trazi drugo misljenje, ojacaj se psihicki koliko mozes i nemoj potonuti duhom
vrijeme ti nije saveznik, drzi se znanosti i medicine koliko možeš ali znaj da nije svemoguća
mani se sarlatana i svih mogućih jebivjetara bilo s interneta bilo irl jer hrpa govana doslovno okrece pare na ocajnima.

sredi svoje stvari, budi spreman na najgore nadaj se najboljem

sve napisano iz iskustva

Hamm 03.08.2024. 05:46

Citiraj:

Autor Munjara (Post 3755202)
mogao bih ti pisati memoare na temu, ali sazetak bi bio:
isplaci, preplaci, ispitaj, prosurfaj, trazi drugo misljenje, ojacaj se psihicki koliko mozes i nemoj potonuti duhom
vrijeme ti nije saveznik, drzi se znanosti i medicine koliko možeš ali znaj da nije svemoguća
mani se sarlatana i svih mogućih jebivjetara bilo s interneta bilo irl jer hrpa govana doslovno okrece pare na ocajnima.

sredi svoje stvari, budi spreman na najgore nadaj se najboljem

sve napisano iz iskustva

Zatvorio sam temu jer je zapravo sve rečeno, a ovo kaj je munjara napisao je sukus svega.

Sretno.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29.